ARKADAŞLAR FANATİK BİR BEŞİKTAŞLI OLARAK MAÇLARA GİDEN BEŞİKTAŞLI ARKADAŞLARDAN RİCAM AİLTONU İLK İNÖNÜ MAÇINDA PROTESTO EDELİM .NEDENİ BU ADAM TAM RUHSUZ SON BİRKAÇMAÇTIR KAÇIRDIKLARI VE HAREKETLERİ ORTADA.KARAKARTAL.COM SİTESİNDEKİ ANKETTE BAKIYORUM NEDEN AİLTON FORMSUZ DİYE NEDENİ DAHA ÇOK ANKETE KATILANLAR ONA PASLARIN VERİLMEMESİ DİYE GÖSTERİYO. HALBUKİ ALAKASI YOK PAS ALSADA ATAMIYO ZATEN PAS VERMEYEN BENCİL ADAMIN TEKİ.AHMET DURSUNDANDA BİR CACIK OLMAZ.AMA İAKIN VE TÜMERE SAHİP ÇIKALIM.TİGANADANDA ÇOK UMUTLUYUM.İNŞALLAH DEVRE ARASINDA GELECEK 3 YABANCI VE İLHAN MANSIZLA TAKIM İYİ OLACAK VE AN AZINDAN AVRUPADA YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRECEK...
Boş kaleye atamıyor
Ailton için "Boş kaleye gol atamıyor" diyen Tümer: "Maç sonunda ona birkaç şey söyledim... Cevap verse dövecektim" diye konuştu.
Malatya karşısında mağlubiyetten son dakikada kurtulan Beşiktaş'ta sinirler iyice bozuldu. Sevilla karşılaşmasından sonra Malatya maçında da gol fırsatlarını heba eden Ailton'a takım içinde de tepkiler artıyor. Bunun son somut örneği ise Tümer oldu. Milli futbolcu, korner atmaya giderken, foto muhabirlerine "Biz çırpınıp dururken adam boş kaleye bile gol atamıyor" diyerek isyan etti. Tümer'in isyanı yolculuk sırasında da devam etti. Yıldız futbolcunun Ailton'u kastederek, "Maç sonunda ona birkaç şey söyledim. Cevap verse dövecektim" derken uçak tribülansa girdiği zamanda espriyi patlattı: "Uçak düşse de hepimiz kurtulsak bari" Hedef tahtası olan Brezilyalı futbolcu için Tigana önceki gün, "Ben Almanya'daki Ailton'u istiyorum. İstediğim gibi değil" ifadesini kullanmıştı. BARBAROS BOZKURT
Bencil Ailton... (Sinan Engin)
Beşiktaş bu adamdan kurtulmalı? Neredeyse lig bitiyor ama Ailton hâlâ hazır değil! Kartal'a en az 3 yeni yabancı lazım.
Beşiktaş'ın yeni hocası Tigana ile değişen hiçbir şey olmamış. Aynı disiplinsizlik devam ediyor. Forvette sorumsuz, orta saha pres yapmıyor, pas yapmıyor, defans adam kaçırıyor. Ailton'dan başlamak istiyorum. Bu Ailton'dan Beşiktaş nasıl kurtulacak? Lig neredeyse bitiyor. Ailton hala hazır değil. Kendine oynuyor ve son derece sorumsuz
Bizde de Nobre anasını satatyım. Külliyen zarar bu futbolcular
bence ailtona pas atılmıyor takımda.adamın ne günahı var anlamıyorum.yüklenmeyin bu kadar.asıl ibrahim akın gibi benciller silinmelidir türk futbolundan.
boş kaleye atamaması ne o adamın tek yapabildiğini yapamadı son vuruş başka bişeyi yok ki o aadamın
eger tumer boyle bişey soylemısse cok ayıp etmıs bu takımda nasıl beraber oynıycaklar bundan sonra. bence gıtmek ıstıyo bu adam buralardan. mac ıcınde kırmızı kart gormek için yalvarıcaktı nerdeyse. amac nedır bellı degıl.
ailtona bende gıcık olmaya başladım devre arası onu gönderip ilhan mansızı alalım.Tigananın gençlere öncelik veren bir hoca olması beni umutlandırıyor.
arkadaşım öyle diyorsun ama ben de olsam sinirlenirim maçı bırakırım. a. dursun i.akın pas mı veriyor. bizim gençler çabuk şımarıyor sanki süper yıldız oldular sanki brezilyalılar yıllardır dünya şampiyonu oluyorlar var mı bir şımarıklık. i.akın sanki bıraksalar topla sahayı kolaçan edecek yine topu bırakmayacak
quote:
Orjinalden alıntı: kleberson15
Boş kaleye atamıyor
Ailton için "Boş kaleye gol atamıyor" diyen Tümer: "Maç sonunda ona birkaç şey söyledim... Cevap verse dövecektim" diye konuştu.
Malatya karşısında mağlubiyetten son dakikada kurtulan Beşiktaş'ta sinirler iyice bozuldu. Sevilla karşılaşmasından sonra Malatya maçında da gol fırsatlarını heba eden Ailton'a takım içinde de tepkiler artıyor. Bunun son somut örneği ise Tümer oldu. Milli futbolcu, korner atmaya giderken, foto muhabirlerine "Biz çırpınıp dururken adam boş kaleye bile gol atamıyor" diyerek isyan etti. Tümer'in isyanı yolculuk sırasında da devam etti. Yıldız futbolcunun Ailton'u kastederek, "Maç sonunda ona birkaç şey söyledim. Cevap verse dövecektim" derken uçak tribülansa girdiği zamanda espriyi patlattı: "Uçak düşse de hepimiz kurtulsak bari" Hedef tahtası olan Brezilyalı futbolcu için Tigana önceki gün, "Ben Almanya'daki Ailton'u istiyorum. İstediğim gibi değil" ifadesini kullanmıştı. BARBAROS BOZKURT
bence tümer ailtonun atamadığı golleri eleştireceğine kendisinin performansına baksın...
Kesinlikle gönderilmemeli.En azından sezon sonuna kadar kalmalı ki performansına göre karar verilmeli...Tamam adam çok formsuz ancak kendisine pas verilmediği de kabak gibi ortada.
Ailton kötü futbolu Bjk takımının kötü performansı ile aynı doğrultuda...gönderilmesi hata olur bence
ailton duyduğuma göre devre arasında almanya ya gitmek istiyomuş
Adam durmadan Almanya'ya göz kırpıyo zaten. En kısa zamanda kendisi gidecek, göndermeye gerek kalmayacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme