Şimdi Ara

anti-spyware ariyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar spyware doctor kullaniyordum ama bilgisayarimi cok kasiyor gibi geldi.

Önereceginiz baska bir program var mi,acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bir.adam1 -- 5 Kasım 2006; 22:49:51 >

• Avg antispyware eski adıyla ewido antispyware kullanımı hafiftir kasmaz 500.000 aşkın zararlı tanıma kapasitesi var bence bi dene derim beğenmezsen spy sweeper da var o biraz kasabilir ama
  • Anti sweeper 'i da denedim o daha çok kasti.

Artik önerileri dikkate alacagiz.
  • üst konuda bir kaç program var microsoftun kendi programı var çok fazla kasmıyo uzun zaman kullandım
  • ad-aware bu konuda uzun süredir kullandığım bir program bence çok iyi fakat uzun süredir kullandığım için artık bir şüphe düşmüyor değil içime acaba eski performansında bir kayıp varmı diye :)

counter spy da çok iyi bir spy programı ama bence ilkini kullan daha sonra bir sorun yaşarsan bunuda dene

bu arada microsoft un kendi yazılımından da faydalanmalısın çok güzel yan özellikleri var, güncelleme konusunda sıkıntılarım olduğundan kaldırmıştım şuan kullanmıyorum fakat bir dene derim
  • Sanırım şu linke bakman yeterli olacaktır.

http://forum.donanimhaber.com/m_8883021/tm.htm

• Ad-aware...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adaware ve benzelerini kullandım baş edemedim, son olarak adawere ile taratıp sildikten sonra spyware doctor yükledim ve tarattım 18 tane trojan vs. buldu. Şimdi çok rahatım kaspersky ile sorunsuz çalışıyor. Kasma bana göre fazla değil. Eğer sorunlu bir yerde değilsem ikisinide kapatıyorum.
  • Ad aware artık yetmiyor rakipleri worm bulurken o çerezlerde kaldı ayrıca 1,5 yıldır versiyon güncellenmiyor öldü o program beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rappapompom -- 7 Kasım 2006; 23:16:34 >
  • "Spyware Doctor" iyi bir proğramdır...O olmazsa "Ewido" (yeni adı "AVG Anti-Spyware 7.5" )yu kullanabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi booster_tr -- 8 Kasım 2006; 2:00:03 >
  • Arkadaş kasmayan istediğine göre AVG Anti-Spyware 7.5 ideal olucaktır
  • Ad-aware la çok sorun yaşadım. Microsoft Anti-Spyware basit spyların hepsini siliyor. Zaten büyük ve trojan, worm çağıran spyları hiç bir anti-virüs ya da anti-spyware temizleyemiyor.
  • www.superantispyware.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.