Şimdi Ara

ANNO 1800 (2019) [ANA KONU] #Rehber İlk Mesajda - 2021 Season 3 (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
45
Favori
39.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaynak yonetme oyunu. Settlers oynadiysaniz ona benziyor. En ucuz suan kupon kullanarak epicten almak. Ben std surumu 30 lira civarina almistim. Kupon yoksa 23-24 eylul u bekleyin bedava kupon verecek epic. Yalniz oyunun indirim sureside yaklasik o tarihlerde bitecek. Ek paketler hakkinda bilgim yok. En iyisi steam dijital ind konusunu takip etmek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoneOcean

Bu arada DLCyi aldım, bitirdim. Passage DLCsi için gemiyle expedition yapmak gerekiyor. New World gibi yeni bi bölge açılıyor. Explorers ve Technicians orada var. Gaz için Airship yapıp, Airship ile içinde gaz kaynakları olan dağ gibi adalara yerleşmen gerekiyor.

Alıntıları Göster
    Kutup bölgesine hocam yerleştim ama bir türlü airship açamadim nasil açiliyor acaba teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oskis

Kutup bölgesine hocam yerleştim ama bir türlü airship açamadim nasil açiliyor acaba teşekkürler

Alıntıları Göster
    Explorers populasyonunu bi üste çıkarman gerekiyor sonra 4 fazlı airship binasını kuruyorsun(Technicians ilk binası) her fazını tamamladıktan sonra airship üretebilirsin ama gaza ihtiyacın var. Gaz ise airship üret diye ana görev ile veriliyor.(80 gaz) Bu gazı harcadıysan başka nereden bulabilirsin bilemiyorum, açıkçası satın almak için gaz aramadım.

ANNO 1800 (2019) [ANA KONU] #Rehber İlk Mesajda - 2021 Season 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StoneOcean -- 20 Eylül 2020; 14:40:38 >

• StoneOcean S kullanıcısına yanıt
    Ewe gecincd bakip.size.haber veririm ama.en son oynadigimda hangar acilmiyordu tikliyordum old bilmem.ne hatasi veriyordu
    Sönüktü orasi...dur bakalim ewe gecip.o haritayi acinca goruruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ewe gecincd bakip.size.haber veririm ama.en son oynadigimda hangar acilmiyordu tikliyordum old bilmem.ne hatasi veriyordu
    Sönüktü orasi...dur bakalim ewe gecip.o haritayi acinca goruruz
    Hangar görevleri tamamlayınca açılıyordu. Bi görevde kaybolan gemilere ulaşmak için buzu kırmak gerekiyordu. Ondan sonra Hangar aktif oluyor. Başka bi sorun varsa belki oyun dosyalarını doğrulamak gerekiyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoneOcean

Hangar görevleri tamamlayınca açılıyordu. Bi görevde kaybolan gemilere ulaşmak için buzu kırmak gerekiyordu. Ondan sonra Hangar aktif oluyor. Başka bi sorun varsa belki oyun dosyalarını doğrulamak gerekiyor olabilir.

Alıntıları Göster
    hangar görevini nerden aliyoruz hocam onu yapamadim zaten ....görev hiç yapmiyorum ben..hangar görevini nerden aliyoruz
  • quote:

hangar görevini nerden aliyoruz hocam onu yapamadim zaten ....görev hiç yapmiyorum ben..hangar görevini nerden aliyoruz

Alıntıları Göster
    Bu arada ben campaign oynuyorum. Campaigni bitirmeme rağmen DLCleri alınca direkt oynadığım campaigne eklendi, tekrar baştan başlamama gerek kalmadı yani. Hiç sandbox oynamadım. En baştan başlamaya gerek duymadım açıkçası. Sandboxta bi farklılık var mıdır bilmem ama görev zinciri artici keşfettikten sonra başlıyor. Görevleri yaptıkça açılıyor hangar görevi.

• Oskis kullanıcısına yanıt
    Youtubetan bi video buldum. 2:20:00'den itibaren 5dk falan izle, görürsün.
    pablo1713youtube
    Anno 1800 - AGG#30- The Passage - Live Stream
    https://www.youtube.com/watch?v=mEEXWnDVLwY

• Anno 1800 un campaign kismini birkac defa bitirdim. Sandboxta oynadim fakat sarmadi o kadar. Su an dlcleri almaya niyetlendim. season pass 1 in fiyati 54 lira iken season pass 2 nin fiyati 98 lira ikisini almak benim icin su an mantıklı değil pahali olduğunu düşünüyorum. Epicte indirim kuponum var fakat pass 2 ye o kadar para vermem.

ekran görüntüsüne bakınca bir an yeni red alert oyunu sandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

Anno 1800 un campaign kismini birkac defa bitirdim. Sandboxta oynadim fakat sarmadi o kadar. Su an dlcleri almaya niyetlendim. season pass 1 in fiyati 54 lira iken season pass 2 nin fiyati 98 lira ikisini almak benim icin su an mantıklı değil pahali olduğunu düşünüyorum. Epicte indirim kuponum var fakat pass 2 ye o kadar para vermem.
    Tüm DLC leri aldığın zaman 4 farklı dünya oluyor. Hatta son gelecek dlc ile 5 olacak. Tek başına hepsini kontrol etmek gerçekten zor. Ben oynayacağım zaman arkadaşlarında başının etini yiyerek multiplayer giriyorum. Herkes 1 dünyadan sorumlu oluyor. Eski dünyaya bir materyal gerekiyorsa yeni dünyadan, yeni dünyadaki arkadaşa söylüyorum gönderiyor. Aynısı diğer dünyalar içinde geçerli. O zaman çok daha zevkli oluyor.

Misal sadece bir kişi, cape tralewney dünyasında ki hurda gemisini kullanarak, özel item veya hurda topluyor. Mümkün mertebe birilerini bularak oynamaya çalışın çok daha güzel oluyor.

Oyun multiplayer da her bir takım maksimum 4 kişi olacak şekilde 16 kişiye kadar destek veriyor.

Sonunda yapabildim.ama gaz almak icin yeni kitalardada 250 kisi istiyor gaz cikarma icin kisi sayisi oda teknikal.kisi giris seviyeside.degil...baya ugrastirici ...
    2 adet zeplin bastim.normal adalardan yakit tasimak daha mantikli tabi yakit zeplinle tasiniyorsa

• Anno oynuyoruz arkadaşlar. Kısmi türkçe :)
    https://www.twitch.tv/mantarthegreat
  • Türkce yamayi nerden indirdiniz hocam

• quote:

Türkce yamayi nerden indirdiniz hocam
    Yarım kalan bir proje.
  • Hocam.bir sorum daha var sizlere bu expansion nasil.artiyor bir turlu arttiramadim

ANNO 1800 (2019) [ANA KONU] #Rehber İlk Mesajda - 2021 Season 3

• Oskis kullanıcısına yanıt
    Influence yatırımı yapman gerekiyor. En basit yolu, daha çok adaya ve/veya diğer oyuncuların hisselerine sahip olarak artırabilirsin. En son kısımda, her sınıfa +200 işgücü ekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 25 Eylül 2020; 23:44:39 >
  • Cok teskkiurler yaptim.200 kisi oldu baya iyi oldu....

• Hocam.bir sorum.daha war biliyorsaniz.sevinirim
    Bir dlc war.power li adi ....baskanlik binasi yapiyorsun ve burda gelismeler nasil yapiliyor bir bilginiz varmidir

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.