şurdaki müziği bulabileniniz var mı jingle house yazıyodu filmin sonunda bakındım ama bulamadım
Ozan Güven ne oynamış abi adam resmen kendini bulmuş böyle roluyle özdeşleşen oyuncu yakın zamanda behzat c-erdal besikciogluydu gercekten muazzam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Su filmi izleyemedim gitti. Yabancı sitelere baktım yok. İzleyebileceğim bir yer ya da indirebileceğim site var mı arkadaşlar . Ya da film arşivinde olan falan var mı ?
açtığın konuda da belirtmiştim. bu filmi İzleyebileceğin ya da indirebileceğin herhangi bir site yok şu an. çünkü film net'e daha düşmedi.
Malum yerlere düşmüş,şuan izliyorum.Film akıyor,gayet izlenebilir.
ürüng ayıg toyon
kullanıcısına yanıt
az önce izledim, oldukça başarılı bir film olmuş.
Şu müziği de iyiydi
Bu akşam Tv de denk geldi. Normalde özellikle yerli sinema hiç izlemiyorum son zamanlarda ilgimi çekecek bişey de olmayınca kolay oluyor. Ama zap yaparken bile 2 dk da hemen sardı film oturdum izledim. Çekimler sinematografi falan gayet iyiydi . Senaryo yerli yerinde oyunculyk genellikle iyi . Meryem uzerli yi pek beğenmem burada da meh işte ama kadronun kalanı iyiydi . Özetle gayet izlenebilir Türk filmi olarak kaldı zihnimde olur da denk gelip izleyecekler gönül rahatlığıyla izler bence . Ömrünüzden 2 saat çalan dandik filmlerden değil .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme