Şimdi Ara

[ANT] Fansub [son güncelleme 03.07.2008] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Polisiye sewmem ama bakalım belki güzeldir listeme aldım eline sağlık...
  • Mnemosyne no Musume-tachi 03 eklendi

Anitoryum grubu olarak Mayıs ayı itibariyle 2.5 yılımızı doldurduk 1 senedir gruptayım dextarusla birlikte ölene kadar grubu devam ettireceğiz gibi görünüyor :Ç Efendim seriler yavaş geliyor dediniz direkt download imkanı için server kiraladık uploadlarda uzun sürdü hatta ben hala bitiremedim kenshin uploadları yarın kimikiss uploadlarıda haftaya salı günü bitmiş olur tabiki yeni bölümlerde eklenecek ama fazla bir şey beklemeyin yaz geldiğinde kenshinde ortalama haftada 3 bölüm seyredeceksiniz zaten... Yaza kadar yapabileceğim pek bir şey yok...(derslerim berbat durumda ayrıca bir ton projem var candyfansub ve anitoryumda önemli olan yeni seriye başlamak değil seri bitirebilmek biliyorum bununla ilgili artık üzerime gelmeyin
    quote:

[zaten gelsenizde pek bir şey değişmiyor o yüzden zahmet etmeyin :Ç ]

) Death note uploadlarıda halen sürüyor...

download için anitoryum.com ana sayfasını ziyaret ediniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockchu -- 14 Mayıs 2008; 13:45:20 >

• Kimikiss 06 yayınlandı ayrıca witchblade serisi sunucuya yüklendi DDL farkı ile tek tıkla indirebilirsiniz
  • Ben kimikisste kim var kim yok unuttum valla azcık birşey hatırlıyorum
  • Evet bölümler biraz geç çıktı yaz gelsin sonra opeth konserine gideyim seri halde ilerleyecekler
  • Mnemosyne no Musume-tachi 04 ve Murder Princess 01 eklendi iyi seyirler.

Not:Mnemosyne de ecchi nin ve şiddetin dozu yahmin ettiğimden çok daha fazla arttı hele bu bölümde iyi psikopata bağladı seri

[ANT] Fansub [son güncelleme 03.07.2008]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockchu -- 5 Haziran 2008; 2:27:46 >

• 6 bölüm sürcekmiş o seri ne zaman yayınlanır 6. bölüm bitsinde izlemeyi planlıyorum
  • hocam Rurouni Kenshin hakkında bilgi verebilir misiniz acaba?

devam edicek mi ? cok merak ettiğim bir seri gerçekden. 22 de durduda. Teşekkürler tekrardan emeklerinize sağlık.
  • Murder Princess'in bir kaç bölüm çevirisi tamamlandı haftada 1 bölüm olarak ilerleyeceğini rahatlıkla söyleyebilirim.
    Kneshin devam ediyor artık çeviriyi 60 lı bölümlere kadar başka bir arkadaşımız yapacak çeviriye başladı yakında yeni bölümleri yayınlarız inşallah.
  • Teşekkürler rockchu.
  • Teşekkürler rockchu. Çok iyi oldu gerçekden bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styric -- 5 Haziran 2008; 13:12:49 >
  • Murder Princess 2. bölüm yayınlandı diğer seriler yolda.
  • sanırım Mnemosyne no Musume-tachi nin 6. bolümü temmuz gibi yayınlanır bitsinde indirip izliyim merak ediyorum animeyi
  • Bus Gamer 1. bölüm eklendi.
  • Anitoryum'u açıldığından beri takit ediyorum. Dextarus çok iyi bir başlangıç yaptı bu siteyi açmakla. Daha sonra @rockchu'nun katılmasından sonra iyice hız kazanıp şenlendi ortalık...

Başarılar...

Not: Kusura bakma rockchu Murder Prencess'in gecikmesinde sanırım biraz benim de payım var, biraz oyaladım seni sanırım... Bilgisayar sorun çıkarmasaydı çeviriyi çoktan birtirmiştik... Ama çok iyi olmuş sizin çeviriniz...

• Çevirileriniz çok iyi ama keşke Hellsing OVA 4'ün subları daha iyi olsaydı.Kimi zaman okuyamadım fena gözlerimi yordu açıkçası. 2 ve 3'teki sublar bence en ideali.
  • Hosting firmamız olan aksunucunun kara çıkması ve ddl dağıtım imkanımızı kaybetmemizin ardın ilk güncellemeleri bus gamer ile yaptık ve seriyi tamamladık dağıtım için torrent ve rapid birlikte dağıtıma geçtik ilerleyen zamanlarda diğer bölümlerde rapide eklenir yada toplu torrent verilir anlayışınız için teşekkür ederiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockchu

Hosting firmamız olan aksunucunun kara çıkması ve ddl dağıtım imkanımızı kaybetmemizin ardın ilk güncellemeleri bus gamer ile yaptık ve seriyi tamamladık dağıtım için torrent ve rapid birlikte dağıtıma geçtik ilerleyen zamanlarda diğer bölümlerde rapide eklenir yada toplu torrent verilir anlayışınız için teşekkür ederiz.

Torrente geçmeniz iyi oldu. Rapid olması da cabası. Özelinize girmek olmasın da; yeni çeviriler için aklınızda neler var?
  • yeni serilere başlamaktansa elimizdekileri bitrme taraftarıyım ama dextarus yeni bir seriye başlayacağından bahsetti şimdilik sır olarak kalsın başlayınca öğrenirsiniz zaten.
  • Murder Princess 3. bölüm yayınlandı ayrıca uzun zamandır beklediğiniz toplu kenshin güncellemesi çok yakında şu an upload işlemine başladım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.