Arkadaşlar, çok beğendim tam istediğim sağdelikte bir kasa. Fakat Türkiyesatış var mı yada nasıl temin edebilirim bilmiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.
Satılmıyor diye biliyorum.
bu arada kasa açıkçası buz dolabını andırıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: kaskas123
Evet bir arkadaşımda aynı "buzdolabı" tepkisini verdi. 30 yaşımda olduğum ve sade tasarımları sevdiğim düşünülürse şu ana kadar gördüğüm en sade ve yeni teknolojileri barındıran ayrıca ses yalıtımı olan kasa bu. O yüzden çamaşır makinesi görünümlü, lunapark'a benziyen ışıkları ve dönen çıhazları görebildiğim gürültülü bir kasa tercih etmicem :) ? Bu tarz sadelikte kasalar teknik özellikleri dahilinde mevcut mu acaba ?
Bende tam tersi sade kasa sevmiyorum şöyle yanarlı dönerli olacak Antec bildiğim kadarıyla TR ye ürün yollamıyor yurt dışından alma imkanınız varsa ancak öyle alabilirsiniz sanırım.
Antec kasaları fireball satıyor. Onlara mail atarsanız belki sizin için getirebilirler.
quote:
Orijinalden alıntı: tortoR xXi
quote:
Orijinalden alıntı: kaskas123
Evet bir arkadaşımda aynı "buzdolabı" tepkisini verdi. 30 yaşımda olduğum ve sade tasarımları sevdiğim düşünülürse şu ana kadar gördüğüm en sade ve yeni teknolojileri barındıran ayrıca ses yalıtımı olan kasa bu. O yüzden çamaşır makinesi görünümlü, lunapark'a benziyen ışıkları ve dönen çıhazları görebildiğim gürültülü bir kasa tercih etmicem :) ? Bu tarz sadelikte kasalar teknik özellikleri dahilinde mevcut mu acaba ?
buzdolabı ibaresi sadece kasa içindi eğer sizin zevkinize bir hakaret değildi eğer hakaret olarak algıladıysanız özür dilerim.
Şu an için işlemcim ram ve mainboard'um hazır. İşlemci soğutucusu bakıorum, bir sonraki aşamam göz kaynağı olucak ki en son olarak bir kasa içine toplamayı planlıyorum.
Eet bu kasada güzel, inceliyim hemen teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme