Ulan ileri gezekalı arkadaşım seni dogurmuş büyütmüş bir insan lan o senin yaptıgının belki binlerce katını yapıyor onun hakkını yiyemezsin.. git özür dile anne yüregi dayanamaz kabul eder.
Annem bana neler neler dedi,evet bende kızdım hemde çok ama tam sırada o kadının benim için yaptıklarını hatırlamaya çalıştım ve her seferindede süt dökmüş kediye döndüm. Çok çok ağır konuşmuşsun,bugün eve gitmesen bile en azından ara özür dile.
quote:
Orijinalden alıntı: CyberKiss
başlığı yanlış okudum
Yuh lan
onu yanliş okuyan yanlişlikla bişey yapar
quote:
başlığı yanlış okudum
ben de
Ne kadar anlatırsan anlat anlamaz, hele yaş farkı varsa....He de geç en iyisi
quote:
Orijinalden alıntı: slash8527
quote:
başlığı yanlış okudum
ben de
Bende
Sen birak anneyi sana bagirdigi icin silmeyi, 40 yil sirtinda tasisan da silemezsin onu.
Gencsiniz, kaniniz kipir kipir ama bu size buyuklerinize karsi saygisizlik yapma hakkini vermez, hele anne ise birak silmek kelimesi bile yakisiksiz kaciyor.
Annen o senin, sokaktan arkadasin degil. Yerinde olsam gider elini opup ozur dielrdim.
quote:
başlığı yanlış okudum
Ohaaa hayvansın rıza
quote:
Orijinalden alıntı: 6e
quote:
quote:
başlığı yanlış okudum
ben de
Bende
Ben de.
başlık sakat
quote:
Orijinalden alıntı: ipsizneco
CENNET ANALARIN AYAĞININ ALTINDADIR
ANNE VE BABAYA ÖF BİLE DENEMEZ
ANNE VE BABADAN BED DUA ALAN HAYIR ETMEZ
Konu bu kadar ciddi olmasa CcC İbretlik Bir Paylaşım CcC yazmayı o kadar isterdim ki
Konuya gelirsek , annemle benim de bu tür kavgalarım oldu.Ne olursa olsun anneye rest çekme arkadaşım.Kadın kendine bir şey yapsa etse onun vicdan azabıyla yaşayamazsın.Annelik apayrı bir şey , ne olursa olsun hissettiklerini anlayamayız.Bir de evladı ne yaparsa yapsın , anne evladını asla silemez.
Basligi hafif yanlis okudum dedim nooluoruz
Cennet annelerin ayakları altındadır.Git ve özür dile ve akıllı bir evlat ol
Ne olursa olsun annenle asla küsmemelisin. Annene karşı çıkma bence saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: Wasell
quote:
Orijinalden alıntı: 6e
quote:
quote:
başlığı yanlış okudum
ben de
Bende
Ben de.
Malesef ben de
Başlık sakat kardeşim değiştir yanlış okunuyor tövbe bismillah
Benim annem bu tip olaylarda gerçekten ters bir insandır.Bana düşmanmış gibi bir tavır sergiler...O nedenle 1-2 hafta hiç konuşmam ama ondan sonra bir çiçek alıp özür dilerim.
Bence bir çiçek yada sevdiği bir hediye ile özür dile.
quote:
Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin
Annenden özür dile o laf da kiZginlikla çıkmıştır annenin ağzından eminim suan o da pismandir