Şimdi Ara

Anthem (2019) [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
11
Favori
35.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uçuş ve sualtı kontrolleri klavye-fare için demoya göre iyileştirilmiş.Grafiklerde özellikle ışıklandırma daha iyi durumda.İlk bölümünü oynadım ve giriş kısmı etkileyiciydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 15 Şubat 2019; 20:16:15 >
  • iyi ucuz satıyorlarmış skinleri (8.5$) 61k da çok değilmiş sanırım reddit'de yazdıklarına göre

• metal_my666 kullanıcısına yanıt
    Yaptım hocam ben de tekrar ikinize de teşekkürler.
  • bende yükleme ekranında %95'te takılıyor yav
  • Hay böyle işin. PC açılmadı. Ekran kartı yerinden oynamış. Seni hınzır.

Demoyu indirip başka oyunlara dalıp dalıp çıkmaktan deneme fırsatım olmadı. Full sürüme giresimde yok üşeniyorum. Nasıl bir manyaklıktır bu.

Neyse yahu bir kahve hazırlayıp gidemde gelem bakalım Athem nasıl olmuş poo EA seni.
  • 10 dakikalık oyun için 20 dakikamız loading ekranlarında geçiyor. Ateş etme hissi falan yok "tak tak" kuru sıkı atıyorsunuz şaka gibi
  • Frost05 kullanıcısına yanıt
    oyundan nefret etme sebebi o olay, free demoda %95 stuck ve oyundan atma yüzünden max 1-2 saat oynadım, vip demoda oynuyordum rahatça. hala düzeltmemişler mi onu
  • yükleme ekranları bende 5-10 saniyeyi geçmiyor.
  • oyuna herkes farklı para ve açık javelin ile başlamış ilginç bir şekilde. 1 javelin 40k coin / 2 javelin 80k coin / 3 javelin 120k coin / 4 javelin 160k coin gibi. vip demoya katılıp 4ü açık olanda var 1i açık olanda. indirdim ama girmedim daha neye göre oluyor acaba, bug gibi.
  • Tutorial ı geçip lvl 2 olunca istediğin javelini açtırıyor. Sonra lvl 8-12 vs ilerledikçe açıyorsun istediğini.

Paraya dikkat etmedim. Şimdiden 150k var istediğimi alıyorum 60-80k falandı skinler.

Uçma çok rahat, gamepad kadar iyi. Yüzme daha iyi ama biraz daha ince ayar istiyor.

Grafikler çok daha iyi göründü. Downgrade ı geri almışlar herhalde. 4 saat oynamışım farketmedim. Bence zevkli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

yükleme ekranları bende 5-10 saniyeyi geçmiyor.
    Yüklemeler benim de aynı 5-10 sn max.

Gruptan bir arkadaş aşırı geç geliyordu, normal hdd e kurmuş. Şimdi SSD ye kopyalayıp tekrar deneyecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Overwatch'ın allah belasını versin başka oyuna giremez oldum. Neyse dalayım Atheme mateme. Sarmaz umarım.

SSD sürelerinde loading uzun sürüyorsa yuh derimn. Deniyorum hemen. Uzun loading varsa 2 fincan çay garantisi veren bir oyun olabilir.
  • Origin Access Basic davet linki isteyen varsa PM atabilir. (7 gün bedava)
  • quote:

b0Ni @ 15 Şubat 2019 20:30:34

iyi ucuz satıyorlarmış skinleri (8.5$) 61k da çok değilmiş sanırım reddit'de yazdıklarına göre

Hocam bunlara pek para verilmez yahu oyunda nasıl kazanılıyor para pek bakmadım zaman kısıtlı :) ama 22 de bakarız olay nedir.

quote:

@b0Ni

QbLaY!!! @ 15 Şubat 2019 20:34:53

Yaptım hocam ben de tekrar ikinize de teşekkürler.

@QbLaY!!!

estafurullah hocam benlik birşey yok. b0Ni saolsun yol gösterdi yoksa beklerdik daha :)

quote:

unconc3rn3d @ 15 Şubat 2019 20:59:43

10 dakikalık oyun için 20 dakikamız loading ekranlarında geçiyor. Ateş etme hissi falan yok "tak tak" kuru sıkı atıyorsunuz şaka gibi

@unconc3rn3d

Pek sorun yaşamadım hocam 3 saatlik deneyimimde normaldir başlarda böyle olması oyuncu sayısı netleştikçe daha da iyileşir diye düşünüyorum. Üzüldüm adınıza.

quote:

qvx @ 15 Şubat 2019 22:43:50

Tutorial ı geçip lvl 2 olunca istediğin javelini açtırıyor. Sonra lvl 8-12 vs ilerledikçe açıyorsun istediğini.

Paraya dikkat etmedim. Şimdiden 150k var istediğimi alıyorum 60-80k falandı skinler.

Uçma çok rahat, gamepad kadar iyi. Yüzme daha iyi ama biraz daha ince ayar istiyor.

Grafikler çok daha iyi göründü. Downgrade ı geri almışlar herhalde. 4 saat oynamışım farketmedim. Bence zevkli.

@qvx

Ben direk Xbox one gamepad döndüm çok daha keyifli oluyor. Tabiki fare hassasiyeti yok ama yinede gayet iyi. Tek javelinle devam (ranger) ileride açarız digerlerini.

birde NPC lerle konuşma işlerinde yanıt etkiliyor mu oyunu fikiriniz var mı acaba ?

quote:

Terminator T-800 @ 15 Şubat 2019 20:15:23

Uçmayı özlemişim :D

Uçuş ve sualtı kontrolleri klavye-fare için demoya göre iyileştirilmiş.Grafiklerde özellikle ışıklandırma daha iyi durumda.İlk bölümünü oynadım ve giriş kısmı etkileyiciydi
    @Terminator T-800

Katılıyorum hocam bende özlemişim uçmayı çok keyifli. 2070 ile 2K ultrada bazen 60 altına düşüyor. DLSS ve DXR gelecek deniyor bakalım ne zaman.

• Çok kral oyun yapmışlar.

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    40k ile başladım bende, 2 demoya da katıldım ilginç. mouse acceleration kaldırıldı mı bilmiyorum ama uçma / yüzme güzel olmuş demoya göre.

database >http://anthemarchive.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 15 Şubat 2019; 23:53:37 >
  • qvx Q kullanıcısına yanıt
    2 levelda hepsini açanlar var işte demek istediğim o, başlangıç ödülü 40k + 1 javelin ama 4x'e kadar katlanıyor nedense
    https://www.reddit.com/r/AnthemTheGame/comments/aqxx6h/all_4_javelins_unlocked_why/
  • metal_my666 kullanıcısına yanıt
    6 saatin toplasan 2-3 saati oyunda gerisi loading ekranında geçti. zerre zevk alamadım. silah mekanikleri çok kötü aynısı starwarsda da mevcut onuda bu yüzden oynamamıştım.
  • her loading sonrası connection error verip ana menüye atıyor beni yine, son demoda da böyleydi. 2 kere de şehir içinde attı, 1 saatte 4 kere yedim yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 16 Şubat 2019; 1:54:52 >
  • Loading sürelerinde sıkıntı yaşamadım 10 saniye hadi bilemedin 15 saniye sürüyor. Bağlantı sıkıntısıda yok.

Biraz birşeyler atıştırdım tekrar oyun modunu açayım.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.