Şimdi Ara

Antalya'da nerde temiz ve yüzülebilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Antalya merkezden saat başı veya yoğunluğa göre yarım saatte bir araç kalkıyor olimposa. Olimpos taşlık bi yer ama gezilmesi görülmesi geren bir yer. Sadece denize girmek istiyorum gezmek istemiyorum derseniz kesinlikle sulu adaya gidin. Tekne turları var yemek dahil keyifli bi gün geçirebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ustad antalya merkezden cik yola kumlucaya dogru, enfes koylar var olimpos halt etmis dersin. Olimpos ciddi anlamda kalabalik. Kemer, belek falan cop. Sidenin denizi eger bolgeyi dogru tutturursan bi tane tas bulamazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

Ustad antalya merkezden cik yola kumlucaya dogru, enfes koylar var olimpos halt etmis dersin. Olimpos ciddi anlamda kalabalik. Kemer, belek falan cop. Sidenin denizi eger bolgeyi dogru tutturursan bi tane tas bulamazsin
    tam bir antalya aşığı insanım. zengin olsam ne izmir ne bodrum ne muğla direkt antalyaya yerleşirim. her yerini severim çoğu yerini de gördüm. amaa;

side konum bakımından evet çok ayrı bir yer olsa da deniz konusunda antalyanın en kötü denizi. ilk defa denize girdiğime beni akdeniz de pişman eden tek yerdir.
  • islambol yarın 27 derece ama antalya 24
    akşamları ceket giyiyor antalyalılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

islambol yarın 27 derece ama antalya 24
    akşamları ceket giyiyor antalyalılar
    hava süper ısındı artık deniz doldu kalabalık
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Sarısu Suriyeli kaynıyor ayrıca denize ırmak dökülen yerde yüzülmez. En güzeli daha ileri ama kalabalık oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unraveling

zeytinköy plajı. müthiş cidden turkuaz denizi ve çırılçıplak denize giren kadınlarıyla antalya'nın incisi.
    Karantina'ya alınmamış mıydı ora? Miller kanalizasyondan girip çıkmaya çalışınca karantina kalktı diye duydum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Sarısu Suriyeli kaynıyor ayrıca denize ırmak dökülen yerde yüzülmez. En güzeli daha ileri ama kalabalık oluyor.
    doğru diyorsun
    geçen sene daima biz hoteldeydik
    hotelin hemen yanından denize nehir akıyor ve su buz gibiydi
    ikinci gün 5 yaşındaki bebe ateşlendi hastaneye gitmek zorunda kalmıştık

ama yine o fiyata bulsam yine mayıs sonunda giderdim tesis çok iyi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.