araç istanbulda şehir trafiğinde kullanılmış. ancak tüm bakımları zamanında tam yapılmış
Sungur bey madem aylık 800-900 TL civarı ödeyebilirim diyorsunuz, o zaman 3 değil 4 sene vadeye yayın ve sıfır bir Linea filan almayı düşünün bence?
bende işin akraba olması kısmına takıldım.1 defa denedim test ettim onayladım.
akraba ile eşdost.konu komşu işe alış veriş yapmayın derim en iyi dostluklar bile bir şekilde zarar görüyor.
İŞİN AKRABA KISMINDA DEĞİLİMDE( ÇÜNKÜ HİÇ BİŞEY OLMAZSA GİDER KREDİ ÇEKİP KAPATIRIM BORCU) ASLINDA BENİ ENDİŞELENDİREN ARACIN KM. BANA 110000 DEMİŞTİ 118000DEYMİŞ. BEN BU ARABAYI YILLIK 15000 KM İLE KULLANSAM 3 YILDA 150000 GEÇECEK. 150000DE BU RABA ACABA BANA SORUN AÇAR MI YADA SATMAK İSTESEM ÇOKMU ZARAR EDER?
3 yılda 118000km dizel bile olsa bence çok çok fazla.
quote:
Orijinalden alıntı: MacTavish®
komşum değil babam olsa bu tür işlere kalkışmam.. resmi olmayan işlemlerle araç alıcaksınız ya problem çıkarsa 36 ay 3 sene az değil ben değmez diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz
quote:
Orijinalden alıntı: MacTavish®
komşum değil babam olsa bu tür işlere kalkışmam.. resmi olmayan işlemlerle araç alıcaksınız ya problem çıkarsa 36 ay 3 sene az değil ben değmez diyorum.
tamamen katılıyorum.
"dünya hali hiç belli olmaz"
15 bin tl lik borcu kapatmak için 15 bin tl gerekirbunu çekip ödemeye kalkarsanız 3 bin tl de faiz gelir.eğer tanıdıksa noter de sözleşme yaparak işi resmiyete döküp taksitleri ödemeye devam edin.aracı begeniyorsanız bence güzel anlaşma sizin için.110 yada 118 çok farklı değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme