Şimdi Ara

Anneye Hediye Telefon Almak İçeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

Ben alıcam.Nokia 210 düşünüyorum.Hem kullanımı kolay hem radyosu kamerası var.

Hocam Ben Dokunmatık Almak Istıyorum Annem hep Tuşlu Kullandı Dokunmatıklere Ozendı Bır Kerede Onun Istedıgı Olsun Dıe Suan Elımde Fazla Para Yokda Hanı Belkı Arkadasların Bıldıgı Ucuz Yollu Bısıler Vardır Guzel Dıe Konu Açmıştım Saolsunlar Guzel Onerılerde Geldı Ama Fıyatları Pekte Umdugum Gıbı Olmadı
  • bir arkadaşıma gmd önerdim her gün ne güzel telefon bu resmen bana piyango çıktı vs vs çok mutlu şu anda
    sana da öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBlackCrystal

quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

Ben alıcam.Nokia 210 düşünüyorum.Hem kullanımı kolay hem radyosu kamerası var.

Hocam Ben Dokunmatık Almak Istıyorum Annem hep Tuşlu Kullandı Dokunmatıklere Ozendı Bır Kerede Onun Istedıgı Olsun Dıe Suan Elımde Fazla Para Yokda Hanı Belkı Arkadasların Bıldıgı Ucuz Yollu Bısıler Vardır Guzel Dıe Konu Açmıştım Saolsunlar Guzel Onerılerde Geldı Ama Fıyatları Pekte Umdugum Gıbı Olmadı

Benim annem dokunmatik istemediği için tuşlu alıcam hocam.Ben idda'dan tüyo alıp denicem şansımı hiç oynamadım bi ihtmal tutarda alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Symbolsong

bir arkadaşıma gmd önerdim her gün ne güzel telefon bu resmen bana piyango çıktı vs vs çok mutlu şu anda
    sana da öneririm

Hocam Onun Fiyat Şuan Imkanımı Aşıyor

@ernn93 Hocam Peder Para Vermez Ole Dıyınce Yanı Alıcak Olsa ZateN Kendı Alırdı Bende Yuzsuzluk Etmek Istemıorum Ona Mınnet etmek Istemıorum
  • Şuan yaşça büyük insanlara en güzel 2 telefon gm discovery ve s3 mini. Discovery nin mavisi çok şık bence onu inceleyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nokia 501. 365 liracık internete girer fotoğraf çeker işini görür yani ama android istiyorsa discovery falan alabilirsni
  • teşekkürler Arkadaşlar Şuanlık Alamıcam Maalesef Biraz Beklemek Şart telefon Pıyasası Yüksek Maalesef 500 Den Aşağı Iyı Telefon Yok
  • Ben GMD kullaniyorum öneririm ama fiyati uygun değil sanirim T40 desem mi bilemedim

• Xperia U ya hiç bulaşma durmadan kasıyor bizzat ben kullandım telefonda ram için 388 MB diyor sakın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu kişinin dediği gibi GM Discovery al o fiyata daha iyisini bulamazsın.
  • Sorulacak soru değil GM discovery tabiki 2-3 ay beklemen gerekiyorsa bekle ama değer.
  • Yarın öbür gün kullanamıyorum alışamadım sevemedim diyebilir

• Herkes gmd önermiş bence Nokia lumia 520 daha iyi olacaktır valide hanım için zaten oyunla falan işi olmaz Windows phone da androide göre çok daha basit ve akıcı kullanıma sahip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.