Şimdi Ara

Anlaşılamayan model Casper Nirvana Cn-VTI740A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gri kasa eski nirvana notebookumu çok ısınmasından dolayı 2 hafta önce servise gönderdim(açılışta 75 ti oyun oynamaya kalkınca kendini kapatıyordu). Servisten tamir yapılamadığını ve bir üst modelini vereceklerini söylediler. elime gelen model siyah kasa bunun gibi(http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/casper-cn-vti2430b-core-i5-2430m--240ghz-8-gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-2048mb-gt540m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=57658) eski pc min kasası ise hemen hemen gri olmakla beraber bu idi (http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/casper-cn-vti2410g-core-i5-2410m--230ghz-6-gb-ddr3-320gb-156-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=56598#allImages) neyse kısaca eski ve yeninin özelliklerini sayayım.

eski pc: 790q işlemci 4 gb ram gt520 ekran kartı 500 gb hard disk
    yeni pc: 2630 qm işlemci, 6 gb ram, mobile Intel(R) HD Graphics kard, 640 gb hard disk

arkadaşlarım ekran kartını çakmış değilim ilk defa böyle bir ekran kartı gördüm acaba bu ekran kartını tam olarak bir açıklayabilirler mi? işlemcinin daha iyi olduğunu biliyorum.

birde mümkünse gt 520(540 da olabilir tam hatırlamıyorum) crysis2 oynadım çok rahat işlemci ısısından dolayı kapanıyordu. acaba bu ekran kartında hangi oyunları hangi düzeyde oynarım

şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingandkral -- 14 Aralık 2011; 23:23:20 >

• Hocam iki ekran kartı vardır muhtemelen. Pc üzerinde nvidia işareti falan yok mu yada Everest kurup bir bakın isterseniz.
  • gt 540 var onlarda oyunları yüksek ayarda oynatır.üzerinde intel ve nvidia olarak iki kart var oyunlarda nvidia'ya geçer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.