Şimdi Ara

Antalya'da TG Denemelere hangi kurumlardan katılınabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖZDEBİR deneme yapan kurumların bilgilerini ''ilkesel'' olarak paylaşmıyormuş. TÖDER'in sitesindeyse herhangi bir bilgi bulamadım ben.
    Birkaç farklı yayının da -Endemik, Limit, Apotemi vb- denemeleri oluyor. Onların içinden Endemik, denemeyi yapan kurumların bilgilerini paylaşmış. Fakat ben Antalya'nın ilçelerinde yapan görsem de, merkezde yapan göremedim. Daha önceki yıllarda, Antalya'da Türkiye geneli denemelere katılmış olanlar varsa, hangi denemelere ve nasıl katıldıklarını yazarlarsa sevinirim.

Yakın zamanda yapılacak denemeler:
    ÖZDEBİR: 20-21-22 Aralık 2019
    TÖDER : 29-30 Aralık 2019
    ENDEMİK: 9-10-11 Ocak 2020

• Ozdebiri fb yapar hocam toderide final,açi gibi dershaneler yapar onlara bir sorun isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limit Türkiye geneli denemesi Antalya içinde birçok kurumda yapılıyormuş.
    Liste:
  • O kadar işime yaradı ki çok teşekkürler özdebiri yarın ve pazar pozitif bilimler yapacakmiş, bilbaşar da hem tyt hem ayt'yi pazar günü yapacakmış; töderi şefik cüce yapıyormuş ama dışarıdan alıyor mu bilmiyorum. Eğer endemik ve karekök yapan yer bulursanız lütfen haberdar edin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şefik Cüce adlı kurumu aradım fakat dışarıdan öğrenci almadıklarını söylediler. Teşekkür ederim cevabın için.
    ÖZDEBİR için bahsettiğin kurumlara da bakacağım fakat sınav yakın zamanda. Son kayıt zamanı geçmiştir büyük olasılıkla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.