Şimdi Ara

Anqelus-Mu [trkmu ile birleşiyoruz] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
838
Cevap
0
Favori
16.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 10uR06

oyun mu kapalı ben mi giremiyom

• Oyuna giremiyorum çünkü bu illuzune client anqelus munun patchina uygun değil.illuzune patchda hem virüs var.lütfen tam olarak anqelus munun kendine ait clienti hazır edip siteye verebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10uR06 -- 10 Şubat 2008; 19:22:42 >
  • arkadaşım bende aynı clienti kullanıyorum virüs flnda yok

patchı yaptığına emin ol
  • patchı yaptığama eminim.oyuna girdiğimde illuzune adına dissconnet veriyo ama launcherde anqelusun sitesini görüyo.Yani anladığın illuzune patchı kabul etmiyo.Virüse gelince ise bazen göremezsin bu virüsleri.Sen kaspersky virüs proğramı çalışırken dene ne olduğunu gör.Onun gördüğü virüsleri bazı virüs proğramları göremez.Nadir olaraktan bazıları görebiliyo ama sen kasperskyla denersen sonucun ne olduğunu görürsün.Tamda mu.dll dosyasında buluyo.delete clean ile temizlenmiyo mecburi delete yapmak zorunda kalıyom.O yüzden mu.dll dosyasını siliyo!!!!Belki ondan girmiyo olabilir fakat pc mi de riske atamam.Oyunun kendine ait clienti siteye verirsen çok sevinirim.İlluzune bişeyler var yani kısacası!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10uR06 -- 10 Şubat 2008; 19:34:19 >
  • Disconnet Olanlara Acıklama

illuzune ile Yapılmıs Pactch İcindeki Mu.dll dosyasında Virüs Var Ama Etkisi Yoq Kaspersky kullanıyorsan Sil Der Sana Silmene Gerek Yoq Sadece Güvenlik Ayarlarını Yap Yani Güvenilir Dosya Olarak Etlet Sorun Kalmaz

Disconnet ise Bunun İcindeki Mu.dll i silersen veya virüs programın silerse oyun sana disconnet görünün
    Yani Her sey Mu.dll Dosyasında Silmedinmi Oyundasındır.

Saygılarla MonarcH :d
  • kaspersky ve panda denediğim en dandik virüsprogramları makinayı öok yoruyor herşeyi virüs olarak görüyor

hatta pandayı yüklediğimde kendinde bile virüs bulmuştu ve pc çökmüştü :)
  • saolun anladım:D monarch baksana bende birde 1280x1024 hatası geliyo pc kitleniyo.ayarlardan 1280x1024 yaptım olmadı.launcherden oyunun ayarlarını değiştirdim olmadı.Nasıl olabilir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10uR06 -- 10 Şubat 2008; 19:49:39 >
  • 1024x768 yap
  • Server Kapandı Sanırım Sorun Bende Diyicem Ama Başka Bir Bilgisayarda Daha Kapalı Denedim Ondada Ne Site Açılıyor Ne Oyun !
  • off 100 keremi söylücem ya kapandımı bi 10 dk bekleyin öle yapın yorumunuzu
  • quote:

Orjinalden alıntı: anqelus

off 100 keremi söylücem ya kapandımı bi 10 dk bekleyin öle yapın yorumunuzu

Ben Zaten 10 Dakka Bekledim Hatta diziye dalmışım
  • TÜRKİYEDEYİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

bağlantı gitti geldi ip deişti onu düzenledim açtım şimdi serverı
  • quote:

TÜRKİYEDEYİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

bağlantı gitti geldi ip deişti onu düzenledim açtım şimdi serverı

Bende Bişey Demedim Sadece Sorunu Sordum Bilgi Almaya Çalıştım Belkide Başka Bir Sorundan Dolayı Uzun Süre Gelmiyecekti Nerden Bilebilirdim
  • öyle birşey olursa duyuru yaparım
    genelde düşüncli bi insanım :)
  • quote:

öyle birşey olursa duyuru yaparım
    genelde düşüncli bi insanım :)

= )))
  • 1. sayfadaki tanıtım nasıl olmuş :)

yorumlarınızı bekliyorm..
  • SM GüzeL oLmuş
    eLine SağLık
  • saol beğendiğine sevinim :)
  • anqelus Gece Gece Bi Event Yapıcanmı ?
  • uyucam şimdi yaf :)
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.