Şimdi Ara

Antalya da AKP kazanırsa denize girecek yer bulamayabiliriz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu arada açlıktan geberen venezuela bile bizim yolculardan noter onaylı resmi davet yazısı istiyor.

https://www.turkishairlines.com/tr-int/duyurular/guney-amerika-yolcu-kabul-kurallari/

• Fade to Black kullanıcısına yanıt

İstemeyen bir ülke varmı. Yunanistan bile adalara seyahatte kapıda vize olayına bir hafta önceden başvuru ve anamızın nikahına kadar belge istiyor. Peki bize gelenlerden biz bir şey istiyormuyuz? Hayır kimlik göstermesi yeterli.

• Antalya tamamen yabancılara devredildi zaten. Bir türk olarak oradan ev alamayacağız yakında fiyatlar uçtu gitti.

• Bunun chp ile hiçbir alakası yok yerel yönetim önemli değil yani. Merkezi yönetim bu şekilde yönetmeye devam ettiği sürece ülke tümüyle mülteci kampına dönecek. Ama sıkıntı yok ekonomi çok iyi çünkü.

• Zaten Türk'ler Antalya'da doğru düzgün denize giremiyor. Halk plajında denize girerseniz 3. derece yanık ile bir hafta krem sürersiniz. Otellere de parası yetmez kimsenin turistler hariç.

• orasıda var hocam evet paralı adam çok ama bir iş yaptıkları yok nerden geldi bu para diyoruz ne işle meşgulsünüz diyoruz cevap alamıyoruz o tipler bol. Polis gbt yapsa belki interpol araması çıkacak polis gbt yapmıyor sadece yerli plakalı araçları görüyorum ben çevirmede yabancı plaka araç çevirdiklerini görmedim gören varsa yazsın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.