Şimdi Ara

Ant-Man (2015) | Marvel (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
13
Favori
17.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu superhero filmleri iyice baydı , böyle salak salak filmlere para harcayacaklarına adam gibi filmler yapsınlar . Iron man miş , thormuş , örümcek adammış 35435345 kere çektiler , yeter lan artık , isyanım var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

Espri meselesi olması muhtemel bence.

Olabilir ama sonuçta marvel ın çalışma prensibini bilerek katilmistir.espriler içinde 10 yillik emeğini nasil çöpe atabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 18 Ağustos 2014; 22:19:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark

quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

Espri meselesi olması muhtemel bence.

Olabilir ama sonuçta marvel ın çalışma prensibini bilerek katilmistir.espriler içinde 10 yillik emeğini nasil çöpe atabilir

“Marvel ve Edgar Wright ortak bir karar alarak, Ant-Man hakkındaki düşüncelerde yaşanan farklılıklar nedeniyle yollarını ayırmıştır.”

Marvel' ın açıklaması bu. Aklıma başka bi sebep gelmiyor benim.
  • Marvel'ın yeni filmi Ant-Man'in çekimleri dün başladı. Filmden ilk fotoğraf bugün geldi:

Ant-Man (2015) | Marvel
  • Ant-Man karakteri ile ilgili pek fazla bir şey bilmiyorum ama yine de filmi izleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Marvel'ın yeni filmi Ant-Man'in çekimleri dün başladı. Filmden ilk fotoğraf bugün geldi:

Ant-Man (2015) | Marvel

Edgar Wright'tan sonra umudum çok azaldı benim ya...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death52

quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Marvel'ın yeni filmi Ant-Man'in çekimleri dün başladı. Filmden ilk fotoğraf bugün geldi:

Ant-Man (2015) | Marvel

Edgar Wright'tan sonra umudum çok azaldı benim ya...

En azından 7,0 alsın yeter. Onu da alacağını sanmıyorum kadro çok kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

Ant-Man karakteri ile ilgili pek fazla bir şey bilmiyorum ama yine de filmi izleyeceğim.

Ultron u yapan manyak dahi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ant-Man avengers 3 filminde ekibe katılabilir mi?

• belki ant-man'i avengers 2 den once cikarirlar ve filmde ultronu ona yaptirirlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: cubukelemon

belki ant-man'i avengers 2 den once cikarirlar ve filmde ultronu ona yaptirirlar...

Dediğin şey imkansız...Ultron'un çekimleri zaten bitti ve hatırladığım kadarıyla Marvel film takviminde Ultron'dan sonra çıkıyor Ant-Man.Zaten çekimleri daha yeni başladı herhalde.

Belki bi ihtimal Avengers3'de olabilir.
  • Kadro süperkahraman filmi kadrosuna uymamış.

Bir dram/aksiyon filmi olmuş olsa kadroya mükemmel derdimde, 1,58'lik Evangeline Lily , The Station Agent ve Boardwalk Empire'dan Bobby cannavale ve komedyen Paul Rudd pek süper kahraman filmine uygun oyuncular değil Birde Two and a Half Men ve Arrested Development'tan Judy Greer varmış

Yalnız bu kadroyu bir dram veya dram/komedi-dram/aksiyon filminde toplasalardı mükemmel bir film ortaya çıkabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

quote:

Orijinalden alıntı: cubukelemon

belki ant-man'i avengers 2 den once cikarirlar ve filmde ultronu ona yaptirirlar...

Dediğin şey imkansız...Ultron'un çekimleri zaten bitti ve hatırladığım kadarıyla Marvel film takviminde Ultron'dan sonra çıkıyor Ant-Man.Zaten çekimleri daha yeni başladı herhalde.

Belki bi ihtimal Avengers3'de olabilir.

ant-manin cikis tarihine bakmamistim hoca kusura bakma :)) eger ultrondan sonraysa cikis tarihi , haklisin...

• Ya hulk-kaptan amerika-thor felan deyince insan bi gaza geliyor ama ant-man deyince boyle cocuk filmi gibi geliyor insana...Fazla buyuk bir patlama yapacagini sanmiyorum. Hatta marvelin en dusuk hasilatlarindan biri bile olabilir...

• Çıkış ayı belli mi?

• http://forum.donanimhaber.com/m_91885060/f_//tm.htm#91885060 Şu konuda gerekli bilgiler var

Ant man MCU'ya 3.aşamada dahil oluyor. Avengers 2'den önce çıkması imkansız.Film 17 Temmuz 2015'de sinemalarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozokluht

http://forum.donanimhaber.com/m_91885060/f_//tm.htm#91885060 Şu konuda gerekli bilgiler var

Ant man MCU'ya 3.aşamada dahil oluyor. Avengers 2'den önce çıkması imkansız.Film 17 Temmuz 2015'de sinemalarda

tesekkurler

• Edgar Wright Footage.Gecen yıl sızmıştı ama heryerden kaldırılış.
     Ant-Man (2015) | Marvel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 1 Ekim 2014; 18:36:05 >

• Edgar Wright Footage

• Konu başlığı 2015 olarak düzenlense iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.