Şimdi Ara

ANTALYADA SİLAH SESLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • antalya haddınden fazla göç aldı... Sokaklarda Türk görmek bıle mucıze... hele o termınal tam barzo yatagı olmus... barzoların gelişine ses cıkartmayan antalyalıların sonu bu gidişle alanyalılardan beter olacak...Ulke adım adım işgal edılıyor bır yandan ürüyor bir yandan göç ediyorlar...
  • bende duydum dedim silah sesi dinledim biraz hava fişek sandım. Demek silah sesiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitgoktug

antalya haddınden fazla göç aldı... Sokaklarda Türk görmek bıle mucıze... hele o termınal tam barzo yatagı olmus... barzoların gelişine ses cıkartmayan antalyalıların sonu bu gidişle alanyalılardan beter olacak...Ulke adım adım işgal edılıyor bır yandan ürüyor bir yandan göç ediyorlar...

Sonu monu kalmadı güzel kardeşim berbat durumda şu an antalya.2 sene önce öss için dershaneye giderken koca sınıfta 1 ben birde fizik hocası antalyalıydı.İyice b*ku çıktı antalyanın.İpini koparan buraya geliyor.
  • antalyanin yerlisi kalmadiki göç edip gelenler yerlileri kıskırtmaya yetiyor
  • Antalyaya bu sene üni için geldim. Durum berbat cidden. Antalyanın medeniyetle, sahil kentliğiyle falan alakası kalmamış. Tamamen ticari ve ruhu olmayan bir yer bence.
  • Havai fisekti onlar ses duyunca ciktim balkona.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxyxyz

quote:

Orijinalden alıntı: K4JM3R

çatara patara silah sesleri , top sesleri , mermi sesleri....

http://youtu.be/I7vhRKX38mg?t=1m55s

Bu videoyu ortadan başlatma olayını nasıl yapıyorsunuz merak ediyorum :)

videonun uzerine sag tikla cikan menude var. ismini tam hatirlayamadim. direkt istdgn zamana link veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda antalyalı varmı deyince ses çıkarmayanlar da gelmişşşş

bu arada Tüm KEPEZ temiz silah sesi değil gaz çıkarma sesi dahi yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PublicA. -- 26 Aralık 2012; 1:55:45 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.