Şimdi Ara

ANLAŞTIK SANIRM BİR BAKIN. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • araç istanbulda şehir trafiğinde kullanılmış. ancak tüm bakımları zamanında tam yapılmış
  • Sungur bey madem aylık 800-900 TL civarı ödeyebilirim diyorsunuz, o zaman 3 değil 4 sene vadeye yayın ve sıfır bir Linea filan almayı düşünün bence?
  • bende işin akraba olması kısmına takıldım.1 defa denedim test ettim onayladım.

akraba ile eşdost.konu komşu işe alış veriş yapmayın derim en iyi dostluklar bile bir şekilde zarar görüyor.
  • İŞİN AKRABA KISMINDA DEĞİLİMDE( ÇÜNKÜ HİÇ BİŞEY OLMAZSA GİDER KREDİ ÇEKİP KAPATIRIM BORCU) ASLINDA BENİ ENDİŞELENDİREN ARACIN KM. BANA 110000 DEMİŞTİ 118000DEYMİŞ. BEN BU ARABAYI YILLIK 15000 KM İLE KULLANSAM 3 YILDA 150000 GEÇECEK. 150000DE BU RABA ACABA BANA SORUN AÇAR MI YADA SATMAK İSTESEM ÇOKMU ZARAR EDER?
  • 3 yılda 118000km dizel bile olsa bence çok çok fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

komşum değil babam olsa bu tür işlere kalkışmam.. resmi olmayan işlemlerle araç alıcaksınız ya problem çıkarsa 36 ay 3 sene az değil ben değmez diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

komşum değil babam olsa bu tür işlere kalkışmam.. resmi olmayan işlemlerle araç alıcaksınız ya problem çıkarsa 36 ay 3 sene az değil ben değmez diyorum.

tamamen katılıyorum.

"dünya hali hiç belli olmaz"
  • 15 bin tl lik borcu kapatmak için 15 bin tl gerekirbunu çekip ödemeye kalkarsanız 3 bin tl de faiz gelir.eğer tanıdıksa noter de sözleşme yaparak işi resmiyete döküp taksitleri ödemeye devam edin.aracı begeniyorsanız bence güzel anlaşma sizin için.110 yada 118 çok farklı değil
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.