Şimdi Ara

ANNANEM VEFAT ETTİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardesim gecmis olsun. En illet hastaliklardandir seker hastaligi. Ama uzulme caresi elbet vardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başın sağolsun.
  • Kardeşim başın sagolsun cok üzüldüm bende ananemi hic göremedim ben dogmadan once vefat etmiş
    söyle bir soru sorucam yani aklıma takıldıda seker hastalıgı insüline kadar gidiyor ve ciddi tedavileri var farklı bi boyutta mıydı ya da gecmi fark edildi de ayak kesme boyutune ulastı cok üzüldüm tekrar Allahtan rahmet diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGS/LYS2014

Kardeşim başın sagolsun cok üzüldüm bende ananemi hic göremedim ben dogmadan once vefat etmiş
    söyle bir soru sorucam yani aklıma takıldıda seker hastalıgı insüline kadar gidiyor ve ciddi tedavileri var farklı bi boyutta mıydı ya da gecmi fark edildi de ayak kesme boyutune ulastı cok üzüldüm tekrar Allahtan rahmet diliyorum

insülini 1 kere kullandınmı geri dönüş yok ölene kadar kullanacaksın veya tedavisi çıkmıştır belki ama buralarda yok galiba

ayak baş parmağı morarıkmış hastaneye götürmüşler kangren çıkmıştı önce parmağı kestiler sonra kangren yayılmış hemen ayağı kesmezlerse komple bacağa yayılmışlardı 1 kaç gün sonra ayağıda kestiler
  • Başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun.
  • Allah rahmet eylesin,mekan-i cennet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

quote:

Orijinalden alıntı: -MoYk-

Bold kodu başlıkta çalışmıyor knk.Geçmiş olsun.

geçmiş olsun ne birader ruh hastası mısın sen ?

hocam başın sağolsun maalesef bi şekilde buna kendimizi önceden hazırlamamız gerekiyor çünkü ölüm kaçınılmaz son

Ne alaka birader? Geçmiş olsun derken arkadaşın üzüntüsünü bi an önce üzerinden atması manasında söyledim için fesatsa ben napayım.

@Ne İçirdiniz Lan Bana

Gerçekten kötü bi niyetim yoktu hocam başın sağolsun.
  • başın sağolsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

quote:

Bold kodu başlıkta çalışmıyor knk.Geçmiş olsun.

geçmiş olsun ne birader ruh hastası mısın sen ?

hocam başın sağolsun maalesef bi şekilde buna kendimizi önceden hazırlamamız gerekiyor çünkü ölüm kaçınılmaz son

Ne alaka birader? Geçmiş olsun derken arkadaşın üzüntüsünü bi an önce üzerinden atması manasında söyledim için fesatsa ben napayım.

@Ne İçirdiniz Lan Bana

Gerçekten kötü bi niyetim yoktu hocam başın sağolsun.

sadece ''knk'' yazına biraz söylendim o kadar sağol yinede + atışmayın bari böyle bi konuda

• başın sağolsun hocam en korktuğum şey ailemden birini kaybetmek, 9 yıllık arkadaşımın babası 1 hafta önce lenf kanserinden öldü kendi babam ölmüş gibi oldum bazen ailemdeki birinin ölümünü görmeden ölmek istiyorum ama sonra bide onlar açısından düşününce
  • Başınız sağ olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Medeniyetsiz

başın sağolsun hocam en korktuğum şey ailemden birini kaybetmek, 9 yıllık arkadaşımın babası 1 hafta önce lenf kanserinden öldü kendi babam ölmüş gibi oldum bazen ailemdeki birinin ölümünü görmeden ölmek istiyorum ama sonra bide onlar açısından düşününce

evlat acısı hiç bir şeye benzemezmiş
  • Basin sagolsun kardesim !

• Annemde şeker hastası
  • Basin sagolsun hocam . Benim de anneannem 5 yil once vefat etmisti. Hayatta en sevdigim 3. kisiydi. Olmeden 3 yil once felc gecirmisti kalici olarak. Hayatimin en uzucu olayidir. Bir keresinde (felcken) elini tutmustum . Cok sıki tutuyordu. Hala aklimdadir o tutusu. Bak aklima geldi agladim ya

• Allah rahmet eylesin :(

Başın sağolsun..
  • Başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun.
  • Başınız sağolsun, Allah ailene ve sana sağlık ve sabır versin.
  • Başın sağ olsun kardeş
  • Ben de şeker hastasıyım Başın sağ olsun, Allah sabır versin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.