Şimdi Ara

anlatmassam çatlarım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
6.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadasım harkasın ya manyak fıkralar devamını beklıyorummmmm

Moralim bozuktu valla şimdi gulmekten yerlere yatıyorum allahta seni güldürsün
  • çok iyi yaa copy paste eden eline sağlık
  • gerçekten süper fıkralar yaff
  • devamını bekleriz
  • bi tanede benden

bir gün aslan ormanda geziyormuş canıda çok sıkılıyormuş. Bütün hayvanlar korkularından saklanıyorlarmış. Aslan muhabbet edecek kimseleri bulamıyormuş. Derken bir ağacın tepesinde bir maymun görmüş maymuna gel aşağıda muhabbet edelim canım çok sıkılıyor demiş.
    Maymun tabi geleyimde beni hemen oracıkta yeyiver demiş.
    Aslan gerçekten muhabbet etmek istiyorm demiş
    Neyse maymun ikna olmu7ş ama Aslan dan her ihtimale karşı ellerini ayaklarını bağlarsan bende aşağı gelir muhabbet ederim demiş.
    Aslanın elleri ayakları bağlandıktan sonra maymun aşağı inmiş.
    Maymun tirtir titriyormuş. Aslan Korkma artık bak ellerim ayaklarım bağlı demiş.
    Maymun da Ey ormanlar kralı aslan ben korkudan titremiyorum ki
    Hayatımda ilk defa bi aslan sevecem heyecanda titriyorum. demiş.
  • muhahahaa gözelll:D
  • güzel
  • Hepside çok güzeller
  • güzel oluo devam (gazıda verdim..)
  • yürü be kim tutar sizi
  • anaa len topicim nezaman gelmiş buraya. neyse ama fakat bunları copy paste yapmıyorum yazıyorum hepsi aklımda kalanlar.velasıl bitane daha anlatıyım

kadın kocasının iş seyehatine gitmesini fırsat bilmiş sevgilileriyle " gurup faliyeti " yaparken birden kapı çalınır.kocası gelmiştir. kadın sevgililerinden birini dolaba , dierini yatağın altına saklar üçüncüyü de balkona çıkarıp kapıyı açar.karısını çıplak gören adam sorar
    - neden çıplaksın karıcım. karısı cevap verir
    - hava çok sıcak ta ondan kocacım
    elbisesini koymak için dolabı açan koca çıplak adamı görünce kaşlarını çatıp sorar
    - bu da kim ? ne arıyo burda ? neden çıplak ? adam biraz ürkek
    - eeeeee.....mobilyacıyım....dolabı tamir ediyorum...... hava çok sıcak onun için soyundum. der. koca cevaptan memnun başını sallar
    - iyi....iyi....al şu yirmi doları işine devam et. deyip dolabı kapar.terliklerini almak için yatağın altına eğilince oradaki adamı da görür yine kaşlarını çatıp sorar
    - ya bu kim ? ne arıyor yatağın altında ? neden çıplak ?adam cevap verir
    - mobilyacının kalfasıyım.........yatak bozulmuş onu tamir ediyorum.........hava çok sıcak onun için soyundum.koca adamın sırtına vurarak
    - iyi.....iyi......al şu yirmi doları işine devam et.birden balkon kapısı açılır üçüncü sevgili çıplak bir vaziyette içeri dalar
    - bende öptüm , bende öptüm banada para ver

• """" grup Faaliyeti """"
  • bir amerikalı ve bir japon safariye çıkmış. aslan avlıyacaklar.amerikalı çıkarmış dürbünlü tüfeğini atmış bir tane , vuramamış , japon çıkarmış tüfeğini atmış , vuramamış . amerikalı bakmış aslan son hızla yaklaşıyor , çantasından bir şişe viski çıkarmış bir bardak içip sonunun gelmesini beklemeye başlamış. bir bardak daha doldurmuş japon a verecek , bakmış japon spor ayakkabılarını giyiyor. amerikalı gülmeye başlamış
    - " ne o " demiş " onları giyince aslan dan hızlımı koşacaksın " japon gayet sakin
    - " yoo......senden hızlı koşsam yeter "
  • 10 tane daha yazsan rekor hadiiii görem seni
  • Çok süperler
  • süperelr hadi devamını bekliyoruz bir tane daha benden olsun

Bir çocuk sokağa çıktıgında ilk duydugu kelimeler .m ile s.k miş.Eve gelince annesine
    - anne .m ne demek.
    annesi:
    -tabak demek olum, demiş
    çocuk:
    peki s.k ne demek,demiş
    annesi:
    çatal demek olum, demiş
    bir gün bunlara misfir gelmiş.Bir kız çocugu sandalyede oturuyormuş.Elindeki tabaktada kıl varmış
    Çocuk afedersiniz .mınızdaki kılı s.kimle alabilirmiyim
  • bu anlatacağım fıkra deil gerçekten bir kadının başından geçen bir olay. kuaför arkadaş anlatmıştı.kuaförün bir müşterisinin başından geçmiş

kadın kızını okuldan alıyor arabasıyla. eve gidecekler. yolda kız tutturuyo yerdeki kozalaklardan topluyo biraz.annesine soruyo
    - " bunlar ne anne ? "
    - " kozalak "
    neyse yola devam ederken kronun biri sıkıştırıyo bunu buda sinirle
    - " pe*evenk " diyo.
    akşam oluyo yemekte bir sürü misafir var. hepside elit kişiler , patronlar , işadamları , aileleri falan. kız geliyo sofraya elinde kozalaklar.bağırıyo
    - " bakın benim pe*eveklerimeeeee " kadın haliyle yerin dibine giriyo

• Harika yaw devamı yok mu ?

• ÇooKkk GüseLLer
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.