Şimdi Ara

Anneme küfür yedim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende bazen milletin anasina babasina kufur ediyorum o annsinirle agzindan cikabilir cok normal ben kucukken babama o. Cocugu diye bagirmistim.ustelik babaannemi cok severim.o sirada aklima babaannem gelmemisti.kufur etmek icin etmisrir.cok onemsme cocuk coktan unutmustur bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sallama aga uğraşacak başka işin mi yok?

He o kadar onurluysan, gururluysan, şerefliysen burda sızlanıcana, millete onuruma dokunuyor şerefime laf ediyor diye dayılanıcana git dal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sikayet et anneme kufur etti polis cagiricam diye mudure ortaligi yaygaraya kat oglana ozur diletipkinama verirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demekki pek de etkilenmemişsin, annene yediğin küfrü gelip cümle aleme duyurduğuna göre millet su içse konu açacak

• Adres ver gelelim qnq

• Kardeş sunu bilmelisin ki boyle durumlarda gercekten bu tarz küfürleri savuranlar ezigin onde gidenidir. Gul gec.

• pısırıkmısın çarpsana suratına 1 tane bir daha bırak küfür etmeyi senle konuşamaz bile
  • kardeş 25 yaşında birisi olarak ne güldüm yahuu.

bir daha küfür ederse sana sende ''benim babam senin anneni, tanıyor annenin fiyatını söyle delikanlı'' diye söyle ama çocuğun arkadaşlarının yanında, rencide olsun. :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben lise sondayken sınıfın fırlamaları anaya sövme turnuvası yapıyodu.Bizde çekirdekle izliyoduk.Vay anasını.
  • müdüre söyle

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.