Şimdi Ara

Anti Nova Town Yolları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ewt Nova Town yememek icin neler yapmalıyız bunları yazalim ozelllikle buff er lar icin cunku en cok onlar yer nova town u
    1-Town da buff acc we fresh mind sız durmamak
    2-Asas sanız adamlara ezik skill wurun kacsın lar weya ex e yatsınlar bi daha gelemezler
    3-Debuff atmak adamlar a malice torment massive ama en guzeli parasite atmak.

Gerisini siz söleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsalbock2 -- 19 Temmuz 2007; 18:54:50 >

• Ntyı Kımse Durduramaz Öyle Adamlar Varkı Tank Ölmez Helekı VarrıorIle Int Priestler Çoq Sağlam Tank luyo O Yuzden Kımse Durduramaz
    Ayrıca Nt Kesılırse Bız Nerden Kazanıcaz Nplerı
    Yane Anlıcan 4EvErNovaT0wN
  • ne yaparsak yapalım yinede gelir hınzır mageler
  • Artık yeni bi nt taktiği var sanırım.Geçen gün ronarkta nt yedik.bi asas kuleye zr yapıyodu kulenin hiçbiri vurmuyodu kimseye
  • onları durdurmanın tek yolu toplandıkları yerlere de kuleler yerleştirmek
  • yada nt ye girerlerken basılan kişilerde arkalarından onları sıkıştırıp ex ye yada yatmalarına yol açabilirler (mesela)
  • BEnce tum partiye parazit yada tank veya healere parasite yeter
  • iki tip mage var birincisi ezik en arkadan novayı atıp tekrar arkaya kaçan birde kendini miroğlu zannedip taaa karsı ırkın içine girip te nova atan mageler, ben şahsen bır asas olarak bu yavrucukları seçiyorum genellıklede arka yolu kullanarak hide beklıyorum en arkadakı mageyı ındırdıkten sonra ha bu arada arkadakı magede cekme gorevide yapıyor tabi diğerliri çekileceğini beklerken bır bakıyorlar kimse yok tabi buda her zaman oluyormu olmuyor tabı arkadakı mage 80 lvl da olabılıyor ters de tepebılıyor
  • anlatım bozukluğu war yaw nowa town yememek diye bişi olmaz adamlar olmazsa yemezsin damageleri azaltmak diye bişi olur

ayrıca fresh etki etmez novaya
  • durdurmak imkansız cok saglam charlar var belki bi debuffer tum partinin canına okur oda zor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Love_Me

durdurmak imkansız cok saglam charlar var belki bi debuffer tum partinin canına okur oda zor...

Cok sağlam nt 'lerde int priestler veya mageler tank oluyo bi tane warrior oluyo bütün mageler townun göbeğine giriyo warrior novadan kaçanları biçiyo buna çok tanık oldum ve engelleniceni zannetmiyorum.. Arkadaşın dediği gibi debufferların cok acayip çalışması lasım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutsalbock2

Ewt Nova Town yememek icin neler yapmalıyız bunları yazalim ozelllikle buff er lar icin cunku en cok onlar yer nova town u
    1-Town da buff acc we fresh mind sız durmamak
    2-Asas sanız adamlara ezik skill wurun kacsın lar weya ex e yatsınlar bi daha gelemezler
    3-Debuff atmak adamlar a malice torment massive ama en guzeli parasite atmak.

Gerisini siz söleyin

lem ıstedıgın kadar fresh at +ac at 500 wursa x6 war 70 lerde wardır dusun dayanabılcenmı
  • Peki benim gibi archer lara nasil bir önlem almayı düşünürsünüz ..
    lr ,fr,fresh mind .... ne alırsan al
    _IronX_
  • ya bnde priestimle adama malice debuff ne varsa atıyordum ama adamın canı gene gitmiyodupaper mage dol takıp içeri dalıyordu ve bir meteorla kaç adam alıyordu

SERVER BERAMUS

@AzTeK
    arrow defans 48 desem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boor -- 19 Temmuz 2007; 19:48:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrYzC

ya bnde priestimle adama malice debuff ne varsa atıyordum ama adamın canı gene gitmiyodupaper mage dol takıp içeri dalıyordu ve bir meteorla kaç adam alıyordu

SERVER BERAMUS

@AzTeK
    arrow defans 48 desem

Tamam ,sen geride dur biraz.diğerleri gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: AzteK

Peki benim gibi archer lara nasil bir önlem almayı düşünürsünüz ..
    lr ,fr,fresh mind .... ne alırsan al
    _IronX_

Arrow kalkan sudan ucuz ben ronark dayım ole70 ler 80ler gelmio nt ye Okadar da deil
  • Nova Town'dan zarar görmeden kaçamazsın .. İlla ki zarar göreceksin fakat bunu en aza düşürmek için uyanık olacaksın . Buff'lu olacaksın . Assaslar sürekli Z'ye bassın townda. Ben oynarken CZ Town'da falan elimi alıştırmıştım . Hep Z'ye basıyordum Kurtuluyordum da Nova Town'dan..
  • Nt dediğiniz sudan iş değil...
    O adamlar nt' ye girmek için saatlerce party bekliyor...
    6 mage bi healer ve warrior olunca bitmiyor iş...
    Magelerin işi saatlerce planlanmış bir kere...
    Adam takıyor dol' ü ss' i cs' i giyiyor talia' yı meteoru novayı atıyor kaçıyor...
    Arkada 80 healer ve 80 debuffer bekliyor kenarda 80 warrior...

Ayrıca nt' te bir mageyi exe yatırırsanız bir daha gelmez diye bir şey yok , aksine daha da inatla gelir...
  • NovaTown'un kalbi mage zannedilir. Aslında novatownun kalbi priesttir.
    Kesinlikle bir asas,bir warrior,bir priest ve 5 mage ile town'a girilir.
    Kalbi sökerseniz giremezler... İlk olarak priesti indirin. Gerisi gelecek hatta exp.e yatanlar olacaktır.
  • Ronark da cz de 70 bile cok az
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.