Şimdi Ara

antalya mı yoksa konya mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zf_istanbul

quote:

Orijinalden alıntı: teknolabs

quote:

quote:

Antalya ve Konya'dan başka alternatif yok mu?

istanbul demek isterdim ama istanbul yasak ne yazık ki. denizli var bursa var uşak var afyon var burdur var :D genelde antalya ili çevresine izin var benim o bakımdan :D

Konya berbat durumda. Bursa veya Denizliye bak.

berbat durumdan kastın ne ? biraz daha açar mısın?

İnsanları pek sıcak sayılmaz. Üniversite öğrencilerini pek sevmezler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Antalya ve Konya'dan başka alternatif yok mu?

istanbul demek isterdim ama istanbul yasak ne yazık ki. denizli var bursa var uşak var afyon var burdur var :D genelde antalya ili çevresine izin var benim o bakımdan :D

Konya berbat durumda. Bursa veya Denizliye bak.

berbat durumdan kastın ne ? biraz daha açar mısın?

İnsanları pek sıcak sayılmaz. Üniversite öğrencilerini pek sevmezler.

yapma ya :S hmmm bu baya kötü o zaman :/

• eğer antalyayı ailen yüzünden istemiyorsan benim önerim denizlidir. Çünkü;

Abim askerliğini orda yapmıştı ve 2 3 gidip geldim, üniversitesi zaten cok güzel. ortamı falan harika. Denizli şehir olarak cok güzel bir yer cok huzurlu ve herşeyden önce öğrenci şehri olma yolunca hızla ilerliyor. çok fazla potansiyeli var. ben denizli derim valla.
  • Bana sorarsan Konya yaz ben gitmedim ama arkadaşlarım konyalı hani istanbulada gideni var üniversite için antalyayada gideni var eskişeherede gideni var ve hepsi konya yazsaydım keşke diyor kafalarını duvarlara vuruyorlar ben yüksek bi ihtimal konyaya gideceğim bende şehre yabancıyım merak etme zamanla alışırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Leoric31 -- 26 Temmuz 2011; 23:29:23 >
  • çok önemli bi karar ve ne yapacağımız çok önemli. bakalım konyayı da denizliyi de yazacağım hangisi hayırlıysa o çıksın.
  • Rahat bir ortam istiyorsan Konya yazma. Ayrıca Antalya'dan sonra çekemezsin.. İnsanı çok iyidir ama demiş bir arkadaş eski kafalıdır ve bazı şeylere tolerans göstermeyebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Rahat bir ortam istiyorsan Konya yazma. Ayrıca Antalya'dan sonra çekemezsin.. İnsanı çok iyidir ama demiş bir arkadaş eski kafalıdır ve bazı şeylere tolerans göstermeyebilirler.

haklısın ama benim gideceğim yer meram. ve meram konya'nın en lüks en ileri kafalı mekanı =D o konu da bi sıkıntı olacağını sanmam :D
  • quote:

quote:

Rahat bir ortam istiyorsan Konya yazma. Ayrıca Antalya'dan sonra çekemezsin.. İnsanı çok iyidir ama demiş bir arkadaş eski kafalıdır ve bazı şeylere tolerans göstermeyebilirler.

haklısın ama benim gideceğim yer meram. ve meram konya'nın en lüks en ileri kafalı mekanı =D o konu da bi sıkıntı olacağını sanmam :D

İyi anlaştık "o konu" konusunda :D Ben 7 yıldır İstanbulda yaşıyorum ondan önce Meram'da oturuyordum Konya'da :) Çocukluğum orda geçti ve 2 haftadır ordaydım dün gece döndüm :D Zaten meram dışında öyle ahım şahım mekan yok pek :) Orda da ne kadar rahat edeceğin şüpheli ondan dolayı şeettim ben :D

• Konya Türkiye'nin en sakin şehri. 4 yıl üniden eve evden üniye. Küçük bir arkadaş grubun da olursa hiçbir sıkıntı çıkmaz. 4 yıl kafa dinlersin hiç olmadı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypsibremetes

Konya Türkiye'nin en sakin şehri. 4 yıl üniden eve evden üniye. Küçük bir arkadaş grubun da olursa hiçbir sıkıntı çıkmaz. 4 yıl kafa dinlersin hiç olmadı :)

Ama sevgilimi koluma takarım meramda 3 5 tur atarım dersen sıkıntı olur dimi :D
  • quote:

quote:

quote:

İyi anlaştık "o konu" konusunda :D Ben 7 yıldır İstanbulda yaşıyorum ondan önce Meram'da oturuyordum Konya'da :) Çocukluğum orda geçti ve 2 haftadır ordaydım dün gece döndüm :D Zaten meram dışında öyle ahım şahım mekan yok pek :) Orda da ne kadar rahat edeceğin şüpheli ondan dolayı şeettim ben :D

hı o zaman ayrı :D ama meram çok güzel. özellikle o evleri :) villaları mı demeliydim :D

• quote:

quote:

Konya Türkiye'nin en sakin şehri. 4 yıl üniden eve evden üniye. Küçük bir arkadaş grubun da olursa hiçbir sıkıntı çıkmaz. 4 yıl kafa dinlersin hiç olmadı :)

Ama sevgilimi koluma takarım meramda 3 5 tur atarım dersen sıkıntı olur dimi :D

yok abi eskidenmiş o devirler :)
  • Evet güzeldir.. 4 kattan fazlası azınlıktı eskiden de şimdi biraz daha fazlalaştı :) Konyada yaşaması rahattır, herşey elinin altındadır. Büyük şehirler gibi değildir yani. Ayrıca da ucuzdur. Ama dedğim gibi olumsuz yönleri de yok değil.
  • quote:

severim sessiz sakin yerleri :D antalya çok hareketli bi yer biraz sakinlik iyi gelir :D
  • quote:

Evet güzeldir.. 4 kattan fazlası azınlıktı eskiden de şimdi biraz daha fazlalaştı :) Konyada yaşaması rahattır, herşey elinin altındadır. Büyük şehirler gibi değildir yani. Ayrıca da ucuzdur. Ama dedğim gibi olumsuz yönleri de yok değil.

geçen yıl arkadaslarla gezmeye gitmiştik çok beğenmiştim o evleri :) ilerde oradan ev alacağım villa olanlardan :D :D
  • quote:

quote:

severim sessiz sakin yerleri :D antalya çok hareketli bi yer biraz sakinlik iyi gelir :D

2 haftada kafayı yedirtebiliyor :D İyi düşün derim.
  • quote:

quote:

quote:

2 haftada kafayı yedirtebiliyor :D İyi düşün derim.

benim kafam zaten çok karışık sessizlik iyi evet ama çıldırtırsa :) ailemle kalırsam da çıldırcam pek farkeden bişey olmayacak yani ;) :P

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.