Şimdi Ara

ANNEM YÜZÜNDEN İSYAN EDİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Hayırdır kardeş seni zorla evlendirmeye mi çalışıyor yoksa yengeyle aranıza mı giriyor?
  • annen evdeyken aç offspring den want you bad sesi de max a getir
  • Yahu zırt bırt odamın kapısını açıp yatsana geç oldu bilgisayarı kapat vs. diyor ders çalış ders çalış diye diye başımın etini yiyor,sürekli soru soruyor,birine cevap veriyorum ötekisini soruyor,sürekli eziliyorum evdeBağırıp çağırmasından bıktım artıkKendimi istenmeyen tüy gibi hissediyorum
  • İstenmeyen tüy mü? Puhahaha özür dilerim ama koptum yahu, istenmeyen tüy isen epilasyon yap kendine gitsin. Hem anneye isyan edilmez, demekki annen sende yolunda gitmeyen bişeyler görüyor bütün gün pc basindan kalkmayip ders calismiyorsan olabilir. Biraz düşün hemen isyan etme, annendir senin sokaktan geçen herhangi biri gibi davranma ona..

quote:

Orjinalden alıntı: Nickim Ne Olsa Acep?

Yahu zırt bırt odamın kapısını açıp yatsana geç oldu bilgisayarı kapat vs. diyor ders çalış ders çalış diye diye başımın etini yiyor,sürekli soru soruyor,birine cevap veriyorum ötekisini soruyor,sürekli eziliyorum evdeBağırıp çağırmasından bıktım artıkKendimi istenmeyen tüy gibi hissediyorum

• Sana yine bilgisayarı kapat diyorlar ,
    bana git birini bul evlen yoksa biz bi$i!! buluruz dıyorlar!!
    (yaş daha genc ama,gelde anlat sankı evde kalca!!! )
  • Derslerim kötüymüş hedenin ki iyimiş

Bilgisayar başında oturmaktan cücük kadar kalmışım

Bİr işe yaramıyormuşum

Mutfağa gidemiyorum korkudan Onu dökme bunu dökme oraya koyma üstünü açık bırakma amaan şunu damlattın bunu damlattın tencerenin kapağını oraya koyma beceriksiz falan filan

Yeter artık burama geldi -boğazımı gösteriyorum şu an-

Çok sinirleniyorum,ateş basıyor her tarafımı

• annen seni çok seviyor ondan
    iyiliğini istediği için yapıyor bunu
    anneni üzme kardeş ana gibi yar olmaz
    seni kimse onun kaadar düşünmez
    ben 6 yıldır yapayalnız yaşıyorum

onlar olmadan hayat berbat

anca tatilden tatile görüşüyoz
    Allah eksikliklerini göstermesin
  • Konu annelerden açılmışken, ilginçtir bu annelerin elinde terlikle "headshot" yapma konusunda müthiş bir uzmanlıkları var.

OKS'ye hazırlanmıyorum diye uzak mesafeden kafama az terlik yememiştim.
  • Annen senin yüzünden isyan etmiş midir acep...
    Her gece zırlar, altını pisletir, ne görse ister, bulduğunu ağzına atar, boğazına sokar başına dert açar. Bişey yedirsen kusar üstüne başına. Bi misafirliğe gitse rahat vermez...
    Kendini köle gibi hissetmiş midir?
    Burasına gelmiş midir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: un.real

Annen senin yüzünden isyan etmiş midir acep...
    Her gece zırlar, altını pisletir, ne görse ister, bulduğunu ağzına atar, boğazına sokar başına dert açar. Bişey yedirsen kusar üstüne başına. Bi misafirliğe gitse rahat vermez...
    Kendini köle gibi hissetmiş midir?
    Burasına gelmiş midir?

çok güzel yazmışsın sagol ama bunu düşünecek kafa varmı gençlerdeki?
  • Anneninde hataları var seninde.

annenin hataları seni sürekli gözetim altında tuttuğunu sana hissetirmek ve üstüne çok titremek bu davranışıyla kendi özgüvenini ve işte ben bunu yaparım diyebilmeni engelliyor. Kendinde yazmışın mutfağa gitmeye korkuyorum falan filan diye. Annenin yaptığı yanlış , biraz daha seni özgür bırakıyormuş gibi hissettirip gizliden gizliye seni takip etmesi daha doğru olur. Yanlışını gördğündede uyarmalı.

Senin hataların ise;

Eğer pc başında çok duruyorsan, ders çalışmıyorsan , Annenin gösteridği iyi niyeti suistimal etmiş oluyorsun. Annende seni bu yüzden çok sıkıyo.

Silkelen kendine gel herşeyi dozunda bırak, aşırıya kaçma. DErsinide çalış Oyunda oyna. dengeyi iyi kur. Annen ozaman sana daha az karıaşcaktır.

Gene senin böyle derdin var.

Benim annem ben üniversteyi kazandım kalkıp peşimden geldiler benle kalıorlar. GEce dışarı çıkamıyorum, geç kalsam nerdeydin, arakdaşların kim cart curt. yaa 21 yaşıma geldim yaaa. Bukadarda güvensizlik olmaz ki yaa.

Ama bazen sinirlensem moralim çok bozulsada gene hep saygı gösteriyorum. Büyüktür bi bildiği vardır diyorum içime atıyorum.

Fakat beni bukadar sıkmaları yüzünden ne kız arkadaş bulabildim nede arakdaşlarla eğlenebildim. Kız arkadaş bulsam kız dese bu akşam şuraya gidelim annemden izin almak zorundayım yaa, geç kalma 11 2i geçirme falan filan. eee ne yapayım bende Annemin dizinin dibinde etkisiz eleman pasif pasif oturuyorum.

Ama genede şükürler olsun çok iyi bi annem var. Allah başımdan eksik etmesin ,annelerinizin kıymatini bilin , fikirlerine saygı gösterin.
    []
    Unutmayın , cennet anaların ayakları altındadır

• imzan cok süper
  • [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.