Şimdi Ara

anlamadigim olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün elimde +6 mirage ve +8 sb vardi bügün gittim +8 sb yerine bi +6 mirage aldim ama atagim da en fazla 20 ap oynadi neden olabilir poisonda bastim anlamis degilim??

• olsun 20 ap 20 apdır
    takıl böle
  • Dual +6 mirage takmışkenki atağın ile dual +7 takmışkenki atağın arasında bile 100 fark oluyor.Okadar çok artmasını bekleme
  • demek istediğini tam anlamadım ama

+6 mirage ni sol eline koyduğundaki attak la,sağ eline koyduğundaki attak farklı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: haydut_online

olsun 20 ap 20 apdır
    takıl böle

haklısın.
    Sağ elde 20 artırıyosa sol elde 40 artırır. Poison apyi etkilemez. Poisonun farkı PK da hissedilir.
    Ama tahminimce daha fazla artırması lzmdı ama öyle diosan doğrudur.
  • yaw +6mirage poison wurulur mu??? puu
  • güçlü olan bıçağı inventoryde sol tarafa alıcaksın..+8 sb nin ap sini bilmediim için söliyemem bişi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 7 Temmuz 2006; 0:40:00 >
  • kardes dexın azdır ondan az artmıs olabılrı lvl kac? ayrıca muhtemelen +8 sword sol elindeydi(chara göre) mirageyide sol ele aldın sol eldeki silahlar aatck poweri fazla etkilemez
  • quote:

Orjinalden alıntı: selogor

yaw +6mirage poison wurulur mu??? puu

Kardeşim insan istediği + da basar poisonunu bu 1. Poisonsuz da PK yapılmaz bu da 2.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falchon

quote:

Kardeşim insan istediği + da basar poisonunu bu 1. Poisonsuz da PK yapılmaz bu da 2.

+6 miragelarla düzgün pk yapılmaz bu da 3.
  • quote:

quote:

yaw bu pos.dmg. ne işe yarıyo pk'da???
  • quote:

quote:

poison suz pk yapılmaz demişsinde nedeninide açıklarmısın?
  • ben de onu mrk ettim yani niye millet "özellikle pk" fln demiş?
  • cok fazla olmasini bekleme ztn 20 artmistir bncede 20 ap 20 ap dir yani
    sonucta artmis ya ona bak
  • ARASIN DA PEK BI FARK YOK +8 SB ILE +6 MD NIN OYUZDEN AP FAZLA ARTMAZ AL ELIN DUAL SHARD BAK NASIL FARK EDIYOR
  • dexim 88 ama +6 fp stim var onu +7 yapmaya calisiyom su an ozaman 1200 olur anca herhalde galiba sanirsam:D.

elimde +6 dual miarge var yani sag el sol el farki yok.
    +8 sb nin attagi 76

vallaha sok oldum
    attagim wolf ile 1120 cok az degilmi??
  • Bir sey daha soracagım poıson yuqleyınce attack dahada mı coq artıyoR?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~VeNoM~

Dual +6 mirage takmışkenki atağın ile dual +7 takmışkenki atağın arasında bile 100 fark oluyor.Okadar çok artmasını bekleme

Silahların arasında 76-81 5 ap var ama su an onda 2 tane 81 var +7 takarsak arada 12 ap fark olcak 2 tane dual +6 mirage ye bakarsak sb yle arasinda 5 ap var 20 ap artmis buna orantılı olarak 12 ap de 48 artması lazım bence ya sen yanlış konuşuyosun yada gerçekten biraz onun atağı düşük olmuş
  • 81+81/2 = senin atagın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.