< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
BU FORUM KENDINI IMHA ETMISTIR. (5. sayfa)
-
-
Başınız sağolsunuz uzuldum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin ayrica dikkatimi çeken foruma yeni üyelik açıp bu durumu burada paylasmaniz sanırım forumdaşlardan manevi destek alabileceğinizi düşünmeniz de ayrıca güzel olmuş Allah sabır versin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi floast -- 24 Nisan 2024; 19:58:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet öyle oldu. en azından başka insanların da benzeri hayat hikayelerini okurken, bu hayatta yalnız olmadığımı hissettim. Sağ olsunlar onlar da paylaştılar benimle.
Taziyeniz için teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
böyle durumlar ile en iyi başa çıkma yolu doktora gitmek, psikiyatra git ve anlat.
Başınız sağolsun Allah mekanı cennet eylesin
Başınız sağolsun. İnsan sevdiklerini kaybedince zamanla büyük psikolojik sıkıntılar yaşayabiliyor o nedenle bununda bilincinde olmak lazım napılır bilemiyorum ama bu dönem duygusal olarakta boşluk yaşandığından malum ülke topraklarımızda dolandırılmaya kandırılmaya daha açık oluyoruz en azından bişeylere ani karar vermeyin sıkıntılarınız daha da artmasın. Allah hepimizin yardımcısı olsun
-
Başınız saolsun. Zor bir süreç ama her şeye rağmen her şeye inat devam edin. Eminim o böyle çok daha mutlu olurdu. Sonuçta sizin mutluluğunuz, onun mutluluğu. Her şeyin ilacı zamandır. Hepimizin belli bir zamanı var yarınlarımız belli değil. Alışmak zor lakin eminim onun içi ferahtır sizin gibi güzel bir aileye sahip olduğu ve geriye sizin gibi iyi evlatlar bırakabildiği için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-949BFDF3E -- 24 Nisan 2024; 23:0:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah sabır versin yokluğunu hep hissedeceksin ama zamanla acı hafifleyecek özlem artacak. Babam ve annen için Türkçesinden okuyacağım.
Çok mutlu ettiniz bu yorumunuz beni, inşallah öyledir. teşekkür ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
32 Yaşındayım. 29 Ağustos 2023'de Öz Abimi kaybettim. Kendisi 38 yaşındaydı kalp krizinden beklenmedik bir ölüm haberi aldım. Daha doğrusu haberini bile almadım. 30 Ağustos sabahında evde banyoda öylece yatar halde buldum. Ve acısı tarif edilmez... 6 yaşımdan beri hayatımda bir baba figürü yok. Abim bana hem babalık hem abilik yapmıştı. Anneminde hem oğlu hem ev arkadaşıydı. Maalesef artık hayatımızda bedenen yok. Ama düşünceleriyle, anılarıyla 8 aydır yaşıyorum. Yeri geliyor bir anımızı hatırlayınca yüzümde gülücükler oluşuyor, yeri geliyor başka bir anımızı hatırladığımda göz yaşlarım sel oluyor akıyor. Sanırım ömür boyu da bu şekilde olacak...
Evet zaman her şeyin ilacı, en azından acılarına farklı bakmaya başlıyorsun. Mutlu geçirdiğin anlara şükredip gülümseyebiliyorsun, beraber olamadığın anlara oturup ağlayabiliyorsun. Umarım annenize karşı en ufak pişmanlık verici bir anınız olmamıştır. Başınız sağolsun. Hep güzel hatırlamanız dileğiyle...
-
Ne mutlu ki sevdiğiniz sizi de seven anneniz babanız var arkadaşlar.Bizler bu sevgiden saygıdan mahrum büyüdük.Bu sebeple onların bu dünyadan ayrılmaları tabiki hüzün dolu olur ancak herkes için aynı duygular malesef ki yaşanmaz.Çünkü yaşarken size annelik babalık yapmayan kişileri öldüklerinde anmak da bir o kadar gereksizdir kendi nezdimde.Dolayısıyla bu dünyadan beni seven bir annem vardı gelip geçti ruhu şad olsun diyin yeter.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Başınız sağolsun.23 yaşında Annemi bir hafta içerisinde aniden kaybettim şuan 40 yaşında evli ve 2 çocuğum var her an özlüyorum ve özlemeye devam edeceğim o boşluk hissini doldurabilecek herhangi maddi ya da manevi birşey olduğuna inanmıyorum tavsiyem yaşadığınız evi değiştirmen ve ablanların desteği sana kolaylık sağlayabilir lakin kesinlikle bu durum için terapiye gitmen sevgi ve selametle
-
Başınız sağolsun. Maalesef zamanla herşey geçecek gibi oluyor geçmiyor ama alışmaya başlıyorsunuz
Sizi tanımıyorum ama öyle olduğunu içtenlikle hissediyorum. Tekrardan taziyemi sunuyor, size hayata olağan akışıyla devam edebileceğiniz güzel günler diliyorum.❣️
Mekanı Cennet olsun, başınız sağolsun. İsyan etmek ve kendinizi üzmek kendinize zarar vermek kendi hayatınızı moral bozukluğuyla daha kötü hale getirmeniz iyi bir şey olmaz. Ben daha yaşamadım anne kaybının nasıl bir şey olduğunu ama hepimiz yaşayacağız hissedeceğiz bunu günün birinde. Biten bir hayat var. Müslüman olarak Allah öyle takdir etmiş deyip umarım gittiği o yerde huzur bulur. En azından bu dandik dünyadan kurtuldu diye düşünebilirsin. Size gelince tabiki kalp kırıklığı özlem bunlar zor atlatılan şeyler ama zamanla derecesi azalan şeyler. Başlarda yoğun olur ama daha sonradan o kdr fazla kötü hissettirmez. Bu yolda size başarılar dilerim. Yalnız kalmayın bir melek gitti hayatınızdan başkaları ile idare edeceksiniz. Bu diğer aile üyeleri olabilir yakın bir arkadaş olabilir ya da ileride olursa eşinize sığınarak ona güvenerek olabilir. Sonuçta evlilikte bir açıdan bu yüzdendir. Eski ailesini kaybeden insan yalnız kalmamak için yeni bir aile kurar ve hayatın akışı böyle devam eder. En iyi yapılabilecek şeyler bunlardır başka bir şey aklıma gelmiyor. Bu gece gece vardiyasında çalışıyorum. Arapça Kuran okumam zayıf bir süredir yapmadığımız için unuttuk ama iş yokken (geceleri işimiz çok olmuyor genelde) telefondan dinleyip tekrar ederek. Sizin için ve anneniz için 1 yasin 1 Fatiha okumaya çalışacağım. Bu süreci çabuk atlatmanızı ve güzel güler dilerim.
Anladığım kadarıyla anneniz hoş bir insanmış ve güzel bir ilişkiniz varmış. Bunu yaşadığınızada memnun olabilirsiniz en azından. Benim annemle aram bu kdr iyi değil bu kdr iyi bir insan olduğunuda gönül rahatlığıyla başka bişe düşünmeden söyleyemezdim maalesef. Erkeğim 33 yaşındayım. Kendisi 1962 doğumlu bir kadın.
Şu an bu mesajı yazarken yan odada oturup kadın proğramı izliyor az önce yemek yemişti ve sesli şekilde dişlerini karıştırıyor çık şık şuk ediyor o sesle bu mesajı bitiriyorum. 🫡🙂🫥🤷🏻♂️ (Hala yapıyor)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimmzz -- 25 Nisan 2024; 17:37:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Başınız sağolsun.
-
Başınız sağolsun. Hayat şimdi başlıyor. Annenize layık bir evlat olarak bu yaşamı tamamlamaya gayret gösterin. Öteki tarafta inşallah buluşacaksınız.
Her cenaze namazında denildiği gibi "biz de geldik siz gibi, siz de geleceksiniz biz gibi"
-
Allah rahmet eylesin ben geçen sene kaybettim inan yaşın 20 de olsa 40 da olsa 70de olsa o acı aynı geçer diyenlere ben inanmıyorum sadece insan alışıyor ben hala acı çekiyorum keşkelerin yoksa onlara takılmıyorsan biraz daha azalıyor acın kendine bir uğraş bul boş kalmamaya düşünmemeye çalış bunun yardımı oluyor biraz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X