Şimdi Ara

Anne için telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar anneme telefon bakıyorum açıkçası klasik anne modeli facebook, candy crush saga oynamaya bayılıyor keza bir yere gittiğinde yer bildirimi yapmayı ve fotoğraf paylaşmayı seviyor. İşin özü onu 2 yıl götürecek bir telefon arıyorum.
    Kamera
    Stabillik özellikle sosyal medya applerinde
    Gm5 bunları karşılar mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba bu programlar GM5 Plus a oyuncak gibi gelir. Telefonu yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. Performansından gerçekten çok memnunum. Bu sürede bir sıkıntım oldu o da şarj soketi arızası. Onu da garantiden 45 dakikada hallettiler. Aslında telefonuma gerçekten çok özen gösteririm ama yine de kimsenin günahını almak istemem. Belki benden kaynaklandı emin olamıyorum. Benden daha önce almış ve hiç sorun yaşamamış olanlar da varmış. Ama servis hizmetleri çok hızlı ve bu çok önemli. Onun dışında otomatik Android güncellemesi bende sıkıntı yaratıyordu çünkü Android 7 ile kullandığım bazı programlarım uyumsuzdu. Onu da yazılımı Android 6 ya geri döndürüp güncellemeleri de kapatarak hallettim. Kısacası bahsettiğiniz programlar bu telefonun kapasitesi için hiç sorun değil. Kamera zaten 1080p video çekebilen ön arka 13 Mps lik güçlü kameralar. Ben tavsiye ederim.

• Lenovo K6 Note bakabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KHakans

Merhaba bu programlar GM5 Plus a oyuncak gibi gelir. Telefonu yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. Performansından gerçekten çok memnunum. Bu sürede bir sıkıntım oldu o da şarj soketi arızası. Onu da garantiden 45 dakikada hallettiler. Aslında telefonuma gerçekten çok özen gösteririm ama yine de kimsenin günahını almak istemem. Belki benden kaynaklandı emin olamıyorum. Benden daha önce almış ve hiç sorun yaşamamış olanlar da varmış. Ama servis hizmetleri çok hızlı ve bu çok önemli. Onun dışında otomatik Android güncellemesi bende sıkıntı yaratıyordu çünkü Android 7 ile kullandığım bazı programlarım uyumsuzdu. Onu da yazılımı Android 6 ya geri döndürüp güncellemeleri de kapatarak hallettim. Kısacası bahsettiğiniz programlar bu telefonun kapasitesi için hiç sorun değil. Kamera zaten 1080p video çekebilen ön arka 13 Mps lik güçlü kameralar. Ben tavsiye ederim.

Plus degil GM5 diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• gm 5 lenovo k5 yada vestel venus v3 2gb ama venusu en sona koydum cunku vestelden hemen hemen cogu kısı sıakyetcı ama k5 iyi cihaz gm5den daha iyi ve daha ucuz
  • Eyvallah kardeş ben plus için zannetmişim. Diğerini kullanmadım bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Annem için telefon tavsiyesi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.