Şimdi Ara

ANTEC 1200 SuSeSi ( SLI ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
14.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: @sagittarius

Güzel olmuş güle güle kullan

saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeLihhTripp

Hocam ne denir ki vallahi yorumsuz hünerlerin konuşturulduğu bir mod olmuş
    Renk uyumundan tut fotolara kadar tek kelimeyle mükemmel

Hünerlerin değil bence paranın konuştğu bir mod olmuş

Ama güzel olmuş güle güle kullanın.
  •  ANTEC 1200 SuSeSi ( SLI )

Raid 0 yapıldı ve süper ötesi gelid fanlarım geldi
    Not olarak bu fanlardan herkesin yararlanması gerek o derece aşık oldum fanlara
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=FN-FW12PL-18

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 28 Haziran 2010; 1:13:10 >

• Gerçekten çok güzel bir kasa olmuş , Fanlarda çok güzel duruyor mavi led'e göre daha iyi bence..

Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0rbid Desire

Gerçekten çok güzel bir kasa olmuş , Fanlarda çok güzel duruyor mavi led'e göre daha iyi bence..

Hayırlı olsun

Teşekkür ederim hepsini Gelid yapmayı düşünüyorum ama çok pahalı melet ler ve hepsi PWm ne yazıkki
  • çok güzel kasa vallahi güle güle kullan:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylpc

çok güzel kasa vallahi güle güle kullan:)

Teşekkür ederim.
  • Çok çok güzel olmuş. Güle güle kullan.
  • Kasa oyun için tasarlanmadı demişsiniz; peki ne için kullanıyorsunuz? Tasarım vs.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Kasa oyun için tasarlanmadı demişsiniz; peki ne için kullanıyorsunuz? Tasarım vs.?

Show off/tasarım/oyun/ve HOBİ
    show off dememin sebebi özel bir firma ile sergileniyor olması
  • bence tasarlanan bısey degıl bu tamamen çil çil dolar kokuyor bu kasa hehe guzel olmus sıkı donanım :))
  • güzel olmuş hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kılıçaziz

bence tasarlanan bısey degıl bu tamamen çil çil dolar kokuyor bu kasa hehe guzel olmus sıkı donanım :))

dimi benden daha iyi bliyorsun zaten neler yapıldıgını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 8 Temmuz 2010; 16:44:42 >
  • herşey süper, ama o kadar ışık rahatsız etmiyor mu hem de tam göz seviyesinde, ben ne kadar ışıklı fan varsa sistemde hepsini sytche slipstream ile değiştirirdim kasıp :D sonra da tabi kulak tıpası alırdım herhalde :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teo_man -- 8 Temmuz 2010; 16:47:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teo_man

herşey süper, ama o kadar ışık rahatsız etmiyor mu hem de tam göz seviyesinde, ben ne kadar ışıklı fan varsa sistemde hepsini syche slipstream ile değiştirirdim kasıp :D sonra da tabi kulak tıpası alırdım herhalde :D

sesli değil kasa ışıklar Şerit SMD led renk yoğunluğu fazla değil
  • her şekilde süper sistem güle güle kullanın, bu arada gtx 480'e su soğutma düşünüyor musunuz, extra radyatör gerekir mi acaba, 400 serisi fırın gibiler resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: teo_man

her şekilde süper sistem güle güle kullanın, bu arada gtx 480'e su soğutma düşünüyor musunuz, extra radyatör gerekir mi acaba, 400 serisi fırın gibiler resmen

düşündüm hatta alıcaktım sonra SLI yaparım diye almadım sonra sonra bi şekilde uçtu para..
    Radlar yeterli gelicektir extreme rad zaten 2 side

• hocam güle güle kullan. süper kasa. ben de biraz bu mod olayına girdim. haf922 nin fan ızgarasını komple kestirmek ve seninki gibi flexi üzerine fan taktırmak istiyorum. sen bu kapak kestirme olayını firebalda mı yaptırdın. ben de ankarada (sincan) oturuyorum ama firebal biraz uzak sayılır. kasada leş gibi ağır. sadece kapağı götürsem tarifime göre kesbilirler herhalde değilmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Mukteda -- 10 Temmuz 2010; 10:58:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

hocam güle güle kullan. süper kasa. ben de biraz bu mod olayına girdim. haf922 nin fan ızgarasını komple kestirmek ve seninki gibi flexi üzerine fan taktırmak istiyorum. sen bu kapak kestirme olayını firebalda mı yaptırdın. ben de ankarada (sincan) oturuyorum ama firebal biraz uzak sayılır. kasada leş gibi ağır. sadece kapağı götürsem tarifime göre kesbilirler herhalde değilmi. benim kasa da bu nacizhane:

ANTEC 1200 SuSeSi ( SLI )

@hayır kendim kestim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.