Şimdi Ara

Antalya Yangını Canlı Yayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz doğuyu yakıyorsunuz bizde batıyı yakarız diyorlar...

Bir gün bunlarında sonu gelir inşallah...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheBaroN™

Siz doğuyu yakıyorsunuz bizde batıyı yakarız diyorlar...

Bir gün bunlarında sonu gelir inşallah...

ayne öyle
    bu işin içinde birazda terör var diyebiliriz adamlar resmen intikam alıyorlar bu şekilde

dediğiniz gibi sen doğuda ppk li öldürürsen bizde batıda ormanlarınızı yakarız

ve işin içine rantcılar kara paracılarda eklenince kısacası arazi mafyası bunu fırsat bilerek devletten işe yaramaz yanmış araziyi
    öldüm fiyatına satın alıyorlar ve binaları diki veriyorlar ertesi güne
    ve bir zamanlar o güzelim ormanlık alanda 1 taş bile yokken şimdi ise yemyeşil araziler beton yığını haline getiriliyor!

offfff offfffffffffff
    bunları dar ağacına asmak lazım

• Ben bu yangının anız yakmaya çalışan köylülerin çıkardığını duymuştum. Eğer öyleyse inşallah onun evi de ocağı da kendisi de yanıp kül olur.
  • Hala devam ediyor...

Antalya Yangını Canlı Yayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdem Dengel

http://88.250.9.49:437/sivri.html

antalya yangını canlı yayın
    Kamera Orman Genel Müdürlüğü için Bilkent Universitesince benim de içinde bulunduğum bir ekip tafafından kuruldu.

Her 10 saniyede bir yeni resim alabilirsiniz.

Gelmiş geçmiş malesef ki en buyuk yangın

Erdem

Canlı yayın linkine anlık haber girişine başladım
  • quote:

quote:

antalya yangını canlı yayın
    Kamera Orman Genel Müdürlüğü için Bilkent Universitesince benim de içinde bulunduğum bir ekip tafafından kuruldu.

Her 10 saniyede bir yeni resim alabilirsiniz.

Gelmiş geçmiş malesef ki en buyuk yangın

Erdem

Canlı yayın linkine anlık haber girişine başladım

DÜne göre daha mı güçlü,umarım daha yavaşlamıştır...

• Dün gece yangına ait görüntüler

• kısmen kontrol altına alınmış.. bitsin artık şu yangın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lewis Carroll -- 2 Ağustos 2008; 10:03:52 >
  • Saat 23,30

• Yangın Bölgesinin bir bölümündeki arazöz işçi ve helikopter ekipleri

Yuvarlaklar Arazöz

H harfleri Helikopter

Geriye kalanlar canlarını hiçe sayıp yangını söndürmeye çalışan ekipler

• Allah belalarını bin kere versin.

Maliye bakanımız unakıtan ellerini ovuşturuyordur.

Bir ülkede rant için keyif için orman yakanlar olduğu müddetçe, idam cezası olmalı, ha şehir merkezine bomba koymuşsun ha ormanları yakmışsın ikiside katliam.
  • pkk nın sitesinde yazıyordu ... bunu yakan pkk ve ykarken canları hiç acımıyor çünkü taşeronlara yaptırıolar kandırılmış kardeşlere
  • Malesef rüzgar daha da şiddetlendi

• yangın hala bitmedi 2 gün oldu Allah belalarını versin bu yangını çıkaranların...
  • quote:

Orjinalden alıntı: battery_

yangın hala bitmedi 2 gün oldu Allah belalarını versin bu yangını çıkaranların...

Kontrol altına alınamıyor

Rüzgar çok kuvvetli
  • Hala mı yanıyor ya.Allah belasını versin bunları yapanların.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brk_066

Hala mı yanıyor ya.Allah belasını versin bunları yapanların.

15.36 itibari ile devam ediyor

• bende izliyorum kameranızdan,söylenebilecek hiçbirşey yok.. allah belalarını versin demek en kolay yol, allah belalarını vercek zaten tamam ama sonra nolcak...gitti işte ntvnin söylediğine göre 14000 hektar,yani 140000 dönüm,sanırım türkiyenin en büyük ovasına baksanız,140000 dönümü aynı karede göremezsiniz,hani derler ya gözünün alabildiği kadar diye,işte bukadar büyük bir alanı gözünüz alamaz...şimdi diyolarki yerine ağaç dikiyoz,dikilen ağaçlarla şimdiye kadar yanan ağaçların arasındaki oran %1 miş(bundan önceki yangınlardan bahsediyorum),siz düşünün gerisini...

ha bide eğer otel yapmak istiyorsanız bu ormanlardan istediğiniz kadar kesebiliyosunuz yeni çıkan yasaya göre ondanda haberiniz vardır sanırım,kestiğinizin bi kaç katı kadar ağaç dikmek şartıyla tabi..bu arada dikilen ağaçların %kaçı tutar, o ağaçları yılda kaç kez sulamak gerekir,onlar önemli deil,sulamak gibi bi zorunluluğunuz da yok, dikin gidin, allah yağmur verirse tamamdır vermezse de artık napalım kestiğiniz ağaçlar diktiğiniz otel yanınıza kâr...

arkadaşlar bu yangınlar ciğerlerimizi yakıyo.. tamam gerçekten çok acı,herkez ekran başına geçip ağlıyo o da tamam, ama ya bu kesilen ormanlar, üstelik bunu yasal hale getiren aklı büyük vicdanı,merhameti, allah korkusu küçükler?

Allah sadece ormanı yakanın mı belasını versin bi daha düşünün?
    4 yıl boyunca bi daha bi daha düşünün, 4 yıl sonra kararınızı tekrar verin...

• pkk lılar yapmış tv de dedi
  • şu an ateş gözükmüyo sadece duman var. Belki de yanacak bişi kalmadığı içindir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.