Bildirim
Anneler günü hediyesi
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
20 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam Lumia modellerini tavsiye ederim.Stabil yazılımları var çok uzun ömürlüdürler kafa rahat kullanılabilir.Tasarımları da bence şık, bir bayan için uygun. -
Turkcelle yeni gelen xperia E4G modeline mutlaka bakin,donanima gore hayli iyi fiyattan geldi beyazi bayanlar icin guzel bence,yada kirmizi zenfone 5 bakilabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
samsung galaxy e5 tavsiye ederim 850 ye bulunur ama s5 e cok benzedgi icin 1500 tlye aldım dersiniz :) -
G3 beat bayanlar begenir tasarimini bence hemde g3e cok benzio tip olarak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lumia hangi rengi seviyorsa o renginden alın işte -
Vay arkadaşım, tebrik ederim seni. Biz de çiçek çikolatayla idare ediyoruz işte. ben de daha ne alacağıma karar veremedim arayıştayım ( ama öyle telefon alamam bütçe müsait değil ) ilginç bir hediye olsun istiyorum -
İlginç hediye dedin de aklımahttp://www.buldumbuldum.com/hediyesi/anneler_gunu/ bu site geldi. yalnız değilsin arkdaşım. ben de daha ne hediye alcağıma krar vermedim. Sana özelden yzarım açın halinden aç olan anlar -
Zenfone 5 al :) -
Xperia e4g = Turkcell 637tl -
Lumia serisini düşünebilirsin basit ve kullanışlıdırlar,birde Sonynin yeni çıkarttığı E4G var oda gayet hoş bir telefon kamerası pek iyi değil mediatek işlemci var yani eşinizi üzmez tabi birde SONY.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- samsung türkiye garantili ne demek
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- telefon tavsiyesi 2024
- device health services nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- secure folder nedir
- telegramda video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X