Şimdi Ara

++++ANNEME NE CEVAP VERMELİYİM++++TURUNCU SİTE! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

Annem herseferinde "napıyosun şu turuncu sitede" deyip duruyor! Bende ona eğleniyoz işte tatil keyfi diyorum "derinden bir iç çekiyor
    ona "kasayı yan yatır" diyemiyeceğime göre ne demem gerek,Annem DH'ı vakit kaybı olarak adlandırıyor ve odama girdiğimde yine o TURUNCU siteyemi girceksin diyor anne bak ne güzel site diyom yok anlamıyo şu ufacık yazıları okumaktan kör olcan diyor anneme

Yahu bu kadar da tesadüf olmaz aynı anne ve ben:D bendede var.Hani her insanın 2 zi vardırya işte aynen öyle ha

• banada babam öle dio şu ufacık yazılardan gözlerini bozcan her zmn şu diyalog

Babam:ne yapion oğlum sen?

Ben:Forum okuyorum baba

Babam:Ne forumu

BEN:İşte cllasic şeyler baba

Babam:Yarın okusan olmazmı gecenin saattinde...

Ben tmm baba ya offf diyip kapatiom pc yi sonrada şantaj yapio dioki eğer bu kdr çok oynarsan pc de sana kendi ellerimle attırtırım pc yi dio o lafa gıcık kapıyorum öle işte akşam gelio gece 12 de dioki 5 saattir pc desin ne yapion sen oyun oynuom bana diom halbuki bilmiyoki sabah 12 den geceye kdr pc deyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mct2002

quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

Annem herseferinde "napıyosun şu turuncu sitede" deyip duruyor! Bende ona eğleniyoz işte tatil keyfi diyorum "derinden bir iç çekiyor
    ona "kasayı yan yatır" diyemiyeceğime göre ne demem gerek,Annem DH'ı vakit kaybı olarak adlandırıyor ve odama girdiğimde yine o TURUNCU siteyemi girceksin diyor anne bak ne güzel site diyom yok anlamıyo şu ufacık yazıları okumaktan kör olcan diyor anneme

Yahu bu kadar da tesadüf olmaz aynı anne ve ben:D bendede var.Hani her insanın 2 zi vardırya işte aynen öyle ha

KARDEŞİMM

• "dünyanın dört bir yanından insanlarla, donanım, internet, yazılım, elektronik, oyun, sinema, müzik, bilim ve sanat hakkında birbirinden farklı bilgilerle birbirimizi aydınlatıp, bunları genel kültür olarak kullanmak amacı ile bu siteye giriyorum"

bunu dersen daha cümlenin yarısında ya "bizim oğlan kafayı yedi" diye annen sıvışacak ortalıktan ya da "hııı" diyip bir daha bulaşmayacak.
  • Benim annemde diyorki girme foruma git kitap oku
  • bana da sormuşlardı bi aralar bende forum sitesi dedim ve her alan ve dalda konusu bulunan (konu dışıda dahil)
    hoşça vakit geçirdiğim arkadaş sitesi diye tanımlamıştım. (aynen böyle) annem de demişti takdir etmişti beni.
    nie dedim? oda dedi: bak ruşen amcanın oğlu sedata o kötü kötü kırmızı nokta sitelere girior annesini çileden çıkartıyor dedi. benimde başımı okşadı.
    bende başım okşanınca kedi gibi miyavlayasım geldi... (hırrr,miyavvvv)
  • quote:

Orjinalden alıntı: M®t

bana da sormuşlardı bi aralar bende forum sitesi dedim ve her alan ve dalda konusu bulunan (konu dışıda dahil)
    hoşça vakit geçirdiğim arkadaş sitesi diye tanımlamıştım. (aynen böyle) annem de demişti takdir etmişti beni.
    nie dedim? oda dedi: bak ruşen amcanın oğlu sedata o kötü kötü kırmızı nokta sitelere girior annesini çileden çıkartıyor dedi. benimde başımı okşadı.
    bende başım okşanınca kedi gibi miyavlayasım geldi... (hırrr,miyavvvv)

bu arada arka planda koyu kırmızı site açıktı demi ehehe

• Allahtan bizimkiler alıştı artık yaşta ilerledi bisey demiolar hatta beğendiğim bazı topicleri anneme babama okuttuğum oluyor zor bisey ya eskiden benim annemde sürekli oğlum ne buluosun su salak oyunda aynı yerde dön dön dur derdi(knight online eslant eski deru simdiki paramun spotları Allahtan kurtuldum illet oyundan)
  • TURUNCU SİTE
  • BAŞKA ANNESİ BÖYLE YAPAN VARMI VARSA FAN KILAP KURALIM
  • anne de bak kafamı bozma de sonra de 18+ de buraya girmessem bilgisayar otomatik olarak 18+ sitelere yönlendiriyo de.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.