Şimdi Ara

Annemle Hep Kavga Ediyorum!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Kova-La_Gelsin

Bence sadece sabret ve dua et.Birgün bütün bu olanlar düzelicektir.

ARKADAŞ HAKLI BİRAZ PARANDAN KENDİNEDE AYIR BENCE SANIRIM BİRAZ ZOR Bİ DURUMDASIN SIK DİŞİNİ
  • Tek yolun ders çalışmak bunun farkında ol adam gibi dersini çalış 1 sene sık dişi sonra ver elini üniversite felen .
    Ama bağlı kalmak istemiyorsan gerçekten çok çalışmalısın ki güzel bir yer tuttur .
    Kendi hayatını kurarsın okumaya gittiğin yerde de ufak bir iş buldun mu tamamdır .
    Şu anda yapabileceğin en mantıklı şey bu bence .
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExSeLaNS

arkadşalar 18 yaşındayım

lise bittiği yazı öss ye girdim istediğim yerler cikmadi işe girdim

çalışıom pederde üvey sabah 9 da işe gidiom akşam 10 11 gibi çıkıom

annem bu aralar çok ağır laflar edio

ben senin gömleğini yıkayamam felan

bide ben bunlara ayda 450 m para veriom her şeye laf yapıolar

benim öz annem bana ben sana bakamam ev tut git derse naparsınız yani

artık delirmek üzereyim

ellerim titriyo bunları yazarken

Benimde senin gibi sorunlarım vardı
    Üniversiteyi bıraktım
    Askere gittim apışıp kaldılar Diyarbakırda yapınca daha bi apışıp kaldılar

• yanlış anlamayın dalga geçmiyorum ama sana otogar yakın abi
    yanlış anlamadıysam baban üvey
    filmlerdeki gibi annene baskı yapıyor olabilir mi
  • Biriktir parayı cek git.. Yıllar sonra dönersin, benim kazancım bile yok ben bile terketmeyi düsünüyorum... Cık git takıl kafana göre...
  • aynısı kaynımda var
  • Öyle işmi olur ya ben olsam varya 1dk durmam istenmediğim yerde verme para git ev tut kendine paran yetiyosa olrmu öyle şey o zaman annen anlar hatasını.
  • Dh üyeleri kendinize gelin

Adamı evden uzaklaştırıcaksınız resmen, olayın altında başka bişey vardır belki yada onlar seni gaza getirmek için falan yapıyodur kardeşim... Sakin ol, git efendi gibi anlat durumunu çokta kızarlarsa yine, sabrediceksin ama onlar senin ailen sonuçta...

sana öyle geliyodur, gelmiyosada başka bi problem vardır, işe kendini düzeltmekle başlayabilirsin... İkizinin çalışmamasınında bi sebebi olabilir diye düşünüyorum yoksa yazarsan sevinirim....
  • annesi olmayan,annesini hiç görememiş çocukları düşün ona göre davran ,akıllı ol!
  • mantıklı davran... bozuntuya vermeden Banka da hesap ac her ay paranı oraya yatır belirli bir miktar olduktan sonra faize yatır paranı coğalt..ailenle ilerde papaz olursan elinin altında sıcak paran olur hertürlü ihtiyacını karsılarsın...Yapacağın tek sey sabredip birikim yapmak...
  • bende annmle kawga ediom...

bazen öle pis sinirlenomki tutup camdan atasim geliyor..
    uni bitirim direk almanyaya tasincam..
  • Annene küfür ediyormusun kavga esnasında?İçinden değil duyabileceği şekilde?
  • bence para biriktir .niye sana öle davrandıklarını anlamaya çalış . sonuçta üvey annen olsa bir şekilde anlayabilrisin. ama bir anlık sinirliğine kapılıp sonra pişman olacağın işler yapma . buradaki yorumları çok fazla da dikkate alma. sabret . zaman herşeyin ilacı derlermiş. Bir şey karar vereceksen en sakin anında karar ver.

çok fazla çalışıyorsun 450 ytl den fazlasını hak ediyorsun. başka iş fırsatlarını da araştır. bide çalışma zamanların bu kadar uzun olmasın . sende insansın sonuçta . Mutlaka hayatında güveceğin şeyler olsun . az buçuk para biriktir at bankada dursun. Birşeyler öğrenmeye çalış ve onda ilerle. maaşını çok rahat 1milyarlara çıkartabilirisn. sonrası ALLAH bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solorix -- 20 Temmuz 2008; 6:14:21 >
  • Allah sabır versin demekten başka bişey gelmiyor aklıma...
  • Dostum eninde sonunda bir yolunu bulup bu işin içinden de sıyrılacaksın Allah'ın izniyle. Şunu kesinlikle unutmamanı tavsiye ediyorum: Senin durumunda olan tonlarca insan var. Yani sen tek veya yalnız değilsin. Hayatta herkesin başına herşey gelebilir. Allah'tan sabır dile herşey düzelir inşallah.
  • aynı sorunjlar bende de vardı

kazandım universiteyi kapattım agızlarını

şimdi sıkıysa açsınlar tepem attımı atarım balkondan adamı

ancak sana öss yuzunden biraz kızgınlar ve cahilliklerinden nasıl tepki vereceklerini şaşırıyolar aynısı bende de var

banada diolardı biz senin çamasırlarını yıkıoz hizmetcinmiiz bişi diemiodum

kazandım uniyi

''kes yıkayacan tabi ben mi yıkayacan yaparken düşüneydin mecbursun bakmaya ben kendi görevimi yapıom sende yap!" diyebiliyorum

ve cevap veremiolar

ama eğer derslerinde iyi deilsen yani her ne kadar haksız olsalarda onların gozunnde her türlü lafı hakediyorsun

cahillklerine ver

yani

su söze iyi kulak ver

"Her lafa verilecek bir cevabım vardır.Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, birde adama bakarım adam mı diye..."

her ne kadar anne babamızda olsalar uzucu ama kusak catısmasından dolayı cahil olabiliyorrlar (burada söz konusu okul okumak deil)

• quote:

Orjinalden alıntı: You and Me

Ergenlik Bunalımı.Merak etme geçer.Aşk acısı gibi bir şey hissediyor musun? İçinde hep böyle acı duygular var değil mi? 4 yıl sonra tamamen kurtulacaksın bütün bunlardan.Şimdi sabırlı ol!

ne Ergenligi arkadasin ??? bizde o evreden gectikte Allaha şükür Annem bana bu güne kadar senın gömlegini yikamam git defol ne halin varsa gör ev tut gibi sacmaliklar söylemedi Şükürler Olsun ! ! !

bu pek ergenlikten çok daha farkli yorumlanabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

quote:

Orjinalden alıntı: You and Me

Ergenlik Bunalımı.Merak etme geçer.Aşk acısı gibi bir şey hissediyor musun? İçinde hep böyle acı duygular var değil mi? 4 yıl sonra tamamen kurtulacaksın bütün bunlardan.Şimdi sabırlı ol!

ne Ergenligi arkadasin ??? bizde o evreden gectikte Allaha şükür Annem bana bu güne kadar senın gömlegini yikamam git defol ne halin varsa gör ev tut gibi sacmaliklar söylemedi Şükürler Olsun ! ! !

bu pek ergenlikten çok daha farkli yorumlanabilir.

abi sen naptın ya resmen hortlattın konuyu...

• vallahi zor bir durumdasın, sağlam bir iş bulmaya bak, şöyle ayda 1 milyar kazanabileceğin iş bulursan, bir de kendine çalışan bir kız bulursan kurtulursun bu hayattan, yoksa ömür boyu annenin, üvey babanın dırdırıyla kalırsın.
  • annesi kızıomuş sizde diosunuz ergenlik problemleri ne alaka
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.