Şimdi Ara

ANTHEM MRX SERİSİ AVR RECEIVER (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
684
Cevap
10
Favori
23.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üstat,

Tahmin edemeyeceğin kadar yakınsın aslında ama farkında değilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanomete -- 11 Mart 2016; 17:49:45 >
  • İşte o kuru sesin olmaması lazım. Bir şeyler eksik ama ne. Multi bağladığın kablolarından bile olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Ali Karakaya

Evet doğrudur , fakat analog bağlantıda kuru bir ses oluşuyor kulağıma pek hoş gelmiyor ax 10 un hakkını vermek için coax digital bağlamak gerekiyor ama bu sefer blu ray sesleri tam doğru çözmediği için işimi pek görmüyor , kendi bünyesinde 7.1 yapıyor ama sanal oluyor tabi..

Kardeşim bende Vincent sv388 ile oppo analog bağlantı ile kullanıyorum, gayet başarılı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersin.clk kullanıcısına yanıt
    Evet kesin öyledir , analog bağlantıda iyi ama nedense hdmı ses bana daha güzel geliyor
  • Arkadaşlar neden iki başlık var merak ettim doğrusu :)
    Birde Anadolu yakasında bu cihazı demo yapacağım bir yer varmıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hdmi ses le multi ses arasında iyi kablolama ile ses farkı olmaz. Dediğim gibi ax10 tarafında yada 103 bd tarafında kesin bir şeyler eksik. Valla yakın olsam atlayıp gelcem ama ...

• quote:

Orijinalden alıntı: yuhaser

Hdmi ses le multi ses arasında iyi kablolama ile ses farkı olmaz. Dediğim gibi ax10 tarafında yada 103 bd tarafında kesin bir şeyler eksik. Valla yakın olsam atlayıp gelcem ama ...

Kesinlikle katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

Arkadaşlar neden iki başlık var merak ettim doğrusu :)
    Birde Anadolu yakasında bu cihazı demo yapacağım bir yer varmıdır?

Zamanında tartışmalar oldu, ben ve bazı kesim begenmedik eleştirdik bazı arkadaşlar darıldı eleştirilmesin dedi kullanıcılar kulübü altında başka konu açtılar. Herkesin kulagına hangi cihaz hoş geliyorsa o cihaz en iyisidir. Benim kullandıgım avr nin konusuna gelip biri eleştirse darılmam adamın görüşü der geçerim. Herkesin gönlünde bir marka yatar. Demo yapılacak tek yer tuncay proav başkada bir yerde yok biliyorum. Tuncay gitmek isterseniz arıyalım bnm evim tuncaya beş dk mesafede bende gelebilirim.
  • Anlıyorum , garip olmuş ama insan nereye bakacağını şaşırıyor ...

Demo için 1 günümü ayırmam lazım , ben tuzla civarındayım ,fırsat bulursam küçük bir demo yaparız Tuncay bey ile , kendisi ile de uzun zamandır görüşememiştik
  • Arkadaşlar , eğer gerçekten ciddi anlamda sinema sever birisiyseniz tekrar söylüyorum Anthem bu işin ustası ben cihazı almadan önce imkanı yok bunu da beğenmiycem dedim ama inanılmaz derecede güzel değil güzel ötesi bir cihaz , hayatınızda böyle bir ses dinlediğinizi sanmıyorum , verdiğiniz para kuruşu kuruşuna hak ediyor. umarım en yakın zamanda farkında olmayan arkadaşlar fark eder bana hak vereceklerdir . Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05E683A58 -- 13 Mart 2016; 14:56:44 >

Hocam Tuzla'daysanız Src Elektronik distribitörü Gölcük'te, size daha kolay sanırım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkal

Hocam Tuzla'daysanız Src Elektronik distribitörü Gölcük'te, size daha kolay sanırım. :)

:)

Öyle gibi ama az mesafe değil yinede , bakalım elimdeki cihaz için ilan açtım satılırsa bakacağız
    Anadolu yakası metrosu ve Marmaray size yarıyor mu bilmiyorum ama nispeten karşıya geçişi kolaylaştırmış. Ama genelde yol uzun olsun trafik olmasın seçeneği İstanbul'lular için daha geçerli diye belirttim. :)
    Yada ayda yılda bir İstanbul'a gelen biri olarak bana öyle geldi bilemedim şimdi. :D

Hayırlı satışlar üstad...
  • onkal kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle çok katkısı var , Çok teşekkürler
  • Evet arkadaşlar SRC nin KDV kadar indirimini dikkate alıp,ANTHEM MRX-720 siparşimi geçtim..

Zaten Paradigm Monitor serisi hoparlorlere uyumunu daha önce yazmıştık.Tercih sebebim 510 ile elde ettiğim başarılı ve dengeli ses idi.

Avrupa fiyatlarına baktığımda ki ; 3399euro yurtdında bulabildiğim en iyi fiyat,İngilterede de 2900 sterlin ile burası arasında fazla bir fark kalmayınca,

ANTHEM kalitesini bilen birisi olarak yeni nesil 720 serisini tercih ettim.Dolby Atmos ve dts-x için erken olması sebebi ve fiyat ve en önemlisi

power 4ch bir amfi kullanmayı düşündüğüm için MRX 720 en iyi seçenek olduğuna karar verdim.

Anthem kullanan arkadaşlarımın fikirlerini veya görüşlerini alabilirsek sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: atm41

Evet arkadaşlar SRC nin KDV kadar indirimini dikkate alıp,ANTHEM MRX-720 siparşimi geçtim..

Zaten Paradigm Monitor serisi hoparlorlere uyumunu daha önce yazmıştık.Tercih sebebim 510 ile elde ettiğim başarılı ve dengeli ses idi.

Avrupa fiyatlarına baktığımda ki ; 3399euro yurtdında bulabildiğim en iyi fiyat,İngilterede de 2900 sterlin ile burası arasında fazla bir fark kalmayınca,

ANTHEM kalitesini bilen birisi olarak yeni nesil 720 serisini tercih ettim.Dolby Atmos ve dts-x için erken olması sebebi ve fiyat ve en önemlisi

power 4ch bir amfi kullanmayı düşündüğüm için MRX 720 en iyi seçenek olduğuna karar verdim.

Anthem kullanan arkadaşlarımın fikirlerini veya görüşlerini alabilirsek sevinirim.

Bi Kanada ya yolum duşsun alıp gelcem 1120 bitirecem bu mevzuyu Kanada doları ile 1120 7000 tl falan varsın 110 volt olsun sıkıntı yok

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Sen taşın bence oraya Anthem Sevdalısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Sen taşın bence oraya Anthem Sevdalısı

Bu iste en büyük pay senin uc sene önce anthem resmini ilk sen koydun aklımıza soktun Cidde'n

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Ne yapalım dinledik,beğendik,önerdik de hadi koş koca Atlantik okyanusunu da aş demedik ki
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Gidip geliyoruz sorun yok

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.