Şimdi Ara

ANTHEM CLUB...[KULLANICILAR KULÜBÜ],,[DESTEK],,[ANA KONU] (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
23
Favori
55.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abi ne sen sor nede ben soyliyim ikimizide aşar o kadar diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardanad -- 17 Ağustos 2018; 7:9:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslanbey22 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun keyifli seyirler :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Her sinema severin hayalidir DataSat. Güzel günlerde zevkle kullanın.
    Hayırlı olsun Datasat sisteminiz ben takip edemedim hoparlör ne kullanacaksınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışı fiyatı bile 35K pound civarı galiba,Burada vergi,gümrük,kur,satıcı karı (hatun değil kar,kazanım yani) vs düşünemiyorum,düşünmek istemiyorum aslında...
    Tipik "para var,huzur var" durumu.Bize de internette resmine bakıp kedi gibi yalanmak düşer ancak
    Şaka yapıyorum tabiki,güle güle kullanın..
  • Cihazlar hayırlı olsun. Adını bile yeni duydum. Ama tepe noktalarda olduğu belli. Adana olması da hem şaşırttı hem mutlu etti. Zira türün tek temsilcisi gibi görüyordum kendimi

• HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Abi focal elektra kullanıyor . Bence data sat o kolonları kovar diye düşünüyorum . Tabi siz ne düşünüyorsunuz açıkçası merak ediyorum . Altuğ abi bu arada dali rubicona çıkamadım ama opticon aldım .

ANTHEM CLUB...[KULLANICILAR KULÜBÜ],,[DESTEK],,[ANA KONU].

ANTHEM CLUB...[KULLANICILAR KULÜBÜ],,[DESTEK],,[ANA KONU]

ANTHEM CLUB...[KULLANICILAR KULÜBÜ],,[DESTEK],,[ANA KONU]. Sert bir karaktere sahip genel anlamda hoşuma gitti rubiconları dinledikten sonra bir hesap kitap yapıcam. Şu an evde misafir mk saund var .

ANTHEM CLUB...[KULLANICILAR KULÜBÜ],,[DESTEK],,[ANA KONU]. Oda 18 m2 olduğu için Ses karışır diye korkuyordum ama herhal arc işini güzel yapıyor. Dali opticonu ikinci plana attı avm 60 la çok beğendim işin açıkçası mk lar gerçekten ovüldüğü kadar varmış. Abi bu arada anthem tavsiyen için teşekkür ederim . Bu işi biliyorsun vesselam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardanad -- 18 Ağustos 2018; 13:20:34 >

• Nasıl yani ? İnanamıyorum yaa , valla DATASAT DİGİTAL ENTERTAİNTMENT 2011 den beri film sektöründeki yerini hızla korumaya devam ediyor ve hep hayalim olmuştu sağolsun Extreme Audio ürünü büyük çabalara rağmen geçen sene Türkiyeye getirmişti , 2011 ve 2015 yapım filmlerin sonunda jeneriklerinde DATASAT logosunu göreceksiniz , 2015 sonrası filmlerde logo reklam anlaşmalarından dolayı yer almamaya bazen çok nadir filmlerde yerini alıyor . şirketin satış pazarlama müdürü Randi Verma ya konu ile ilgili bir yazı göndermiştim lakin konu gizli tutulduğu için bilgi verilmedi , ilerleyen süreçlerde belli olur belki , ürünle ilgili araştırmalarımda stüdyoların orjinal film kaydının birebir verdiğini okumuştum hatta bir örnek vermek gerekirse Tom Cruise un 2013 yapımı görsel efektleriyle meşhur Oblivion filminin giriş sahnesinde ilk 10 dk lık sahne içeriği sessiz bir sahne Tom cruise sadece tonlama olarak konuşma sahnesinde kahve için teşekkür ederim diye bir ses gelmesini okuduğumda yok artık demiştim , valla bizim mevcut sistemlerimizde ve sinemalarda öyle bir ses yoktu ama inanıyorum Datasat orjinal film ses kaydını çözmesi ile meşhur bir sistem , aslında ürüne sahip olunması hem sevindirici bir yandan da üzücü olmuş diyebilirim çünkü bir çoğumuz elimizdeki mevcut sistemleri önümüze bir hedef koyarak kullanmaya devam ederken DATASAT sinemada işin son noktası olduğu için ilerlenecek basamak kalmaması hobide son nokta olmuş ve RS20İ Processorun ömürlük oluşu upgrate oluşuda ayrı bir güzellik , bugün bir cinemaximum Salonlarının Datasat desteklemsi için Bahriye rica bile etseler yeridir çinkü cihaz aynı zamanda ayrı bir upgreat ile 35mm Film Optical Soundtrack Audio Processing destekliyor direk sinema salonlarına bağlantı sağlanabiliyor sinemalarda şuan için blunan Dolby processordan daha başaralı bir sistem diyebilirim çünkü Auro 3D den tutun içinde yok yok belki bu sisteme yakışacak daha ciddi gerçek sinema için tasarlanmış Pro Audio Tecnology gibi bir set up ile hedef doğrultusu belirlenip cihazın hakkı verilebilir , Bahri arkadaşımıza Hayırlı Olsun kutusundan çıkan üretim numarası imzalı Sertifikalarını çerçeveye koyup odaya asarsın artık kullanıcılar genelde öyle yapıyor , iyi günlerde güzel günlerde kullanman dileklerimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05E683A58 -- 22 Ağustos 2018; 17:57:32 >

• kardanad kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bu kadar üst seviye bir Processor Amfi takımı ile dinlemeden Focal konusunda yorum yapmak istemem ancak Güç kalite ve yüksek sadakat döngüsünde Datasata uygun bir takım değilmiş gibi görünüyor. Focal Electra veya Utopia gibi bir setup da kalacak olsam Krell Foundation 4K ve DUO300 ve CHORUS 7200 takımı alabilirdim yukarıdaki döngüde daha uygun olabileceğine inanırım. Keza DATASAT installation tipi bir üretim Saf Sinema sounduna odaklanmış ve saf sinema odaları için tasarlanmış bir ürün . Bunun için PROCELLA ,WISDOM, B&W CT800 , JBL Synthesis,dynaudio cinema master vb gibi modeller aklıma geliyor.
    Senin durumunda ise önerdiğim Rubicon LCR yerine bambaşka bir setup tercih etmişsin bu hoparlörler ile o dinamik derinliği hissetmen zor keza MK SOUND işe kıyaslamak da gülünç olur.
    Anthem Processorler ise şu anda fiyat performans bakımından neredeyse rakipsiz güzel seçim olmuş. Tebrikler.

• Konuyu merakla takip ediyorum. Datasat hayırlı olsun.

Ben mk sound da kalmanız taraftarıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DoğukanBlack

Konuyu merakla takip ediyorum. Datasat hayırlı olsun.

Ben mk sound da kalmanız taraftarıyım.
    Konu karşıtı gidiyor data sat olan arkadaşla mk sound alakası Yok

Data sat la focal electra set bi arkadaş ta

Mk la anthem pre ve baska bi power baska arkadaş ta

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Konu karşıtı gidiyor data sat olan arkadaşla mk sound alakası Yok

Data sat la focal electra set bi arkadaş ta

Mk la anthem pre ve baska bi power baska arkadaş ta

Alıntıları Göster
    Anladım şimdi abi kafam allak bullak olmuş.

Focal elektraların fiyatıda fena imiş 50 bin tl dolayında.

Yeni dizilim yapan arkadaşlara hayırlı olsun.

• ANTHEM CLUB...[KULLANICILAR KULÜBÜ],,[DESTEK],,[ANA KONU]

• ANTHEM CLUB...[KULLANICILAR KULÜBÜ],,[DESTEK],,[ANA KONU]

• Datasat partner listesi ortakları ve uyumlu olarak desteklediği markalarda kendi web sayfasında yerini almış

Ev sineması

www.datasatdigital.com
    Datasat Digital | A History Of Audio Excellence
    http://www.datasatdigital.com/consumer/partners/partner-list.php

Normal gerçek sinemalar

www.datasatdigital.com
    Datasat Digital | A History Of Audio Excellence
    http://www.datasatdigital.com/cinema/partners/partner-list.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05E683A58 -- 18 Ağustos 2018; 15:45:31 >

• Datasat CEDIA fuarında DYNAUDIO MASTER CINEMA 60 modeliyle bir demo odası yaparak en üst seviyeye ulaştığını ilan etti. Dynaudionun LCR olarak kullanılan bu modelleri 21hz e inebiliyor. Datasat partner paketi ile birlikte bir Atmos Paket 150.000 USD ancak tek bir hoparlör distorsiyona uğramadan 135db e ulaşabiliyor. Sadece Esostar 2 tweeter bile tek başına 1.00@ Watts lık seviyeye dayanıyor.

www.ingearpr.com
    Dynaudio Reveals Product Lineup for CEDIA 2017
    http://www.ingearpr.com/Dynaudio/170829.html

• Araştırmalarıma göre Data nın kurulumunun %85 oranında Wisdomaudio ile gerçekleştirilmiş olduğunu görüyorum. Uyumluluk konusunda neyi göz aldıklarını bilmiyorum ama çok ciddi salonlarda Datasat = wisdomaudio deniyor sanırım partner list yolunda birbirlerine pas verip golü data atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05E683A58 -- 18 Ağustos 2018; 17:22:29 >
  • Wisdom audio Amerika da installation pazarında çok büyük bir oyuncu hemen hemen bütün büyük kurulumlarda kullanılan hoparlörler özellikle BOHLENDER GREBENER ribbon sürücülerinin üretilen tüm örneklerini alıp kullandığından neredeyse rakipsiz bir üst ve orta üst frekans seviyesine sahip ayrıca SPL seviyesi de inanılmaz .özellikle RD75 model bir ünite var ki 75inç ribbon

EVET çok iyi olduğunu duymuştum Ve rakip olarak Steinway Lyngdorf kafa kaya neredeyse. Ama Steinway şuan için yine zirvedeki yerini korumaya devam ediyor Datasat ve onunda rakibi Trinnov processorlardan uzak kalarak kendi tarzına uyum söz konusu riskine girmeyip kendi takımı ile power + processoru ile çok iyi başarılara imza atıyor yani aslında demek istediğim bu hobide 2 adet yarış sergileniyor aslında. 1 fiyat performansı 2 uyum ve daha iyi ses kalitesi Çok para vererek çok iyi bir ses elde edicez diye bişey yok maalesef Benim tavsiyem sistemlere eşleştirirneyi ya benimsenmiş olarak Data - wisdom gibi. Yada markanın kendi üretmiş olduğu bileşenlerden gitmek olırdu. Bugün Jbl Synthesis ın Lexicon ve Trinnov ile benimsenmişliği ve daha sonra Steinway Lyngdorf gibi kendi markasına demirbaş yapması gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05E683A58 -- 18 Ağustos 2018; 18:28:34 >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.