Şimdi Ara

ANNEMİN DİZ VE EKLEM AĞRILARI GEÇTİ! SÜPER BİR TAKVİYE... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
30
Favori
856.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu ilacı bulan bir yerden alan var mı :( annemin dizlerinde sıvı bitmiş doktor önerisi acil bana biri yardımcı olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beslenme nasıl olmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayç20

Gnc triflex hyaluronıc acid

bu ilacı bulan bir yerden alan var mı :( annemin dizlerinde sıvı bitmiş doktor önerisi acil bana biri yardımcı olabilir mi
    dostum cosakondirin plus diye bir ürün var, anneme kullanıyorum, Türkiye'de yaygın ürün.. bi araştır
  • Arkadaşlar bu sayfanın en altında bu ürünle ilgili detaylı bilgiler yazıyor.

https://www.solargezi.com/diz-ve-eklem-agrilarina-iyi-gelen-yontemler-neler/

Ayrıca üstte verdiğim link de bu işin erbabı olan doktorların ismi vardır. Diz ve eklem ağrıları çekenlerin baştan aşağı kadar okumasını isterim. Özellikle kıkırdak ile ilgili önemli söylemler var.

İyi okumalar dilerim şimdiden.

Bu hastalığı çekenlere de Rabbim acil şifa versin.

•  ANNEMİN DİZ VE EKLEM AĞRILARI GEÇTİ! SÜPER BİR TAKVİYE...

Bunu inceleyin çok etkili nasıl temin edebileceğiniz ile ilgili. Özelden mesaj atabilirsiniz.

• Osteo Bi Flex

Hem bel ağrıları, hem diz ağrıları için benzersiz bitkisel bir takviyedir.
    Bel fıtığı için prof. bir dr önerdi bana kullandım belimden ameliyat olmaktan kurtardım.

Şimdi iki dizimde de plika sorunu var tekrardan osteo bi flex kullanmaya başladım 1 haftada hemen ağrılarım azaldı, arada unutuyorum düzenli kullanmam lazım.

OSTEO Bİ FLEX 1 Yıl kullanın ama düzenli olarak kullanın hiç bir şikayetiniz kalmaz.
    Çünkü ilaç değil, ağrı kesici değil, içinde eklemlerin içindeki sıvıyı oluşturmaya yarayan bitkisel maddeler var.

Günde 2 kez tok karnına 3 ay boyunca 2 bardak su ile için.
    3 ay sonra 1 ay verin ve yine 3 ay için sonra yine 1 ay ara ve bu şekilde 1 yıl için.

SONUÇ MÜKEMMEL OLACAKTIR.
    İlacı da Eczane den başka bir yerden almayın sakın. Para sağlığınızdan önemli değil.
  • Matrix81 kullanıcısına yanıt
    Günde 2 kez tok karnına 3 ay boyunca 2 bardak su ile için.
    3 ay sonra 1 ay verin ve yine 3 ay için sonra yine 1 ay ara ve bu şekilde 1 yıl için.

2x1 tablet mi. yani sabah 1 akşam 1 tablet mi ?
  • www.ytpara.com
    Bel A�r�s� ve S�rt A�r�sndan kurtulmak isteyen varm� ? (2 Ki�iye �cretsiz) - YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu
    https://www.ytpara.com/konu-disi/130573-bel-agrisi-ve-sirt-agrisndan-kurtulmak-isteyen-varmi-2-kisiye-ucretsiz.html

• Konunun sonunda ürünle ilgili kaynak belirttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AA68E795 -- 20 Temmuz 2020; 9:53:40 >
  • Benim annemin de diz ağrıları oluyor sıvı kaybına bağlı olarak . Ameliyat da oldu , takviye ilaç da alıyor. İlaçlardan en pahalı olan solgarınkisi. Ancak diğerleri de üç aşağı beş yukarı aynı faydayı veriyor daimi olarak kullanılırsa. İlaç alınacaksa doktor tavsiyesiyle eczaneden almak en mantıklısı fiyatları pahalı ancak eczacılar anlayışlı olup indirim yapıyorlar . Ben bir çekmeköydeki bir eczaneden yüzde 15 indirimli alıyorum mesela

• Kireçlenme var ise, bu işin bitki, krem ile tedavisi yok diye biliyorum. Doktorlar geçici olarak 2-3 yıl önceki fiyatı 600 tl falan olan bir iğne aldırıp (sigorta karşılamıyor , o iğneyi ) dizden enjekte ediyorlardı. Fakat hastanın durumuna göre, 1 hafta 15 gün neyse 2-3 ay olsun, gene aynı ağrılar devam ediyordu. Doktor söylüyor tabi ne kadar ağrını keser bilemem diyor, ama istersen al yaparım diyor.

Şu an tek çare maalesef ameliyat, kireçlenme için. O na da iyi doktor bulmak şart.
  • Annenize ne tanı koyulmuştu acaba PM
  • Arkadaslar amerikadan 2 tane GNC TRIFLEX FAST ACTING getirmiştim bir tanesini satıyorum gittigidiyor dan alabilirsiniz.

GNC TRIFLEX FAST ACTING 240 TABLET SKT 2021

ANNEMİN DİZ VE EKLEM AĞRILARI GEÇTİ! SÜPER BİR TAKVİYE...
     ANNEMİN DİZ VE EKLEM AĞRILARI GEÇTİ! SÜPER BİR TAKVİYE...

• hüloğğğğ

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncayç20

Gnc triflex hyaluronıc acid

Intraline Intracross Tablet
    Glukozamin, Kondroitin, MSM, Boswellia Serrata ve Hyaluronik Asit İçeren Gıda Takviyesi

eczanelerde bulunuyor ihtiyacı olanlar bir baksın
  • Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AA68E795 -- 20 Temmuz 2020; 9:53:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3AA68E795

Silinebilir
    Bu ilacı nasıl aldınız? Türkiye'de bulamadım.
  • Bu tarz haplar evet faydali ama bunlarla ugrasmak yerine diz enjeksıyonu yaptirın 6 ay etkili bazi kişilerde etki daha uzun.
    ama kortizon yaptirmayin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaslar 2. Seviye grade Iı meniskus var acayip agri yapiyor, yirtilma olmadigindan ameliyat gereksiz diyir doktor ama bildigin meniskus baya erimis. Ne onerirsiniz

• Zobaa16 kullanıcısına yanıt
    Yapabileceğin tek şey üst bacak kaslarını güçlendirip dize inen baskıyı azaltmak.Onunla ilgili egzersizler var internette, belirli süre sonra ağırlıkla da çalışabilirsiniz kas gelişimi için.Dize binen yük hafifledikçe ağrınız da azalacaktır. Etkisini bir ay içerisinde gösterir.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.