Şimdi Ara

Anneler Günü Hediyesi Fikirleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
7
Favori
8.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilaydakardelen

Şimdi bahar mevsimi, mis gibi çiçekler var her tarafta.. Bir buket çiçek topla annene teşekkür et ve ver. Biz kadınlar çok duygusalız Annen bence çok mutlu olur. Maddi durumlar müsait olmayabilir ama doğa sana çiçeklerini sunuyor bence böyle bir şey yapabilirsin. Hani bir hikaye vardı bilmem biliyor musun, bir dilenciye 5 kuruş atmaya utanan bir adam varmış istiyormuş ki fakir olanlara daha fazlasını versin. 5 kuruşu değersiz görüp fakirlere vermiyormuş. Bir dervişte ona "5 kuruş 5 kuruştur, sen yine de ver. 5 kuruş vermek hiç vermemekten iyidir " demiş. Aynı hesap. Sen annen için küçükte olsa bir şeyler yap. Hiç yapmamaktan iyidir.

Tamam işte aramamaktansa arayıp kutluyorum.lisede iken 1 tane mesaj atmıştım,onu bile saklar hala ama zaten aramızda 1000km den fazla mesafe var.bence daha fazla uzerime gelmeyin.annem anlayışlı insan.ki benden ayrı 2 çocuğu daha var hemde çalışıyor onlar onlar alsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kararanay

Maddi durumun müsait olmayabilir ama biz o şeyleri aştık deme arkadaşım Sevgi hiç bitmez. O zaman sende annene sıkıca sarılırsın. Maddi yetersizliklerinden bahsedersin, bu açıklamayı yapman bile anneni mutlu eder. Candır anneler

Maddi yetersizlik benim için geçerli öğrenciyim yoksa şukur genel olarak durumumuz iyi sayılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Şimdi bahar mevsimi, mis gibi çiçekler var her tarafta.. Bir buket çiçek topla annene teşekkür et ve ver. Biz kadınlar çok duygusalız Annen bence çok mutlu olur. Maddi durumlar müsait olmayabilir ama doğa sana çiçeklerini sunuyor bence böyle bir şey yapabilirsin. Hani bir hikaye vardı bilmem biliyor musun, bir dilenciye 5 kuruş atmaya utanan bir adam varmış istiyormuş ki fakir olanlara daha fazlasını versin. 5 kuruşu değersiz görüp fakirlere vermiyormuş. Bir dervişte ona "5 kuruş 5 kuruştur, sen yine de ver. 5 kuruş vermek hiç vermemekten iyidir " demiş. Aynı hesap. Sen annen için küçükte olsa bir şeyler yap. Hiç yapmamaktan iyidir.

Tamam işte aramamaktansa arayıp kutluyorum.lisede iken 1 tane mesaj atmıştım,onu bile saklar hala ama zaten aramızda 1000km den fazla mesafe var.bence daha fazla uzerime gelmeyin.annem anlayışlı insan.ki benden ayrı 2 çocuğu daha var hemde çalışıyor onlar onlar alsın

Ahaha hemen buldun yolunu tabii, aramamaktansa arıyorum felan Üzerine gelmiyorum yahu, zaten annelerin hepsi anlayışlıdır. Oooo sen uzaksın annene, Allah kavuştursun. O zaman kardeşlerine söyle senin içinde bir şeyler alsınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Maddi durumun müsait olmayabilir ama biz o şeyleri aştık deme arkadaşım Sevgi hiç bitmez. O zaman sende annene sıkıca sarılırsın. Maddi yetersizliklerinden bahsedersin, bu açıklamayı yapman bile anneni mutlu eder. Candır anneler

Maddi yetersizlik benim için geçerli öğrenciyim yoksa şukur genel olarak durumumuz iyi sayılır.

Neyse sende telafisini iş hayatına atılınca yaparsın artık

• kararanay K kullanıcısına yanıt
    Bu kelepçenin benzerini dün alışveriş merkezinde gördüm, çelik dedi adam. 125 lira fiyat verdi. Nasıl sizce?
     Anneler Günü Hediyesi Fikirleri
  • quote:

İlaydakardelen açıklamana bayıldım ya, çok iyimiş Ne yapacağız senin şu çiçek aşkını bilmiyorum

• Düşünce Seli D kullanıcısına yanıt
    Bileklik çok şıkmış gerçekten ama bunların savorowski taşlıları bile 120 Tl civarı diye biliyorum. Hem de çelik. Senin sorduklarında taş var mıydı acaba fiyatı biraz uçuk geldi bana sanki.
  • quote:

quote:

İlaydakardelen açıklamana bayıldım ya, çok iyimiş Ne yapacağız senin şu çiçek aşkını bilmiyorum

Ahahah Ben çiçekleri çooook severim kiiii...

• quote:

Bileklik çok şıkmış gerçekten ama bunların savorowski taşlıları bile 120 Tl civarı diye biliyorum. Hem de çelik. Senin sorduklarında taş var mıydı acaba fiyatı biraz uçuk geldi bana sanki.

Benim sorduğum kelepçe de taş yok aynı fotodaki gibi ama fiyat aşıyor beni azıcık. Bir de o mutfak önlüğünü beğendim. Kararsızıımm
    Bütçeni çok sarsmayacak şeyler al. Benim sınırımda 100 lira maalesef, araştırmaya devam ediyorum. Ama ilginç şeylere bakmaya devam.
    Elinde siyah pırlanta taşı olan bu melek kolye de çoook hoşuma gitti. Tüm anneler melektir ama herkesin annesi kendine melektir. 99 Liraymış. Benim bütçemi aşmıyor hem

• quote:

Elinde siyah pırlanta taşı olan bu melek kolye de çoook hoşuma gitti. Tüm anneler melektir ama herkesin annesi kendine melektir. 99 Liraymış. Benim bütçemi aşmıyor hem

Aaa çok beğendim ben bunu, çok şirin hem de anlamlı

Elince siyah pırlanta taşı olan melek kolyeye nereden ulaşabilirim adresini gonderir misin_?
  • ilaydakardelen kullanıcısına yanıt
    http://www.buldumbuldum.com/hediye/pirlanta_melek_kolye/?an=anneler_gunu ben buraya takılı kaldım Başka modeli de var ama o da 175 lira o da çok güzell de biraz tuzlu..
    pırlanta kolyeye göre fiyatı çok uygun bence canım sonunda melek anneme yakışır bir hediye seçeneği buldum
    175 lira mı ooowww Bu senelik o kadar bütçem yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutlu_mesut

pırlanta kolyeye göre fiyatı çok uygun bence canım sonunda melek anneme yakışır bir hediye seçeneği buldum

Aynen fiyatı gayet iyi.. Aradığın hediyeyi bulmana sevindim. Sen de bizimle hediye fikirlerini paylaşabilirsin. Bende aklıma geldikçe ekliyorum. Bu hafta son biliyorsun.
    Bu makyaj seti de hoşuma gitti. Hem anneme alırsam bende kullanırım adhgadj
  • quote:

Benimde aklıma geldi aslında ama annem çok makyaj yapmıyor. Düğünden düğüne yani. Hem makyaj setini kendime aldığımı düşünmesin diye vazgeçtim bu fikirden

• quote:

quote:

Benimde aklıma geldi aslında ama annem çok makyaj yapmıyor. Düğünden düğüne yani. Hem makyaj setini kendime aldığımı düşünmesin diye vazgeçtim bu fikirden

Siz kızlar yok musunuz seytana bile papucunu ters giydirirsiniz

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.