arkadasım harkasın ya manyak fıkralar devamını beklıyorummmmm
Moralim bozuktu valla şimdi gulmekten yerlere yatıyorum allahta seni güldürsün
çok iyi yaa copy paste eden eline sağlık
gerçekten süper fıkralar yaff
devamını bekleriz
bi tanede benden
bir gün aslan ormanda geziyormuş canıda çok sıkılıyormuş. Bütün hayvanlar korkularından saklanıyorlarmış. Aslan muhabbet edecek kimseleri bulamıyormuş. Derken bir ağacın tepesinde bir maymun görmüş maymuna gel aşağıda muhabbet edelim canım çok sıkılıyor demiş. Maymun tabi geleyimde beni hemen oracıkta yeyiver demiş. Aslan gerçekten muhabbet etmek istiyorm demiş Neyse maymun ikna olmu7ş ama Aslan dan her ihtimale karşı ellerini ayaklarını bağlarsan bende aşağı gelir muhabbet ederim demiş. Aslanın elleri ayakları bağlandıktan sonra maymun aşağı inmiş. Maymun tirtir titriyormuş. Aslan Korkma artık bak ellerim ayaklarım bağlı demiş. Maymun da Ey ormanlar kralı aslan ben korkudan titremiyorum ki Hayatımda ilk defa bi aslan sevecem heyecanda titriyorum. demiş.
muhahahaa gözelll:D
güzel
Hepside çok güzeller
güzel oluo devam (gazıda verdim..)
yürü be kim tutar sizi
anaa len topicim nezaman gelmiş buraya. neyse ama fakat bunları copy paste yapmıyorum yazıyorum hepsi aklımda kalanlar.velasıl bitane daha anlatıyım
kadın kocasının iş seyehatine gitmesini fırsat bilmiş sevgilileriyle " gurup faliyeti " yaparken birden kapı çalınır.kocası gelmiştir. kadın sevgililerinden birini dolaba , dierini yatağın altına saklar üçüncüyü de balkona çıkarıp kapıyı açar.karısını çıplak gören adam sorar - neden çıplaksın karıcım. karısı cevap verir - hava çok sıcak ta ondan kocacım elbisesini koymak için dolabı açan koca çıplak adamı görünce kaşlarını çatıp sorar - bu da kim ? ne arıyo burda ? neden çıplak ? adam biraz ürkek - eeeeee.....mobilyacıyım....dolabı tamir ediyorum...... hava çok sıcak onun için soyundum. der. koca cevaptan memnun başını sallar - iyi....iyi....al şu yirmi doları işine devam et. deyip dolabı kapar.terliklerini almak için yatağın altına eğilince oradaki adamı da görür yine kaşlarını çatıp sorar - ya bu kim ? ne arıyor yatağın altında ? neden çıplak ?adam cevap verir - mobilyacının kalfasıyım.........yatak bozulmuş onu tamir ediyorum.........hava çok sıcak onun için soyundum.koca adamın sırtına vurarak - iyi.....iyi......al şu yirmi doları işine devam et.birden balkon kapısı açılır üçüncü sevgili çıplak bir vaziyette içeri dalar - bende öptüm , bende öptüm banada para ver
"""" grup Faaliyeti """"
bir amerikalı ve bir japon safariye çıkmış. aslan avlıyacaklar.amerikalı çıkarmış dürbünlü tüfeğini atmış bir tane , vuramamış , japon çıkarmış tüfeğini atmış , vuramamış . amerikalı bakmış aslan son hızla yaklaşıyor , çantasından bir şişe viski çıkarmış bir bardak içip sonunun gelmesini beklemeye başlamış. bir bardak daha doldurmuş japon a verecek , bakmış japon spor ayakkabılarını giyiyor. amerikalı gülmeye başlamış - " ne o " demiş " onları giyince aslan dan hızlımı koşacaksın " japon gayet sakin - " yoo......senden hızlı koşsam yeter "
10 tane daha yazsan rekor hadiiii görem seni
Çok süperler
süperelr hadi devamını bekliyoruz bir tane daha benden olsun
Bir çocuk sokağa çıktıgında ilk duydugu kelimeler .m ile s.k miş.Eve gelince annesine - anne .m ne demek. annesi: -tabak demek olum, demiş çocuk: peki s.k ne demek,demiş annesi: çatal demek olum, demiş bir gün bunlara misfir gelmiş.Bir kız çocugu sandalyede oturuyormuş.Elindeki tabaktada kıl varmış Çocuk afedersiniz .mınızdaki kılı s.kimle alabilirmiyim
bu anlatacağım fıkra deil gerçekten bir kadının başından geçen bir olay. kuaför arkadaş anlatmıştı.kuaförün bir müşterisinin başından geçmiş
kadın kızını okuldan alıyor arabasıyla. eve gidecekler. yolda kız tutturuyo yerdeki kozalaklardan topluyo biraz.annesine soruyo - " bunlar ne anne ? " - " kozalak " neyse yola devam ederken kronun biri sıkıştırıyo bunu buda sinirle - " pe*evenk " diyo. akşam oluyo yemekte bir sürü misafir var. hepside elit kişiler , patronlar , işadamları , aileleri falan. kız geliyo sofraya elinde kozalaklar.bağırıyo - " bakın benim pe*eveklerimeeeee " kadın haliyle yerin dibine giriyo