Şimdi Ara

anneme vurdum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
3.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sakın özür falan dileme,Suçlu olan annen.Toplum içinde nasıl davranacağını bilememiş, iç güdü ile kaçmaya yeltenmiş ve bunu saçma sapan bir yol ile yapmış.Sende vurmamışsın sadece iteklemişsin.Bundan doğal bir şey yok.Senin yaptığın tıpkı annenin kaçmaya çalışması gibi bir reflex.
  • stepmom fantezisi diye geldim simdi gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvilArms

Git ayagini op vicdansiz

Abi demeyin şöyle ciddi ciddi okudum konuyu sonra tahrik oldum malum fetişistiz
  • taş olursun taş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ak47s for everyone

babam annem ben yolda giderken arabalar az daha kaza yapiyodu.arabadan indiler kavga etmeye,yumruklasmaya basladilar.ben o anda kaldirimin orda izliyodum babam uzaktaydi.bir anda annem tuttu kolumdan beni çekiştirmeye basladi kavga cikti diye ama baya da uzagiz hani bi 10 mt var.hizlica cekistirince kaldirimin asagisina sendeledim düşmek üzereyken hala çekiştirmeye devam ediyor orda mal gibi bir duruma düştüm duzelince ya sen napiyon ya diye bagirdim ve hafifce yüzünü ittirdim.insanlar falan bize bakmaya basladi annemde hassas bi kadindir aglamaya basladi orda ben de kotu oldum şuan ama hakli değil miyim? Kotu hissediyorum şuan kendimi.bi anda cekistirmesi ve orda 2 saat sendelemem çok sinirlendirdi beni :(

Ozur dileyeyim mi

bide haklı değil miyim diyor ya annen lan ona değil vurmaya sesini yükseltmeye bile hakkın yok

•  anneme vurdum
  • olay bursadamı oldu ?
  • Tebrikler Cehennem VİP :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten sinir oldum

• Cehennemden kartpostal atarsın.
  • Ne sen suşlusun ne o suçlu ne sen haklısın ne annen haklı değişik bir durum ama o hissi bilirim..
  • Ben hayatım boyunca anneme kin besledim.Nedenini bilmezsiniz.Ama sen neden yokken böyle birşey yapmamalıydın kardeş.Hemen özür dile.Bide sormuşsun.
  • nasıl adamsın la başkaları için annene vuruyon

• Bende annemle tartışıyorum baya yav ama vurmak nedir lan hayırsız evlat

• quote:

Orijinalden alıntı: Parliament Blue

quote:

Orijinalden alıntı: ak47s for everyone

babam annem ben yolda giderken arabalar az daha kaza yapiyodu.arabadan indiler kavga etmeye,yumruklasmaya basladilar.ben o anda kaldirimin orda izliyodum babam uzaktaydi.bir anda annem tuttu kolumdan beni çekiştirmeye basladi kavga cikti diye ama baya da uzagiz hani bi 10 mt var.hizlica cekistirince kaldirimin asagisina sendeledim düşmek üzereyken hala çekiştirmeye devam ediyor orda mal gibi bir duruma düştüm duzelince ya sen napiyon ya diye bagirdim ve hafifce yüzünü ittirdim.insanlar falan bize bakmaya basladi annemde hassas bi kadindir aglamaya basladi orda ben de kotu oldum şuan ama hakli değil miyim? Kotu hissediyorum şuan kendimi.bi anda cekistirmesi ve orda 2 saat sendelemem çok sinirlendirdi beni :(

Ozur dileyeyim mi

bide haklı değil miyim diyor ya annen lan ona değil vurmaya sesini yükseltmeye bile hakkın yok

bunu dicektim arkadaş demiş,gidiyorum. vicdansız.

• 9 ay karnında taşısın sende tokat vur milletin ortasında karaktersizsin lan

• Tamamen reflex
  • Git bir yolunu bul öl hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Nerdeysen söylede iyi bi sopa çekelim sana ne adamlar var lan.annem sırtımı tuvalet hortumuyla parçalardı lan kalkıp bişey demezsik bay arkadaş

Hasta falan mıydı?

• o evi terket evlat
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.