Şimdi Ara

ANTALYA BALABANLAR OPEL SERVİSİ VE OPEL TÜRKİYE DENETİMSİZLİK VE SORUN ÇÖZMEME !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımı 2022 yılında İstanbul'dan 0 km olarak satın aldım. Tek fark istemeyen firma oradaydı.
    1. yıl bakımı, yağ değişimi ve periyodik bakım için 9000 km gibi Antalya'da bulunan Opel yetkili servisi , Antoto Opel servisine götürdüm.
    2. yıl 18000 km gibi 17.05.2024 tarihinde saat 10:30’da Antalya'da bulunan Balabanlar Opel servisine götürdüm. Antalya Opel Balabanlar servisinden aracınız hazır diye mesaj geldi, gittim.
    Bana aracım hazır olduğunu söylediler, ücreti ödedim ve imza artırdılar sonra bana arabanın farlarının farklı olduğunu, oynandığını ve aracın içinde kapaklarının bulunduğunu, bunların buraya ait olmadığını söylediler.
    Ben nasıl olur dedim, bu araç otoparkta az kullanılan, daha 5 defa ancak yıkamaya bile giden araç, sıfır alındı dedim ama dinletemedim. Sonra farlarda sorun yok dediler. Dedim işlerim var, ne yapacağız?
    Bak sana gösterelim dediler, arabayı çalıştırdılar, şoför tarafındaki far yanmıyor. 'Abi amma kaliteli Alman farı takmışsın' dedi. Marka falan söyledi, gülüyorum sinirleniyorum.
    Dedim bu araç sıfır ve hiçbir şeyiyle oynamadım, 2 defa servise geldi, servisten başka yerde olması imkansız. Yola çıkacağım, far çalışmıyor!
    Saat 17:30, dediler araç kalacak ve ben Alanya’dan geliyorum, 130 km.
    Bebeğimiz var yanımda, hanımla geldik. Bizim düşüncemiz Araç serviste yapılırken dolaşırız, alışveriş yaparız dedik! Sonra işimiz biter gideriz .
    Araç kalacak dediler ve biz far sorununu çözeceğiz dediler , 1 gün sonra aradım, aracınız hazır dediler. Gittim baktım, arabanın farları yanıyor amma araç far kapakları takılmamış. 'Bizim sorumluluğumuzda değil' dediler.

Sinirlendim, gidecektim ki, arkadaşım bıraktı. Bizi servise, arabayı ne zaman vurdun dedi , arabada çizikler var!

Dedim bunlar nedir, 'Siz böyle getirdiniz' dediler! Dedim imkansız, araç otoparkta duruyor ve şoför tarafında çizik, olsaydı görürdüm.
    Bana diyorlar bakın bu fotoğraflar 10:58'de çekildi, çizikler var. Bakın diyor, dedim aracımla 10:30’da geldim, video kayıtlarını incelemek istiyorum, mümkün değil dediler.

18.05.2024 trafik ve yoğunluk cumartesi günü boyacılarını çağırdılar, pasta yaptılar çizilen yerleri ve rötuş yapalım yine bizim hatamız değil dediler. Yardımcı olalım, resmen arabayı mahvettiler! Çıktım gittim elimde kapaklar ve arabadaki çizikle.
    20.05.2024 tarihinde Opel Türkiye’yi aradım ve her şeyi anlattım. İncelemeler yapıldı, arabadaki çizik serviste olduğunu ve servis müdürü Hakan Bey aradı, kameraları incelemişler ve aracın dönerken bir yere sürttüğünü söylediler.
    Dedim araç farlarım orijinal mi? Evet orijinal dendi. Araç far kapakları dedim peki, onu biz yapmadık dedi! Çizik için komple boya yapacağım dedi, araç değer kaybı ne olacak dedim? O konuda bir şey yapamayız dediler ve öyle kaldı! Siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız?
    Gelelim bu süreçte Opel Türkiye olayına , Opel Türkiye ile 40 günlük görüşmenin sonucunda video yakıtlarının 50 defa incelenmesini istememe rağmen ! En son servis video yakıtlarının silindiğini söylemiş ! Garantili aracımın farının arka kapaklarını arabanın içinde bulduklarını söylediler ! Video kayıtlarında bunu göreyim söz özür dileyeceğim ve bir metin yayınlayacağım dedim amma servisten gelen bilgi araç sahibi aracın farlarıyla oynamış , şaka gibi bir durum ! Maalesef Opel markasına olan güvenin sarsılmış ve Antalya Balabanlar Opel servisi ve Opel markasını protesto ediyorum !
    Opel markası güvenilir bir marka değildir ! Bunu bire bir yaşayan birisi olarak herkese anlatacağım !

Bir arabanın sorunu olabilir ve her şey olabilir, insanı aptal yerine koymak ve marka yetkililerinin servisi denetlenmemesi kabul edilecek bir olay değil !

ANTALYA BALABANLAR OPEL SERVİSİ VE OPEL TÜRKİYE DENETİMSİZLİK VE SORUN ÇÖZMEME !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azakalanya -- 30 Haziran 2024; 15:47:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Keşke paragraf diye bir şeyden haberimiz olsaydı da okunabilseydi şu yazı.

Kalabalık bir kelime öbeği var.

• TiSKE kullanıcısına yanıt
    Düzelteyim sinirle yazılmış bir yazı 😊 düzelttim daha detaylı yazdım.
    Paragraflar ekledim ama yine düz yazı olarak çıktı 🤷‍♂️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azakalanya -- 30 Haziran 2024; 15:48:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Opel‘le ilgili benzer şikayetleim oldu. On yıl kadar Opel astra 1.6 benzinli kullandım. Yanılmıyorsam 94 model Macar üretimiydi. Araba çok sağlam çok iyi idi çok memnundum. Ama servisler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Her gittiğimde farklı bir yeri bozuk olarak çıktım. Opel Almanya’ya kadar şikayetimi ilettim. Bir seferlik düzeltmeler olduysa da genelde hiçbir şey düzelmedi Opel servisleri tamamen baştan savma çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oan -- 30 Temmuz 2024; 14:56:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.