Şimdi Ara

Anlaması zor Hollywood yıldızları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Chris Hemsworth gibi aksanı zor olan insanları anlayabilenler var mı?

• Aksana göre degisiyor. Bu adam bence izlandali aktörlere gore anlaşılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızgınjapon K kullanıcısına yanıt
    Bu adamı anlayan gerçek bir native speaker'dır :D
  • Çok kolay aksani var sadece hizli konusuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    Sesi kalın zaten birde kelimeleri çok yutuyor gibi geliyor bana

Siz ingilizce öğrenirken hangi yolları denediniz çünkü yabancı eğiti youtuberları anlıyorum onlar biraz daha heceleyerek konuşuyor ama aktorler çok hızlı ve yutarak konuşuyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlocked01

Sesi kalın zaten birde kelimeleri çok yutuyor gibi geliyor bana

Siz ingilizce öğrenirken hangi yolları denediniz çünkü yabancı eğiti youtuberları anlıyorum onlar biraz daha heceleyerek konuşuyor ama aktorler çok hızlı ve yutarak konuşuyorlar
    4 yıl avusturalyada yaşadım aksanları farklı oldugundan çok zorlanmıştım bide asyalı ve hintli çok bilenler bilir nasıl aksanları var. Ama dinlemem Avusturalyadan çok türkiyede gelişti.

türkiyede yaptığım en önemli şey sürekli podcast kanallarını takip etmem oldu sürekli dinliyorum. Dışarıdayken sürekli kulağımda kulaklık vardır. İlk önce basit ve yavaş şeylerden başlayıp ilgi ve alakanın oldugu sevdigin konulardan yardırman daha iyi olur. birde şuanda amerikan aksanını çalışıyorum çünkü insanlar diğer aksanları tam anlayamıyor What what diyip duruyor.Şunu unutmayın hep derler ya herkes ingilizce biliyor bu tamamen yalan insanlar en fazla taş çatlasın intermediate upper arası oda insanlar herşeyi çalışmış yardırmış ama listening çalışmamış bunun sebebide listening çok emek sabır ve zaman isteyen bişey. sadece 10 15 dk dinlemeyle gelişmiyor sürekli kulakta olcak.herneyse sonuç olarak sanmayın herkes mükemmel. Ek olarak bu podcast dinledikçe müthiş bi genel kültür artması oldu sürekli herşeyi dinliyorum toplum içindede bi sohbet açıldımı her konuya sazan gibi zıplama potansiyeli de oluştu :))

bu podcast uygulamalarını kullanıyorum.

1 google podcast
    2 castbox
    3 podbean
    4 stitcher

en kullanışlısı podbean ve castbox çünkü bazılarında bi dosya silmek falan zor ben çeşitlilik olsun diye kullanıyorum hepsini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 18 Kasım 2019; 15:35:33 >

• VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    podcast olayını ilk defa duydum güzel bir uygulamaya benziyor teşekkürler
  • ben şu ponçik bedenimle hiç birinic amlayamıyorum ne yapacağım :D :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.