Şimdi Ara

ANTALYA-AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/(44+) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.045
Cevap
7
Favori
30.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spice boy

quote:

Orijinalden alıntı: CüNeYt788

quote:

hazırlık harci farkli mi ? Ulan simdide hazirlik okuyim mi okumayim derdi cikti ki cogu kisi gereksiz diyolar ama

hazırlık sınıfında adam gibi devam edicem okula sürekli gidicem dil öğrenmeye çalışıcam diyosan git yoksa hiç bulaşma liseden pek farklı olmadığı söyleniyo yani üniversiteli olduğunu anlamazsın lise 5 gibi birşey Masrafından hiç bahsetmiyorum bile..

Zaten Alanyada okucam mecbur adam akilli gidicem birde turizm isletmeciligini kazandim ingilizce sart :D ne masrafi oluyomus ya sogumaya basliyorum :D

Masraftan kastım 1 sene fazladan okuman

• Beyler bir sorum olucak ilk sabah uçağı ile gitsem aynı gün son uçakla dönsem 1 günde hem okul hemde yurt kaydını yetiştirebilir miyim? Ona göre dönüş biletini alıcam da bir sorun çıkar mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: icav84

gençler kazanabilceginiz en boktan ün iyi kazandınız şimdiden tebrkler tıp hariç dger bölümlerde sınıf geçmek calısmayan adamlar için tam bir kabus ilk sene antalya byüsüne kapılırsınız zaten kale içi fln akılır tavsiyem önce yurtta kalmanız dehset cefreniz olur sonra eve cıkarsınız 7 sene okudum tam fen fakultesinde sorusu olan warsa pm atsın:)

abi fen fak. nolsun.. :D mimarlık yazdım, ztn antlyadayım kolay gelsn madem sna
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mamaluba

quote:

hazırlık harci farkli mi ? Ulan simdide hazirlik okuyim mi okumayim derdi cikti ki cogu kisi gereksiz diyolar ama

geçn yıl 30 kişide 10u geçmiş hazırlığı(mimarlık)

sıkıcıydı diyordu bi tanesi..

120 soru, %70 =84 (min.) 2 haftada ne çalışcaksınnn

Hazirlik zorunlu degil benim bolumde kalma olmaz bence oyle biliyorum.Yaptiginiz hesabi anlamadim ama ne o :D

hocam geçmek için yüzde yetmiş gerekiyormuş o hesap yani

• http://oidb.akdeniz.edu.tr/_dinamik/75/1460.pdf

Katkı Kredisi isteği
    BULUNAN Öğrencilerin Yatıracaği
    Miktar

Katkı kredisine başvurup çıkarsa mühendislik fakültesi için söylüyorum. 38tl mi yatıracağız 232 yerine

Edit : Jeoloji de hazırlık var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 24 Ağustos 2012; 2:22:20 >
  • http://oidb.akdeniz.edu.tr/ogrenci.i29.yeni-kayit-islemleri sağlık raporuna gerek yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbesiz gandalf -- 24 Ağustos 2012; 2:55:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: icav84

gençler kazanabilceginiz en boktan ün iyi kazandınız şimdiden tebrkler tıp hariç dger bölümlerde sınıf geçmek calısmayan adamlar için tam bir kabus ilk sene antalya byüsüne kapılırsınız zaten kale içi fln akılır tavsiyem önce yurtta kalmanız dehset cefreniz olur sonra eve cıkarsınız 7 sene okudum tam fen fakultesinde sorusu olan warsa pm atsın:)

benim bi tanıdık tıpı 10 yılda bitirdi antalyada umarım bizim akıbetimizde benzer olmaz.

• Gerekirse 20 yıl okurum sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Gerekirse 20 yıl okurum sıkıntı yok

Katılıyorum Antalya'da 30 yıl da okurum sorun olmaz yeter evdekiler parayı kesmesin
  • kayıt için gerekli evraklar belli oldu
    http://oidb.akdeniz.edu.tr/ogrenci.i29.yeni-
    kayit-islemleri

• quote:

quote:

Katılıyorum Antalya'da 30 yıl da okurum sorun olmaz yeter evdekiler parayı kesmesin

hocam sıcak,nem başka bi yerde yok.hele temmuzz

• Öğrenci Katkı Payları ve Öğrenim Ücretleri Bakanlar Kurulu tarafından henüz belirlenmediğinden bununla ilgili açıklamalar daha sonra sayfamızda yer alacaktır. Web sayfamızdan takip ediniz.

belirsizlik hala devam ediyorr
  • Antalya
  • quote:

quote:

quote:

hocam doğru diyosun da benim zaten soğukla pek aram yok yani pek şikayet etçeğimi sanmıyorum tabi biraz olurda yinede soğuktan iyidir

• quote:

quote:

quote:

adanada fazlası var

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur71

quote:

quote:

quote:

adanada fazlası var

olabilir, bilmedğm içn yorum yapmadm.fkt antalyada nem çok fzla :)

• http://oidb.akdeniz.edu.tr/ogrenci.i29.yeni-kayit-islemleri arkadaşlar bu linkteki duyuruya göre Mimarlık bölümüne kayıt yaptıracak olanlar Sağlık raporu çıkartacakmı ? Ben olayı pek çözemedim ( Hazırlık okuyacağım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ko_DesinGer -- 24 Ağustos 2012; 13:34:18 >
  • beyler şimdi kayıt için şu belgelerden başka birşey istenir mi oraya gittiğimizde ek olarak falan çıkarmasınlar başımıza :

1.Lise Diploması
    2.12 adet fotoğraf
    3.Harç Dekontu
    4.Ferdi Kaza Sigrotası Dekontu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ko_DesinGer

http://oidb.akdeniz.edu.tr/ogrenci.i29.yeni-kayit-islemleri arkadaşlar bu linkteki duyuruya göre Mimarlık bölümüne kayıt yaptıracak olanlar Sağlık raporu çıkartacakmı ? Ben olayı pek çözemedim ( Hazırlık okuyacağım)

Hayır.Yalnızca şu bölümlere gidicekler çıkartıcak :

a) Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinden alınacak Sağlık Kurulu Raporu istenen programlar:

.Sivil Savunma ve İtfaiyecilik (Örgün Öğretim) Programı (Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu)
    .Sivil Savunma ve İtfaiyecilik (İkinci Öğretim) Programı (Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu)
    .İlk ve Acil Yardım Programı (Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ) ,

b) Tam donanımlı resmi bir hastaneden alınacak Sağlık Kurulu Raporu istenen bölüm ve programlar:
    .Rekreasyon Bölümü (Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu)
    .Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı (Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu)
    .Diyaliz Programı (Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu)
    .Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı (Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu)
    .Yaşlı Bakımı Programı (Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu)
    .Fizyoterapi Programı (Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CüNeYt788 -- 24 Ağustos 2012; 13:40:10 >

• arkadaşlar, şu sicil no olmasına rağmen yazmayan varmı?yazmasak olurmu? Sigorta ile ilgili.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.