Beyler bende antalyalıyım Meltem de Oturuyorum Satan cafe var ... Gokkusagı ınt cafe . Turgut Reıs Cad . Barbaros ılk ög. Okulunun ora
kardesi silk almak icin illa cafe sart deil gamesultan dan alabilirsiniz... bosuna arama zamanına yazık...
quote:
Orjinalden alıntı: AnTiDeViLbOw
kardesi silk almak icin illa cafe sart deil gamesultan dan alabilirsiniz... bosuna arama zamanına yazık...
bankaya gidemeceğim için malum daha yaş 14
o program ne?Zekimürendebizigörebileekmi?.gif
arkadaslar antalyadan silk bot gold satışımız var yardımcı olabılırım
100.yılda 100.yıl dönercisi karşısında Matrax internet var orda satılıyor
bot istediğinde hiç belli olmamış silkroadla ilgili bi program
quote:
Orjinalden alıntı: MetallioR
Zekimürendebizigörebileekmi?.gif
''zeki murende bizi gorecek mi'' yanıt istemeyen soru cumlesi oldugu için soru işareti koyman gerekmez
lanet olası turkce derseleri adamı ne hale getiriyo ya
Beyler bende antalyadayım antalyada silk oynayanlar isterlerse pm le msnlerini bana atsınlar.
Arkadasim bildigim kadariyla Antalya Lisesinin arkada tam karsida ULTRANET CAFE(tam emin degilim dindan ama cafe yeri dogru) burda satiliyor.
gazi lisesini bilirsiniz teoman paşa caddesini de bilmeyenlre söyliyim gazi lisesinin arkasıdnaki caddenin ismi o caddeyi takip edin solda bi cafe var kale diye isim vermek yasak sa bilmiyorum orda satıyolar
istanbulda bilen var mı acil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme