Şimdi Ara

ANTALYA-AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/(44+) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.045
Cevap
7
Favori
30.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: müendis

• 12 Eylül 2012 günü yapılacak Yabancı Dil Düzey Belirleme ve Yeterlilik Sınavı (başvuru tarihi 03-09 Eylül 2012)

• 19 Eylül 2012 günü yapılacak Zorunlu Yabancı Dil Dersleri Yeterlilik Sınavına (Sorumluluk Kaldırma) (başvuru Tarihi 10 - 16 Eylül 2012)

2.i ne?

Emin olmamakla birlikte cevap veriyorum sanırım 1. si hazırlık ile ilgili.2.'si ise kimi bölümlerin ilk sınıflarında ingilizce dersi oluyo onu kaldırmak için muafiyet gibi mesela rts de varsadece ilk sene bu sınavı verirsen o dersten muaf tutuluyosun ne not alıyosun nede derslerine giriyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ko_DesinGer

Karşınıza çıkan sayfada yer alan boşlukları doldurunuz. Her işlemden sonra "kaydet" butonuna basarak bilgilerinizi kaydediniz.

karşıma çıkan sayfada doldurulacak birşey bulamadım ben :S

Bulamaman normal çünkü karşımıza çıkan sayfa ön kayıt değil yalnızca lisedeki veli bilgilendirme sistemi gibi birşey sen ilerde burdan notlarına falan bakıcaksın ders seçimi vs. bizim okulun henüz keyfi gelmedi ön kayıtlar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Fidanboy

quote:

Orijinalden alıntı: CüNeYt788

quote:

Orijinalden alıntı: uğur71

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NOFEARNO

ben yatırdım 11 tl 1 tl de bahşiş :D

Hocam tc üzerinden yatırdın dimi öğrenci no falan yok yani?

bana kampüsten yatır. yoksa burdan 10 tl yatırmak için 21tl fazla ödemen gerek yani 31 tl ödemen gerek dendi

Hocam bence seni yanlış bilgilendirmişler sitede havale ücreti olarak 3 tl diyo yani en fazla 14 lira falan..

kampüsten yatırınca öyleymis,ben iş bankası subesinde sordum kadın bana kampüsteki atm den yatır dedi.Acaba diğer atm dende 14ytl yatırsam oluyor mu?

Bankadaki kadın dediyse doğrudur ama NOFEARNO ' ya sormak lazım o nerden yatırdı gerçi oraya gidince de hallederiz kampüsteki atm ne tarafta acaba?

Tamam arkadaslar sorunsalı çözmek için ben bugün yatırdım. Gişe de 21 lira masraf çıkardı. Toplam 31 Lira dedi. Şaka yapıyor sandım ancak böyle gözüküyor yapabileceğim bir şey yok dedi . Atm ye gittim. 15 Lira yatırdım. 11 Lira eft 4 lira masraf makbuzu aldım geldim.

Hocam bir sorum olucak atm den yatırırken herhangi birşey istedi mi? Tc veya okul no gibi yoksa sadece hesap no mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ko_DesinGer

quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

ANTALYA-AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/(44+)

Budist mi?

Benimkide Böyle :(

ben girdim de katkı payı fln yazıyor acaba 10lirayı yatırmadığım için mi açılmıyor

• Karşınıza çıkan sayfada yer alan boşlukları doldurunuz. Her işlemden sonra "kaydet" butonuna basarak bilgilerinizi kaydediniz.

bu nerde
  • Üniversitemiz internet adresinden ''Yeni Kayıt'' linkini tıklayarak, adım adım kayıtla ilgili tüm bilgileri alıp, program üzerinde kayıt yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: müendis

Üniversitemiz internet adresinden ''Yeni Kayıt'' linkini tıklayarak, adım adım kayıtla ilgili tüm bilgileri alıp, program üzerinde kayıt yapabilirsiniz.

Bu "Yeni Kayıt" linkini bi biz bulamadık ya
  • temel bilgi teknolojileri nin sınavına girmessek ne olur

edit=imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbesiz gandalf -- 1 Eylül 2012; 16:00:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

temel bilgi teknolojileri nin sınavına girmessek ne olur

edit=imla

Benim bildiğim o sınav bazı bölümler için geçerli ama hangi bölümler olduğunu bilmiyorum sanırım bilgisayar mühendisliklerine falan gerekiyodu..Ama emin değilim..
  • Beyler bizim ön kayıtlar 3-7 Eylül arası yapılacakmış yani bi ön kayıt falan değil Buyrun buda linki boşuna uğraşmayın sitede "Yeni Kayıt" linki aramayla..

http://www.haberciniz.biz/yeni-ders-yilinda-12-bin-ogrenci-katilacak-1612899h.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

ANTALYA-AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/(44+)

Budist mi?

Doktor bu ne??
  • medeni hal bende de budist diyor.
  • Gençler bu yaşta budist mudist yakıştıramadım valla
  • sonuç belgesinin çıktısı lazım mı?

• beyler kayıt hakkında bilginiz var mı sıra sıra kısa şeklinde yazacak bilgili arkadaş arıyorum. Benim beynim error verdi bu kadar karışık birşey olamaz
  • 2012... Seklindeki öğrenci numarasının son sayısı,benmkisi 06 mesela, acaba bölüme kaçıncı girdiğimizi mi belirtiyor?

• Evet son iki rakam bölume giriş sıramız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sister of kiromiro

quote:

tıp sıralama 4700

yalnız aramızda 1020 kişi var sen 1. ben sonuncu

sanırım 27.girmişim

• Nerden bakiyonuz numaralara

• yav gençler bi yol yordam gösterin canınızı yiyim. böl. makina müh. ama ne yapacağımı bilmiyorum 3-7 arası kayıt var bi bildiğim o. 12 sinde hazırlık sınavı başvurusu fln bişeyler diyolar ama. çözemedim bi türlü

edit. bu arada akdeniz yurdu çıktı bana beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastObserver -- 2 Eylül 2012; 18:01:38 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.