Şimdi Ara

Annesi öldüğü için 40Lvl ütü char isteyen çocuk :( RESİMLİ :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Annesi öldüğü için 40Lvl ütü char isteyen çocuk :( RESİMLİ :))

Hönk!

NOT : Bişeyleri kapatmasını sevmem ama oradaki o masumcağızın çağrısını bozmak istemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LnMsTr -- 20 Haziran 2007; 8:31:11 >

• Yaw ne adamsın

Anlaşılan sen bayağı sıkıldın bu oyundan...

Gardaşım senin eğitimde olman gerekmiyor mu?

Ya da veysel ustanın orda döner yemen ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenasi44

Yaw ne adamsın

Anlaşılan sen bayağı sıkıldın bu oyundan...

Gardaşım senin eğitimde olman gerekmiyor mu?

Ya da veysel ustanın orda döner yemen ?

Yok yavs yeni geldim :) ölüyorum gibi oluyor :D Bir duş + yemek + sro yapacaktım dayanamadım direk sro + yemek + duş :)

Napıcan insanlık hali :) Şimdi yapıp kafayı bir vururum, kafam yarılır Bugün havamdayım baq espiride yapıyorum

• Server sparta mı?
  • @fenasi44
    Sıkılmazmı kardeş 9 gapla kasıyor.Bu tip olaylar olmasa oyun 9 gapla kasılmazki.Bitmez be.
    @LnMsTr
    Allah sana sabır versin.Bitmezde 9 gapla bu ara.Bende kastım 9 gapla çok zordur.
  • Abi Bizimde Sular Kesildi 38+ Charın varsa COK SEVINIRIM hem " Seni Seviyorum Dh " de derim
  • @300üb500

Eyw hacım.

@[B]ertu

İlk okulda bize öğretilen ilk önce geminin dumanı + bacası + gövedesi görünür derlerdi. Şimdi devir değişti, nerde 64+ birini gör 30+, 66+ birini gör 40+, 69+ birini gör 50 60 70 i buluyor char istemek :) Ama genede arkadaşı tebrik ediyorum pm atmadan önce şöyle bir çağtı yaptı All den, ''Türk varmı para istemeyecem''
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eeee bu arada + bir oyun olarak oynadığım klansavaslari . net'deki 4 tane hesabım multi yüzünden banlanmış, hayatımdaki UO dan sonra ikinci ban :) Üzüldüm dememeliyim, çünki geri kalan 3 hesap ile kastıgım acc ye odun+kil+demir aktarıyordum :) Haksız kazanç budur, lütfen bu yollara baş vurmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: LnMsTr

@300üb500

Eyw hacım.

@[B]ertu

İlk okulda bize öğretilen ilk önce geminin dumanı + bacası + gövedesi görünür derlerdi. Şimdi devir değişti, nerde 64+ birini gör 30+, 66+ birini gör 40+, 69+ birini gör 50 60 70 i buluyor char istemek :) Ama genede arkadaşı tebrik ediyorum pm atmadan önce şöyle bir çağtı yaptı All den, ''Türk varmı para istemeyecem''

Verdin mi bari charı?

• quote:

Orjinalden alıntı: GoldTime

quote:

@300üb500

Eyw hacım.

@[B]ertu

Verdin mi bari charı?

Püfff sorulurmu şimdi bu aıp ettin ama Adamı ünlü yaptım borumu yeter ona char az gelir artık kimse tutamaz onu

• KendiLerini Bu kadar Küçük düşürmelerine $a$ıyorum Hocam . 70-80 Yaptık bizde fakat biz olağan üstü bir$ey yapmıyoruzki 3x-2x Olanlar oyle goruyor Sanki Kendileride Hırsa yapsa 70-80 Olamıyacak bende oyuna basladığım dönemLerde oyleydim Fakat "ZAMAN" FOREVER
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0!!Obbs!!0

KendiLerini Bu kadar Küçük düşürmelerine $a$ıyorum Hocam . 70-80 Yaptık bizde fakat biz olağan üstü bir$ey yapmıyoruzki 3x-2x Olanlar oyle goruyor Sanki Kendileride Hırsa yapsa 70-80 Olamıyacak bende oyuna basladığım dönemLerde oyleydim Fakat "ZAMAN" FOREVER

De..... Gelde bunu ''Q_Q'nun tabiri'' ile bebelere anlat...
  • zamandan bol hiçbirşeyim yok evet öyle sanıyorlar sanki ayrı bişey yapıyoruz bizde o yollardan geçtik ama anlamıyorlar
  • verdin mi bari charı ( aga char pls )
  • quote:

De..... Gelde bunu ''Q_Q'nun tabiri'' ile bebelere anlat...

Geçen Benden 80 lv charımın şifresini istedi Bunlara Bişey Diyebilirmiyiz Artık Sıkılıyoruz bunlardan dolayı Oyun Oynamaktan

En kötüsüde thiefsen Türk Kervan yapıyosa:

Zeki çocuk:Aga dalma plis
    Ben:Türk e Dalmam
    Zeki çocuk:aaa türkmüydün
    Ben:sorunmu var ?
    Zeki çocuk:abi 5 k plis
    Ben:tamam
    exchangee......
    İlerliyoruz
    Zeki coçuk:aga girilirken 2 kutu geliyoya
    Ben:eeee
    Zeki çocuk:onları verirmisin bişey denimce
    Ben ..... git

Bunlara dicek bişey bulunmuyo

• aynısı banada oldu ya acaib sinirlendim ölü annemle dalga geçiyorlar die off bu insanlar gerçek olsa bile bunu nasıl kullanabilirler ya
  • Zuahahahaha
  • quote:

pm atmadan önce şöyle bir çağtı yaptı All den, ''Türk varmı para istemeyecem''

• çok güzel fikir
  • quote:

Orjinalden alıntı: devil_IowU_aka.B7B

quote:

pm atmadan önce şöyle bir çağtı yaptı All den, ''Türk varmı para istemeyecem''

bune yaw

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.