Şimdi Ara

antalya - beşiktaş turkiye kupası macı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sivok ucuz kurtuldu...Bence kırmızı kartlık bi hareketti...Neden yaparlar böyle şeyler anlamıyorum..Adam gibi topunu oyna, ne diye milleti sakatlamaya çalışıyorsun...Birinin oturup bu adamla konuşması lazım...İkinci yarı çıkarılmassa kırmızı kart görebilir...Çok dengesiz girişleri var...

İlk yarı ortada geçti...İki üç pozisyonumuz var, ama saha çok ağır olduğu için top sürmek zor...Holosko ve Bobo bu yüzden pek etkili olamıyorlar...Antalyaspor hızlı çıkmaya çalışıyor ama daha pozisyon bulabilmiş değiller...

Kimse yazmamış bari ben yazayım 11 i;

Rüştü
    İbrahim Toraman
    Gökhan Zan
    Serdar Kurtuluş
    Ekrem
    Sivok
    Cisse
    Uğur
    Serdar Özkan
    Bobo
    Holosko
  • 2-0 bobo
  • Bitti
  • Çok rahat bir maçtı...Hazırlık maçı gibi bir tempoda oynandı...Kırmızı kartsız atlatmakta çok iyi...Bu arada Serdar Özkana yapılan bel kündesine penaltıyı vermedi sayın hakemimiz...

Avantajlı bir skorla dönüyoruz...Diğer maçıda rahat şekilde alıp yarı finale çıkarız heralde...

Erkan Zengin de son 10 dakikada oyuna girdi...Ne oynadığını ve nasıl bir futbolcu olduğunu anlayamadım...Zaten kiralıkmış...Tutarsa iyi olur tutmassada hayırlı yolculuklar der yollarlar...
  • benim ses gitti nasıldı antalyayı bastırabildikmi bari ? =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: fm2008bjk

benim ses gitti nasıldı antalyayı bastırabildikmi bari ? =)

Ruhumuz Yeter!
  • http://rapid.share.com/files/190814902/Video_14_.3gp.html

bobonun penaltı golunu birde burdan izleyin =)
  • ben maçı seyrettim digitürk 777 ticari kanalından şifresiz.(ligtv üyeliğim yok)
    fb-bursa maçınında 30dknda kesti yayını
  • Denizlinin beğenmediği Boboyu gördük nasıl oynadı.Umarım denizli hoca kapris yapmazda bobo gibi kaliteli bir oyuncuyu kaybetmeyiz..
    Birde serdar özkan kim ki takımın kaptanı olarak sahaya çıkıyor.bu ne terbiyesizlik çocuk daha kendine sahip çıkamıyor takıma nasıl sahip çıksın??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ezbiderli

Denizlinin beğenmediği Boboyu gördük nasıl oynadı.Umarım denizli hoca kapris yapmazda bobo gibi kaliteli bir oyuncuyu kaybetmeyiz..
    Birde serdar özkan kim ki takımın kaptanı olarak sahaya çıkıyor.bu ne terbiyesizlik çocuk daha kendine sahip çıkamıyor takıma nasıl sahip çıksın??

Bobo zaten kupa golcüsü...Bir gol daha atarsa Feyyaz Uçarın rekorunu egale edecek...Serdar Özkan a kaptanlık verilmesi iyi bir olay...Üzerine sorumluluk yükleyince biraz kendini toparlar...Dünkü maçta bir penaltısı verilmedi ama ona rağmen pek itiraz etmedi...Artık kendisini zırt pırt yerede atmıyor...Birazda pas zamanlamasını ayarlarsa iş yapacak takımda...
  • Serdarın bu takımda yeri yok, kıl oluyorum.
  • Serdar Özkan yetenekli bir genç fakat sorumluluk sahibi değil.Ekrem Dağ ile sağ kanatta muhteşem anlaşıyorlar.Eğer yönetim değerlendirebilirse en 4-5yıl sağ kanatta bir problem olmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __LP__

Serdar Özkan yetenekli bir genç fakat sorumluluk sahibi değil.Ekrem Dağ ile sağ kanatta muhteşem anlaşıyorlar.Eğer yönetim değerlendirebilirse en 4-5yıl sağ kanatta bir problem olmaz diye düşünüyorum.

serdarda potansiyel var ama klasik genç türk futbolcusu

adama turkish messi dediler herif kayboldu ülkemizde birine bi lakap takıldı mı
    hemen şımarıp havalara giriyo ben oldum diyo istisnalar da var elbet mesela papin mustafa hiç
    bundan etkilenmedi lakabının ağırlığı altında ezilmedi çünkü potansiyel yok adamda

serdar özkan sahada koşunca sanki el freni çekili unutulmuş arabalar aklıma geliyo gidemiyo bir türlü
    sanki gizli bi güç adamın formasından çekiyo

• temiz yendik... antalyasporlularda full sövdü... bu ligde endandik taraftar onlarda...en iyisini söylememe gerek yok heralde...
  • ya 3-5 capulcu bebe gece gidip kartal yuvasının camlarını kırmıs istanbula giden otobusu taslamıslar poliste bunlarla ortak resmen karısmamıs yazıklar olsun ya ne olucak gelebileceklermi inönüye yermi acaba
  • quote:

ya 3-5 capulcu bebe gece gidip kartal yuvasının camlarını kırmıs istanbula giden otobusu taslamıslar poliste bunlarla ortak resmen karısmamıs yazıklar olsun ya ne olucak gelebileceklermi inönüye yermi acaba

süper lige yakışmamak böyle bir şewy işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: howdyhoo

quote:

ya 3-5 capulcu bebe gece gidip kartal yuvasının camlarını kırmıs istanbula giden otobusu taslamıslar poliste bunlarla ortak resmen karısmamıs yazıklar olsun ya ne olucak gelebileceklermi inönüye yermi acaba

süper lige yakışmamak böyle bir şey işte

katılıyorum dostum
  • quote:

o otobüs bizim önümüzdeydi..aşırı güvenlik önlemleri vardı nerdeyse antalyanın çıkışına kadar polislerle gittik.ve her sokak başında polis bekliyordu..ama o taşı atanlara bir açığı yakalayıp taşı attılar..sonra bizim öndeki otobüsün bi camı indi.hemen atladık otobüslerden fakat çevik kuvvetten dayağı yiyen yine biz olduk.antalyalılarda ilk maçta olduğu gibi yine direk topuk yaptılar.bu arada antalyaspor taraftarının alayı çoluk çocuk.inşallah yine böyle bir taraftar grubuna taş atarlarken yakalanmazlar.çok yazık olur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.