Arkadaşlar merhaba, yeni üye oldum, antalyada hesaplı beyaz eşya tavsiyesi almak istiyorum. Evlenirken evime almayı düşündüğüm beyaz eşyalar var, bu konuda marka tavsiyesi ve antalya'da bayi tavsiyeniz varsa yazarsanız sevinirim. # Çamaşır makinesi ve buzdolabi almayı düşünüyorum, # bulaşık makinesi düşünmüyorum, # fırın ve ocağı ayrı almayı düşünüyorum tutacağımız evin durumuna göre belki ikisini birleşik de alabilirim hangisi daha iyidir bilemiyorum. hesaplı ve dayanıklı garantisi uzun olacak şekilde neleri tavsiye edersiniz. ikimiz de çalışan insanlar olacağız servisiydi parçasıydı geldi gelmedi derdiyle uğraşmak istemiyoruz, çok kararsız kaldık
Güncel, lütfen bakar mısınız
Merhaba,
Bu makineler için aklınızdaki bütçe ile makinelerin hangi renk ve ölçülerde ( Ölçü buzdolabı için ) olacağını yazabilirseniz çok daha kolay olacaktır.
Saygılar.
shopsiemensS
kullanıcısına yanıt
Merhaba, ilginiz için teşekkür ederim. Eşyaların rengi değil de işlevi daha önemli benim için, uygun fiyata enerji tasarruflu hacimleri geniş olsun istiyorum, garanti süresi de kısa süreli olmasın, marka takıntım yok dayanıklı olsun yeterli
quote:
Orijinalden alıntı: 07tgb07
Merhaba, ilginiz için teşekkür ederim. Eşyaların rengi değil de işlevi daha önemli benim için, uygun fiyata enerji tasarruflu hacimleri geniş olsun istiyorum, garanti süresi de kısa süreli olmasın, marka takıntım yok dayanıklı olsun yeterli
Merhaba,
Siemens düşünürsek aşağıdaki modellere bakabiliriz.