Şimdi Ara

Antalya - iPhone 4 piyasada yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hem vodafone hemde turkcell e isim yazdirdim bekliyorum.vodafone da 80 kişi vardi turkcell den gecicem dedim 16. Siraya aldilar :)
    Hattin gecmesini bekleme/beklememe olayini rica etsem anlatirmisin
  • Antalya'da microSİM bulabileceğimiz bir avea bayii varmıdır acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atombak

Antalya'da microSİM bulabileceğimiz bir avea bayii varmıdır acaba ?

Avea hmm Shemall dakine baktınmı ?

Eğer bulamıyorsan Sim kartını Kesmeyi dene eğer dikkatli davranırsan problem cıkmaz :)
  • arkadaşlar ben bugün genpa tarafından arandım ve 10 taksitle aldım telefonu, bugün kargoladılar, yarın elimde olacak, darısı başınıza:)
  • bir tavsiyem var,eğer iphone için 2300 civarindaki fiyatlari gözden çikaricak olursaniz 100. Yildaki bütün telefoncu dükkanlarini gezmenizi tavsiye ederim ben 2300 e görmüştüm biyerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: SentimentaLs

O Teşhir Cihazını almayı düşündüm fakat o telefonu yalama etmişler hiç inceledinmi bilmiyorum fakat içinde olmayan oyun , olmayan program olmayan bir yazılım yok.

Evet içinde her türlü yazılım var kim indirmiş onları anlamadım.
    Migros 5M evimin dibinde haftada 2-3 kere uğruyorum kontratsız kesinlikle yok. Ayrıca fiyatı da 1.700'e çekmişler. 60TL daha binmiş anlayacağınız. Ararlarsa mecbur alırım onun dışında 1.700'den 1 kuruş fazla vermem. Şu Genpa olayını da aydınlatsak iyi olacak, internet sitesinde görünmüyor nasıl satın alıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

quote:

O Teşhir Cihazını almayı düşündüm fakat o telefonu yalama etmişler hiç inceledinmi bilmiyorum fakat içinde olmayan oyun , olmayan program olmayan bir yazılım yok.

Evet içinde her türlü yazılım var kim indirmiş onları anlamadım.
    Migros 5M evimin dibinde haftada 2-3 kere uğruyorum kontratsız kesinlikle yok. Ayrıca fiyatı da 1.700'e çekmişler. 60TL daha binmiş anlayacağınız. Ararlarsa mecbur alırım onun dışında 1.700'den 1 kuruş fazla vermem. Şu Genpa olayını da aydınlatsak iyi olacak, internet sitesinde görünmüyor nasıl satın alıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SentimentaLs -- 8 Kasım 2010; 23:00:24 >

• genpanın sitesinde ön sipariş formu var onu doldurmuştum, ellerine her hafta sınırlı sayıda telefon geliyormuş, o formu dolduranları sırayla arayıp telefonla satıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugokce

genpanın sitesinde ön sipariş formu var onu doldurmuştum, ellerine her hafta sınırlı sayıda telefon geliyormuş, o formu dolduranları sırayla arayıp telefonla satıyorlar.

16gb lık fiyatı nedir acaba ?
  • kredi kartına tek çekim 1580, havaleyle 1534 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugokce

kredi kartına tek çekim 1580, havaleyle 1534 TL

taksit yapmıyorlarmı yaparlarsa fiyat farkı fln ?
  • taksit oluyor ama vade farkı var, world karta 10 taksite 1670 TL oluyor, vade farkı en az kart maximum, onda 10 takside 1630 gibi birşey oluyor.
  • quote:

Arkadaşlar iPhone 4 alıcam fakat antalyada bulamıyorum hiç bir Vodafone Turkcell iletişim merkezlerinde güncel satan ve elinde olan yerleri bildiğiniz bir yer varsa lütfen yardımcı olursanız sevinirim :)

Arkadaşım Şuan İtibariyle Vatan Bilgisayar Antalya Mağazasını Acil Olarak Ararmısın ? Almadıysan Tabi :)
    Stoklarında Var...
  • Genpa'nın sitesinde şu anda form yok sanırım, ulaşabileceğimiz bir web adresi ya da telefon numarası var mı?

Vatan Bilgisayar'ı aradım sadece kontratlı satış yapıyorlar.

Bugün 4 TİM daha gezdim; 2'sinde yoktu, 1'i biraz sonra gelecek ancak kontratsız satmayacağız dedi, diğeri de biraz önce geldi şimdi listedekileri arıyorum ama kontratsız vermiyoruz dedi. Ben de eğer almaktan vazgeçen olursa ara diye bıraktım hemen numaramı ama dönen olmadı. Kotalarını doldurcaklarmışmış, başlayacağım kotalarına. Yarın Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arıyorum bir açıklık getiremezlerse bu duruma, telefondaki görevliyle biraz fazla samimi olacağız.

Bugün Antalya'ya 1 parti geldi sanırım, biran önce kontratsız satışları bekliyorum.
  • Antalya'ya kontratsız cihazlar gelmeye başladı. Dün ve bugün 2 farklı TİM tarafından arandım. İkisi de fiyat olarak 1820TL dedi. Almadım tabi, bir arkadaşım vasıtasıyla İstanbul'dan sipariş verdim bayramdan sonra 1-2 hafta içerisinde elimde olacak.
  • 1820 liramı yuh işin b.k cıkmış 1600 den fazla vermem
  • Bugün birkaç Vodafone bayisi ile konuştum telefon ile dediklerine göre bugün bekleniyormuş ama gelmemiş. Bazıları onuda söylemedi, bayramdan sonra geleceğini söyledi.
    Çalıştığım şirketin kurumsal müşt. temsilcisine sordu arkadaş benim için o ay sonu dedi :D Yarın ve pazartesi vodafone'da hareket olabilir. Sorduğum bir bayi telefonlar gelmeden satıp paralarını aldıkları cihazları bile teslim edemediklerini, gelenlerin hepsini bu müşterilerine vereceklerini söyledi.. Vodafone'da turkcell gibi kontratlı satın diye bi dayatma yok gibi. 2000tl'den cihazları satıp paralarını almışlar ama cihaz yok :D
  • Kontratlı satan ve elinde olan bayi varmı arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim. Hatta irtibat numarası verirseniz çok sevinirim
  • biraz bekleseniz daha iyi olur her tarafta olacak yakında o telefonda fiyatlar yavastan düsecek
  • Kipa, Özdilek, ulus mah vodafone, Migros, Y.yıl daki bilimum vodafone, laura tarafındaki bilimum vodafone'ı dolaşmam sonucunda eli boş, gönlü nahoş eve geldim :)

Bu akşam için gelecek diyenler oldu, numara bıraktım. Bir yere dün telefon ile bırakmışım, tekrar bırakmaya kalktım v.s. :D:D
    16 gb kontratlı vodafone için umutlu konuşuyorlar ama 32 için durum pek iç açıcı değil..

Unutmadan dedeman carrefour'ın içindeki türkcell teleses'de 32 kontratsız var lakin 2190 gibi bir rakam söyledi. Ben arkama bakmadan çıkmakta iken "ama bu 32 liiik " gibi masumane ifadeye taındı arkadaş, bendeki gülümseme dahada arttı ve adımlarım hızlandı (:
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.