Şimdi Ara

ANTHEM CLUB...[KULLANICILAR KULÜBÜ],,[DESTEK],,[ANA KONU] (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
23
Favori
55.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya düşündüm de yerim yok tavana hoparlör asamam hanımdan dolayı atmos keyfi yok olunca da 10 metrekareye sıkıştım kaldım Atalay15le görüştüm onda var ya hiç girme abi dedi alete yazık dedi gördüm enginin ilanı makul de fiyat yazmış Allah hayırlı müşteriler versin

Vazgeçtim velhasıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 110 volt olayı akıllarda soru işareti getiriyor şöyleki güç kablosunun bile sese etkileri tartışılyor voltaj regülatör destekli
    110 volt bir avr’nin sese güç bâbında netür bir etki yapacağı bilemiyorum konuya hakim değilim bilenlerin yorumları burada daha önemlidir
  • Sahibinden de 110 volt olayı belirtilmemişti şu anki amfimi de regülatörle kullanıyorum yerim yok diye değiştirecektim bana gelmez o zaman

• Merhabalar 4k tv geçiş yaptığım için 4k destekli Avr receiver arayışındaydım kullanmakta olduğum Anthem mrx 710 video Scaling (Passthrong) Apple TV 4K 4K SDR (30 HZ)YCbCr 4:4;4 HDR Dolby Vision sorunsuzca desteklemesi bu arayışımı bir süre daha ötelemesine neden oldu.
  • Düşünenler için Anthem MRX 1120 (N11 de 11/11 indirim kuponu kullananlar için 17.800₺'ya bu cihazı alma fırsatı var)
    urun.n11.com
    Anthem Mrx 1120 11.2 Pre-amp / 11 Amplifier Channel A/v Receiver - n11.com
    https://urun.n11.com/amfiler/anthem-mrx-1120-112-pre-amp-11-amplifier-channel-av-receiver-P391319397

• quote:

Orijinalden alıntı: mixed_mind

Düşünenler için Anthem MRX 1120 (N11 de 11/11 indirim kuponu kullananlar için 17.800₺'ya bu cihazı alma fırsatı var)
    https://urun.n11.com/amfiler/anthem-mrx-1120-112-pre-amp-11-amplifier-channel-av-receiver-P391319397
    Hayret, bu cihazın böyle bir fiyata tercih edilmemiş olması nedendir acep? Oysa Anthem'in en çok eleştirildiği güncel bağlantılara da(Bluetooth, play fi) sahip bir cihaz.

• mixed_mind kullanıcısına yanıt
    rakip takimlardaki flagship cihazlarin daha cok ozellik ve ucuz olmasi olabilir. Denon 8500 varken Athem tercihi ne kadar dogru olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duff MC ® -- 12 Kasım 2019; 14:33:45 >
  • Duff MC ® kullanıcısına yanıt
    Denon 8500 şu fiyata nazaran daha pahalı olmakla birlikte; bu işlerde cihazın verdiği memnuniyetin göreceli olmasına rağmen daha bir iki yıl evvel yarattığı heyecana şahit olunca, şu kayıtsızlık oldukça ürkütücü geldi. Şaşkınlığımı dile getirmeden edemedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kriz olmasın bu suskunluğun nedeni avr zamanı mı şimdi

• mixed_mind kullanıcısına yanıt
    Anthem'e bu devirde 10 lira bile vermem ben. Zaten o paralara Denon 8500 veya Yamaha 3080 alınabilir. Bu ikisi varken, Anthem yanında oyuncak gibi kalır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duff MC ® kullanıcısına yanıt
    Aynen.

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Bense kaşıntı kriz zamanına denk geldi bu sefer. Bakalım neye oturacağım. Anthem sonrası diğer flagshipler tatmin etmez diye çok korkuyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence sakin olmak lazım avrler duruyor bir yere gittikleri yok

• Kıymetli bir arkadaşımın anlayışlı yaklaşımı sayesinde Anthem ile yola devam edeceğim. Kopmadığıma memnun oldum.
  • Anthemleri beğenmeyen arkadaşlar , neden beğenmediklerini diğer cihazlarla kıyaslayarak anlatabilir mi ? Sürekli avr değiştirmek istemiyorum açıkçası. Olmadı direk pre powera geçelim. Çünkü athem 710 lar zamaninda birçok review sitesinde sinema makinesi seçildi.Anthem kullanıcısı olarak uygun bir hoparlör seti olursa iyi sonuç alinacağini düşünüyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendis1969 -- 9 Aralık 2019; 21:58:2 >
  • Anthem i beğenmemek,
    Şaka galiba...
  • Anthem eleştirilerden bir tanesi özellikle tüy siklet bir avr olduğu için eleştiriliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joven

Anthem eleştirilerden bir tanesi özellikle tüy siklet bir avr olduğu için eleştiriliyordu.
    Joven üstadım siz anthem 710 yerine ne aldınız

• tema59 T kullanıcısına yanıt
    Üstat 1120 satın aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joven

Üstat 1120 satın aldım.
    Hayırlı olsun keyifle kullanın inşallah

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.