Şimdi Ara

Anno 1800 ceviri istek (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1404 çevrilimişti, ama hataları vardı, çeviriyi silip tekrar orjinele dönmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MantarTheGreat

Başlayacak bir ekip oluşturulursa seve seve yardımcı olurum.
    Ben de varım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KFK

Ben de varım :)

Alıntıları Göster
    Aman aman kimleri görüyoruz. Bioshock ekibinden kimler kaldı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MantarTheGreat

Aman aman kimleri görüyoruz. Bioshock ekibinden kimler kaldı..

Alıntıları Göster
    Dil dosyaları açığa çıkarsa yine güzel bir çalışmada buluşalım dostum.
  • eee yama çıktı mı? var mı bir gelişme kimse el atmadı mı?
  • Biz AnnoTurkey ekibi olarak bir çalışma başlattık. En yakın zamanda yamayı çıkartacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnnoTurkey

Biz AnnoTurkey ekibi olarak bir çalışma başlattık. En yakın zamanda yamayı çıkartacağız.
    süper haber, başarılar tebrikler şimdiden.
  • AnnoTurkey kullanıcısına yanıt
    haydi bakalım, bekliyoruz merakla. çeviriye başladınız mı, başladıysanız ne kadar oldu? durum iç açıcı mıdır?
  • Şu anda 2 Anno oyununu (1404, 1701) güzel Türkçemize çevirdik. Anno 1800 yamasına bakacak olursak 8 gündür uğraşıyoruz. İlk olarak arayüz kısmını yayınlayıp oyuncuların tepkisini ölçeceğiz. Eğer tam destek alırsak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Ne diyelim hayırlısı. Çevirdiğimiz 3. oyun Anno 1800 olur inşallah.
  • AnnoTurkey kullanıcısına yanıt
    umarım hızlı ve güzel bir şekilde çevirirsiniz. 1404 ve 1701 arasından hangisini önerirsin?
  • Anno 1701, Anno 1404'e göre biraz eski kalıyor. Anno 1404'ü oynamanızı tavsiye ederim. En beğendiğim oyunlardan birisidir. Steamde "Dawn of Discovery" diye geçmekte.
  • quote:

Biz AnnoTurkey ekibi olarak bir çalışma başlattık. En yakın zamanda yamayı çıkartacağız.
    Umarım 1404 gibi olmaz, yarısı çevirilmiş yarısı bırakılmış. En yakın zamanda değil, en iyi şekilde tamamlamanız daha olmaz mı?
    Yine aynısı olacaksa bence hiç başlamayın. Hiç olmazsa zaman harcayıp çeviri yapacak olan arkadaşlar yapmış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jane23 -- 30 Mart 2020; 16:3:10 >
  • Jane23 J kullanıcısına yanıt
    Dostum o yama tek bir kişi tarafından 2014 yılında hazırlandı. Normal değil mi sence de? Bu son zamanlarda birkaç güncelleme getirdik o kadar. Merak etme Anno 1800'ü ekibimizle beraber kusursuz bir şekilde %100 türkçe yapmaya çalışacağız.
  • quote:

Şu anda 2 Anno oyununu (1404, 1701) güzel Türkçemize çevirdik. Anno 1800 yamasına bakacak olursak 8 gündür uğraşıyoruz. İlk olarak arayüz kısmını yayınlayıp oyuncuların tepkisini ölçeceğiz. Eğer tam destek alırsak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Ne diyelim hayırlısı. Çevirdiğimiz 3. oyun Anno 1800 olur inşallah.
    çeviri ne durumda? çevirme yapıyor musunuz? günlük ilerleyişiniz nasıl? aşağı yukarı ne kadar sürer?
  • bu oyun da yalan oldu. r.rondo palavraları sıktı burdan discorda adam topladı gitti.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.