Şimdi Ara

Antalyada evlilik teklifi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Anladım hayırlısı artık, kız zaten anlamıştır ne yapacağınızı rol kesecek muhtemelen neyse umarım herşey istediğiniz gibi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simerazzı

Anladım hayırlısı artık, kız zaten anlamıştır ne yapacağınızı rol kesecek muhtemelen neyse umarım herşey istediğiniz gibi olur

anlamadı nerden anlayacak daha 10 gün var ve 1 veya 2 gün öncesinden tartışacağım için daha bi süpriz olacağa benziyor hayırlısı artık sağol

• kadirgoder K kullanıcısına yanıt
    Of hocam of çoktan çözmüştür olayı kadınlar bi garip. Ama teklif anında sanki platonik olduğu çocuk aniden evlenme teklif ediyomuş gibi şaşırırlar bunlar hep türk dizisi

• quote:

Orijinalden alıntı: simerazzı

Of hocam of çoktan çözmüştür olayı kadınlar bi garip. Ama teklif anında sanki platonik olduğu çocuk aniden evlenme teklif ediyomuş gibi şaşırırlar bunlar hep türk dizisi

bence acilen dizi izlemeyi bırakmslısın etkisinde çok kalıyorsın

• Hocam valla kalabalık önü yapıcağına kale içi ya da falez üstü güzel deniz manzaralı bir restorant bulup düzgünce yapın.

Mark antalya önü nedir Allah aşkına ne kadar çingen hırsız her türden insanın geçtiği bir yer. Biraz kaliteli olun ya gözüzü seveyim. Kimsen yoksa zaten gurbettesin heralde 200 liraya kıy güzel bir yerde yemek ayarla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana para verseler orada eğilip takmaya utanırım bu arada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadirgoder K kullanıcısına yanıt
    Benim ki sadece gözlem dizilerden değil çevremden gördüm. Kızlar dizilere göre yaşadığı için ben de dizi izlemiş sayılır mıyım bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 1 Mart 2018; 16:2:21 >
  • Git kaleiçinde yap abi markantalya nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

Hocam valla kalabalık önü yapıcağına kale içi ya da falez üstü güzel deniz manzaralı bir restorant bulup düzgünce yapın.

Mark antalya önü nedir Allah aşkına ne kadar çingen hırsız her türden insanın geçtiği bir yer. Biraz kaliteli olun ya gözüzü seveyim. Kimsen yoksa zaten gurbettesin heralde 200 liraya kıy güzel bir yerde yemek ayarla

zaten 1 kişi bile bn yardımcı olurum demedi hocam bu tutmazsa bana önerebileceğin çok güzel bi mekan var mı

• Saat kaçta teklif edecen izlemeye gelirim

• izlemeye gelmek isteyenler bi çiçeği siz verip yine izleyebilirsiniz ama 10 kişi filan bulamazsam öyle bi teklif olmaz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.