Şimdi Ara

Annem ve Babam için telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Annem ve babam uzun süredir "eski" olarak nitelendirebileceğimiz telefon kullanıyorlar. Hazır uygun bir durumumuz varken telefon almaya karar verdik.
    Annem, daha çok facebook ve whatsapp'da zaman geçirmeyi seviyor. Babam ise ingilizce öğrenmek için (evet hiçbir şey için geç değil ) bazı uygulamalar kullanıyor ve iş gereği günde rahat 2-3 saatini telefonda konuşarak geçiriyor.

Piyasayı çok takip edemiyorum. Telefon başı maksimum 1-1.2 bütçe belirledik. Sizce ne tür telefon almalıyız? Görüşleriniz benim için çok önemli.
    Son olarak Asus Zenfone 2 hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Cevaplarınızı bekliyor olacağım. Şimdiden çok teşekkür ederim.

• Anneniz icin kolayarayuzu saglam olmasi rakiplerinfrn ustun bataryasi kalkip asphalt8 fifa15 oynamayacaho icinde yeterli gelecek olan m4aquayi oneririm,alternatif olarak G2 fazlasiyla yeterli gelecektir.

Babaniz icinde saglamlik,yine iyi batarya suresi,su ve toza dayaniklilik,guncelbtazilim olmasi ile Z2 oneririm,eger buyuk gelmez ise daha uygun fiyatli C4 de dusunulebilir bende.kullanicisiyim memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wp cihazlar daha iyi bir seçenek olacaktır.
  • Arkadaslar soylemeyi unutmusum kusura bakmayin. Annem cok fazla fotograf ve video cekiyor. Claus, onerdigin m4aquanin fotograf cekme kalitesi iyi midie yoksa baska markalara mi yonelmeliyim?

Zenfone 2 ile C4 arasindaki farklar nelerdir?

TheRad67, wp'ye sıcak bakmiyoruz. Yine de onerin icin tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: dexarrow

Arkadaslar soylemeyi unutmusum kusura bakmayin. Annem cok fazla fotograf ve video cekiyor. Claus, onerdigin m4aquanin fotograf cekme kalitesi iyi midie yoksa baska markalara mi yonelmeliyim?

Zenfone 2 ile C4 arasindaki farklar nelerdir?

TheRad67, wp'ye sıcak bakmiyoruz. Yine de onerin icin tesekkurler.

Zf2 c4 yakalsik ayni fonanim gucundedir zf2de ram daha fazladir c4de ise daha iyi batarya var ayrica dunyanin en i y i selfie telefonu unvani var,tasarimda zenfone2 daha agir ve kaba,c4 dez3 teki panel kalitesi var.ikiside uzmez ama ben o durumda c4u secmistim aldim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Annem için saat tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.