Bazı acentalarda, 4-5 yıldızlı otellerde 5 gece herşey dahil tatil sunulmuş. Şubat ayı içerisinde bir arkadaşımla gideceğiz, daha önce giden ya da bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan fikir alabilirsem sevinirim.
buraya geçen yılbaşı 1 günlügüne gittim güzel bir otel.
Hemde taksit seceneği var. extra indirimide var.
var oğlu var.
benimde ilk tercihim bu otel . büyük ihtimalle bu otele gidicem. havaalanından otele ulaşımı en kolay ve ekonomik nasıl halledebilirim? Otel Göynükte.
Dostum güzel bi otel..Lüks..Göynükte bi çok seçenek var.Ama turla gidersen senin avantajın olur..Daha ucuza ayarlarlar.O fiyata o otel güzel..Bence git..
Teşekkürler.
O otele gitmeye karar verdim. Gezisitesi.com ve tatil.com' da var o otel. Ben gezisitesi.com üzerinden satın almayı düşünüyorum . Daha önce internet üzerinden tatil satın almadım, Bu site güvenilir değil mi ?
Hemen sana yardımcı olayım.
Otel goynukte.
Antalya - otel arası 30 km.
hava alanı - antalya arası 30 km.
hava alanı - otogar arası belediyenin otobüsü var her saat başı kalkar saat 22:00 son 1.5 tl. Son durak otogarda in.
Otogardan göynük arabası kalkar. 7-8 tl. ordan en ekonomik yok budur.
eğer taksiye binersen hava alanı - otel = bir o kadar daha para verirsin.
ve ayrıca gezisitesi de güvenilir bir site. ben daha önce aldım.
doğan holdink in herhalde. faturası 15-20 gün sonra geldi.
faturanın üzerinde doğan (medya devi varya) onun logoları vardı.
başka bilgi istersen özele at. bu arada antalyalıyım.
Ayrıca hem antalyalıyım hemde antalyada tatil yapanlardanım. Gecelik 50- 55- tl 5 yıldızlı otelde ultra herşey dahil otel var.
3 ögün yemek artı limitsiz içecek. herhangi bir rest. gitsen zaten 30-40 tl hesap ödersin.
Daha carpıcı bir ornek her otelin hamamı ve saunası var. ve ücretsiz. sen düşün. Hepsi 50-55 içinde...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme